_Hani_ کاربر فوقحرفهای کنکوری 1405 ارسالها 1,082 امتیاز 15,641 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1405 2023/4/16 #1,061 جراح دیوانه^^ یورگن توروالد ترجمه ذبیح الله منصوری زیادی قشنگه و واقعا دوسش دارمم و اینکه سینوهه هم بالا گفتن
جراح دیوانه^^ یورگن توروالد ترجمه ذبیح الله منصوری زیادی قشنگه و واقعا دوسش دارمم و اینکه سینوهه هم بالا گفتن
*100RA* لنگر انداخته عضو مدیران انجمن فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 4,914 امتیاز 28,902 نام مرکز سمپاد Oxford شهر Texas سال فارغ التحصیلی 1404 2023/4/16 #1,062 بیشعوری - خاویر کرمنت
دلآرا کاربر فعال ارسالها 30 امتیاز 82 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۲ شهر کیش سال فارغ التحصیلی 1405 2023/4/17 #1,063 به نقل از sampadcity.com : بهترین کتابی که خوندید چی بوده؟ نام اون رو با پست ذکر کنید و بگید چرا؟ + نام نویسنده رو هم ذکر کنین! کلیک کنید تا باز شود... من بیشتر رمان های طنز یا عاشقانه میخونم مثل دالان بهشت بامداد خمار ابنباتدارچینی _ هلدار _ زنجبیلی و رمانایی که قصد خوندنشون رو دارم🫠 دختری در قطار مغازه جادویی هردو در نهایت میمیرند بیحدومرز سنگکاغذقیچی
به نقل از sampadcity.com : بهترین کتابی که خوندید چی بوده؟ نام اون رو با پست ذکر کنید و بگید چرا؟ + نام نویسنده رو هم ذکر کنین! کلیک کنید تا باز شود... من بیشتر رمان های طنز یا عاشقانه میخونم مثل دالان بهشت بامداد خمار ابنباتدارچینی _ هلدار _ زنجبیلی و رمانایی که قصد خوندنشون رو دارم🫠 دختری در قطار مغازه جادویی هردو در نهایت میمیرند بیحدومرز سنگکاغذقیچی