پاسخ : اکثریت معطل
به نقل از trojan2 :
اینا باید کلا حذف بشه:
1.مطالعات اجتماعی
2.دین و زندگی
3.مهارت های زندگی
4.دفاعی
5.عربی
6.زبان فارسی که باید با از رشته های دیگه به غیر از انسانی حذف بشه
نه دیگه،اومدی نسازی
اینجا بخوای حرف الکی بزنی،وامیستم. شما مشکل نمرش رو داری، همش معطلی،هیچوقت دنبال درس نیستی،سر کلاس هم گوش نمیدی. از اون بیخ اش به درد میخوره تا اون پایینی. به چه دردی؟ عزیز من، اینا دروس انسانی هستند. دروس انسانی رو هر کاری بکنی، باید بلد باشی، پس فردا میری توی جامعه، به مقدار بلدبودنت به دروس انسانی میتونی آبتو از گلیمت بکشی بیرون.
به نقل از احمدرضا.ج :
به نظرم بهترین راه رشد مطالعه و تحقیق هست که اینم آدم بدون نیاز به نظام آموزشی می تونه انجام بده
درسته.
ولی شما برای زندگی به چیزی به اسم فوق لیسانس نیاز داری، کمه کمش.
به نقل از secret :
ما همیشه یه راهی برای توجیه خودمون داریم اینکه عضو یه کتابخونه بشیم 4 تا کتاب به جز رمانای عشقی بخونیم یا اگه مطالب کتابامون قدیمیه بریم جدیدترشو پیدا کنیم آموزش وپرورش جلومونو می گیره نه این دلایل برای توجیه خودمونه چند سال که بگذره یکیمون می شه کارمند دولت یکی می شه مهندس یکی می شه...بعدشم همون کارایی رو تکرار می کنیم که قبلا فکر می کردیم اشتباه هستن.
با عرض معذرت از محضر تمام افرادی که همچین زندگی ای رو دارند، باید بگم که این زندگی حیوانی هست.
چرا حیوانی؟
زندگی حیوانی چه جوریه؟
1-حیوان به دنیا میاد
2- مثل پدرش بزرگ میشه
3-مثل پدرش کار میگیره و ازدواج میکنه
4- مثل پدرش بچه دار میشه
5- مثل پدرش میمیره !
وقتی میگن ارزش انسان از حیوان هم پایین تر میاد، همینه دیگه.
به نقل از violet :
وای آره! این درسایی که گفتی فقط برای پر کردن برنامه ی درسی و پوچ کردن مغز و تفکرن!
مراقب حرف زدنتون باشید.
کسانی که همچین عقایدی دارند، در طول عمر مبارکشان، یک بار هم یک ربع روی یک صفحه از صفحات کتاب دین و زندگیشون تفکر نکردن.
در مورد صحبت های سرکار مکرم:
هیچکس نمیتونه منکر اشکالات نظام آموزشی بشه.درست. ولی چرا شمای نوعی، با این رفتارات، هیچ استفاده ای ازش نمی برید و به نفع خودتون ازش استفاده نمیکنید؟ من واقعا تعجب میکنم. مگه فکر کردید موفق بودن در جامعه ، خدمت کردن به جامعه، با نقاشی کشیدن حل میشه؟ اینه دست پر؟ این اون دستی هست که میخوایید پرش کنید و برید توی جامعه؟ بچه هنوز چهار کلام عمقی در مورد زبان کشورش نمیدونه ، میخواد دستش رو پر کنه. دم از انتخاب دین میزنه و حتی چهار تا خط در مورد ادیان نخونده و حتی میگه نباید دین آموزش داده بشه.
از عشق به مملکت، فقط اینو یادگرفتین که فارسی رو بگین، پارسی و هرجایی لغت عربی بود، فارسیش کنید. خوب عزیز من، شما وقتی هیچی از سیستم نظام زبان فارسی ندونی، چه طور میخوای فارسی رو پاس بداری و دم از عشق به وطن و میهن دوستی بزنی؟
بابا خدا یک چیزی داده، اینقدر آکبند نگهش ندارید. توروخدا روی حرفاتون فکر کنید الله واری.
طرف میخواد بره دانشگاه، تازه فهمیده که از جامعه عقبه و احساس آخرین بودن بهش دست داده، بقیه هم هزار مشکل و دلیل میارن که آره اینطوریه.