• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زیبایی؟ ... کدام زیبایی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع silence
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زیبایی؟ ... کدام زیبایی؟!

یه چیز دیگه
من دقیقا یادم نیست خوندم یا شنیدم که هر چیزی که ما توش نسبت 1.618 (همون عدد طلایی ) رو بیشتر ببینیم به نظرمون زیبا تر اه
می خواد مربع با شه یا خونه یا آدم
کسی چیزی راجع بهش می دونه؟

پاسخ : پاسخ : زیبایی؟ ... کدام زیبایی؟!

به نقل از جوجه :
یه چیز دیگه
من دقیقا یادم نیست خوندم یا شنیدم که هر چیزی که ما توش نسبت 1.618 (همون عدد طلایی ) رو بیشتر ببینیم به نظرمون زیبا تر اه
می خواد مربع با شه یا خونه یا آدم
کسی چیزی راجع بهش می دونه؟

پارسال معلم هندسمون در مورد این عدد توضیح داد ولی من الان دقیق یادم نیست فقط یادمه که نسبت بالاتنه به پایین تنه انسان ها همین عدد می شه! و همون طوری که گفتید این عدد طوریه که حس تناسب و هماهنگی خاصی رو به انسان ها منتقل می کنه! یه چیز دیگم این که اون هایی که در این مورد تحقیق کردن معتقدن اعداد طلایی متعددی در طبیعت هست که فقط همین یه دونه فعلا مشخص شده! به هر حال بحث این اعداد طلایی هم خیلی جالبه و نظم و قاعده مندی عجیب خلقت خداوند رو نشون می ده و فکر کنم اگه بیشتر حقایقش کشف بشه جواب این سوال که حس زیبایی چطور به ما منتقل می شه رو تا حدود زیادی بتونه بده!

نه کسی نگفته فقط همین یه دونه مشخص شده
برید راز داوینچی رو بخونید کلی چیز راجع بهش داره
تو خیلی از چیز ها مثال زده که این رعایت می شه
پیدا کنم می ذارم

زیبایی یه سری هماهنگیهای خاصه که ذهن هر کس یه جور راجع بهش نطر میده

زيباترين چيزها نه ديدني هستند و نه شنيدني ان ها رافقط بايد در دل حس كرد
هلن كلر

به نظر من زیبایی نسبیه...و واقعا به این موضوع اعتقاد دارم.یک خورده هم به نگاه خودمون بستگی داره.اگر بخواهیم کسی رو زیبا ببینیم میتونیم ...

خوب این که زیبایی فقط به چهره نیست درسته... ولی زیبایی چهره تو این جامعه ای که ما الان داریم حرف اولو میزنه

به نقل از fatemeh z...i :
به نظر من زیبایی نسبیه...و واقعا به این موضوع اعتقاد دارم.یک خورده هم به نگاه خودمون بستگی داره.اگر بخواهیم کسی رو زیبا ببینیم میتونیم ...

واقعا قبول دارم !! ایول !!! خیلی خوف اومدی !!!

به نظر من زیبایی به باطنه آدمه....راجع به اشیائ هم ما میتونیم زشت یا زیبا ببینیمشون!!!!

به نقل از amy lee :
به نظر من زیبایی به باطنه آدمه....راجع به اشیائ هم ما میتونیم زشت یا زیبا ببینیمشون!!!!
مطمئنی که به باطن آدمه؟فقط؟یعنی واقعا ظاهر آدما برات مهم نیست؟

به نقل از fatemeh z...i :

آره
در ضمن هیچ کس زیبای مطلق و هیچ کس زشت مطلق نیست.

Back
بالا