Antares کاربر نیمهحرفهای ارسالها 253 امتیاز 1,278 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب رشته دانشگاه برق 2013/3/16 #121 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ من 2سال هست كه اومدم سمپاد،راهنمايي رو تو نمونه خوندم،آزمون ورودي ما تكميل ظرفيت بود.
پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ من 2سال هست كه اومدم سمپاد،راهنمايي رو تو نمونه خوندم،آزمون ورودي ما تكميل ظرفيت بود.
Forooz کاربر فوقفعال ارسالها 98 امتیاز 245 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر شیراز مدال المپیاد الآن دارم سعی می کنم واسه المپ pc بخونم!!!! دانشگاه تا ببینیم خدا چی میخواد... 2013/3/16 #122 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ منم از راهنمایی سمپاد بودم...ینی امسال سال پنجمه! :)
fateme.RMA کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,717 امتیاز 8,615 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 رشته دانشگاه پزشکی 2013/3/17 #123 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ من سومين سال سمپادي بودنمه! راهنمايي نمونه دولتي بودم خيليم خوب بود!
Marziyeh.banoo کاربر حرفهای ارسالها 475 امتیاز 3,651 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر - دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه مهندسی مواد و متالورژی 2013/3/17 #124 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ ما تو شهرمون امسال راهنمایی سمپاد آوردن و منم امسال اومدم دبیرستان و امسال اولین ساله سمپادی بودنمه
پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ ما تو شهرمون امسال راهنمایی سمپاد آوردن و منم امسال اومدم دبیرستان و امسال اولین ساله سمپادی بودنمه
arvin.a کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 956 امتیاز 10,949 نام مرکز سمپاد علامه حلی 7 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه خواجه نصیر رشته دانشگاه عمران 2013/4/5 #125 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ نبودم متاسفانه کاشکی 5 ابتدایی یکم به فکر بودم شاید الان .....
Mordred کاربر فعال ارسالها 22 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد ۲ شهر مشهد 2013/4/10 #126 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ من از اول راهنمایی دارم سمپاد رو تحمل میکنم
وریتی کاربر نیمهفعال ارسالها 18 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 3 شهر طهرآن 2013/7/6 #127 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ همین امسال اومدم هنوز کلاسای تابستونی هم شروع نشده در کل 0 ماه و 0 روز و 0 سال
پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ همین امسال اومدم هنوز کلاسای تابستونی هم شروع نشده در کل 0 ماه و 0 روز و 0 سال
آیدا :) کاربر فوقحرفهای ارسالها 858 امتیاز 2,640 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا(ع) شهر لاهیجان 2013/7/6 #128 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ از اول راهنمایی تا به حال
hastikhanoom کاربر خاکانجمنخورده سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل ارسالها 2,139 امتیاز 24,109 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم سال فارغ التحصیلی 97 2013/7/7 #129 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ اووف. فکر کنم اين جا شيشمي نيست! امسال اومدم. سخت ترين،بهترين،پر هيجان ترين و درد ناک ترين سال زندگيم :)
پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ اووف. فکر کنم اين جا شيشمي نيست! امسال اومدم. سخت ترين،بهترين،پر هيجان ترين و درد ناک ترين سال زندگيم :)
melika... کاربر نیمهحرفهای ارسالها 273 امتیاز 1,885 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر اراک مدال المپیاد المپیاد کانگورو 2013/7/7 #130 پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ منم نمونه بودم پارسال اومدم ولی برای من اصلا خوب نبود... نه مدرسه نه دوستام نه معلما...هیچیش ایده آلِ من نیس و با تفکراتم فاصله داره
پاسخ : کی اومدین تو سمپاد ؟ منم نمونه بودم پارسال اومدم ولی برای من اصلا خوب نبود... نه مدرسه نه دوستام نه معلما...هیچیش ایده آلِ من نیس و با تفکراتم فاصله داره