یادداشت مخالف !

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mgh-nano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یادداشت مخالف !

به نقل از mgh-nano :
دعوا که نداریم بیتا جون !
تو نخونش اگه بهت ربط نداره ...
خوب راس میگه دیگه به ما چه ؟! اصلا" اینا کین ؟! به ما چه ربطی دارن ؟!

به نقل از SOUL KEEPER :
خوب راس میگه دیگه به ما چه ؟! اصلا" اینا کین ؟! به ما چه ربطی دارن ؟!
من دعوتنامه نفرستادم به خدا !

به نقل از mgh-nano :
من دعوتنامه نفرستادم به خدا !
خوب مخاطب هم شما نبودی!

به نقل از Death :
خوب مخاطب هم شما نبودی!
امیر پاسخ منو نقل قول کرده !
میخوای بیخیال شی ؟

به نقل از mgh-nano :
امیر پاسخ منو نقل قول کرده !
میخوای بیخیال شی ؟
خوب کلی بود فقط به تو تنها نبود
ok ;D

برای دوستان عزیزی که یکم "نمیزاره" بخونن:

حاج رضا امیرخانی رو که یادتونه چی گفته بود؟ که آقا سمپاد مرد و بدبخت شدیم و بیچاره شدیم و...

این برادر جواب اونو داده که: نه باو، سمپاد کلی وقته دیگه مالی نیست، داغون تر از این حرفاست که سالم بمونه، کارش فقط با خرابیش درست میشه

چند تا مثال آورده و سعی کرده هر جمله رو تبدیل کنه به 20 جمله تا حاج رضا حالیش شه (چون برادر رضا عادت کرده خودت هر خط رو 30-40 برابر کنه و کش بده، اینم سعی کرده همون کارو بکنه)

اول و آخر کار هم سمپاد رو با یه پیر از کار افتاده مقایسه کرده که زندگیش بی فایده است و در صورت مردن راحت میشه

در کل خلاصش تو یه خط اینه: امیرخانی جان، اینقدر پاچه خواری نکن، آخر و عاقبت نداره... ول کن این سمپاد مادر مرده همینجوری که داره میره، بره! الان که دیگه مثل قبلش نمیشه، منحل شد هم شد، به جهنم!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

یه نکته خارج از موضوع: امروز صبح دقیقا خواب همین صحنه رو میدیدم، امضای soul keeper و "رضا امیرخانی" رو دقیقا یادمه

به نقل از GCD :
برای دوستان عزیزی که یکم "نمیزاره" بخونن:

حاج رضا امیرخانی رو که یادتونه چی گفته بود؟ که آقا سمپاد مرد و بدبخت شدیم و بیچاره شدیم و...

این برادر جواب اونو داده که: نه باو، سمپاد کلی وقته دیگه مالی نیست، داغون تر از این حرفاست که سالم بمونه، کارش فقط با خرابیش درست میشه

چند تا مثال آورده و سعی کرده هر جمله رو تبدیل کنه به 20 جمله تا حاج رضا حالیش شه (چون برادر رضا عادت کرده خودت هر خط رو 30-40 برابر کنه و کش بده، اینم سعی کرده همون کارو بکنه)

اول و آخر کار هم سمپاد رو با یه پیر از کار افتاده مقایسه کرده که زندگیش بی فایده است و در صورت مردن راحت میشه

در کل خلاصش تو یه خط اینه: امیرخانی جان، اینقدر پاچه خواری نکن، آخر و عاقبت نداره... ول کن این سمپاد مادر مرده همینجوری که داره میره، بره! الان که دیگه مثل قبلش نمیشه، منحل شد هم شد، به جهنم!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

یه نکته خارج از موضوع: امروز صبح دقیقا خواب همین صحنه رو میدیدم، امضای soul keeper و "رضا امیرخانی" رو دقیقا یادمه
مرسی از خلاصت !
من خواب ندیده همه اینا رو پیش بینی میکنم ... ;D

ا پس مثبتم چی؟ :(

بازم زیاد بود ! ولی دمت جیز ! فقط یه سوال : این امضای من چه ربطی داره به این موضوع ؟! ارتش من برا نابودی سمپاد نمیان !

به نقل از SOUL KEEPER :
بازم زیاد بود ! ولی دمت جیز ! فقط یه سوال : این امضای من چه ربطی داره به این موضوع ؟! ارتش من برا نابودی سمپاد نمیان !
نه میگم امضای تورو خواب دیدم و کلمه ی امیرخانی، که تو این قسمت تایپ می کردم!

به نقل از GCD :
نه میگم امضای تورو خواب دیدم و کلمه ی امیرخانی، که تو این قسمت تایپ می کردم!
:)) بعد اینا رو مچه هم کردی یه فیلم ترسناک ساختی ! :)) :))
( چقدر امضام تأثیر داشته نمی دونستم ! )

به نقل از SOUL KEEPER :
:)) بعد اینا رو مچه هم کردی یه فیلم ترسناک ساختی ! :)) :))
( چقدر امضام تأثیر داشته نمی دونستم ! )
:o چرا فیلم ترسناک؟
:)) بابا من شبا تو خواب وبگردی میکنم، نمیدونی مگه؟ (جدی میگما! میام تاپیک میخونم!)

به نقل از GCD :
:o چرا فیلم ترسناک؟
:)) بابا من شبا تو خواب وبگردی میکنم، نمیدونی مگه؟ (جدی میگما! میام تاپیک میخونم!)
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
خیلی وضعت خرابه ها !

معتاد اساسی ام دیگه!

همش آف تاپیک... فک نکنم این تاپیک چیز دیگه ای برای گفتن داشته باشه. لطقا مدیرا زحمت بکشن این اسپمارو هرس کنن.

Back
بالا