Warcraft III TFT & DOTA & World of warcraft

کدومو ادامه میدین؟

• DotA

رای‌ها: 86 71.1%
  • DotA 2

رای‌ها: 63 52.1%

• رای‌دهندگان
    121

ALIreza_VIP

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
میخواستم فیلدش پر شه
دانشگاه
آزاد قلعه قاضی
رشته دانشگاه
ابیاری صحیح لیمو در روز 7 تابستان
پاسخ : همه چیز در باره ی Warcraft III TFT&DOTA&World of warcraft

گارنا باز کسی هست
پایه باشین کلن میزنیم البته پایه بودن کافی نیست باید بازی هم بلد باشین

khoshi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
مدال المپیاد
تلاش!

به نقل از محمدحسین :
محمد حسین جون ! عزیزم ! فدات بشم ! خیلی پر رویی یا غربون شکلت برم ! :D

اصلا اصرار کن تا من ترکسسو برات بزارم !

دوما که این چه هیروییه !؟ مگه تو خودت ناموس نیستی ؟! چیکار به ترکسس بد بخت داری؟! :)) برو با همون فانتومت بازی کن بچه !
خوب ترکسس ... تره
بلد نیستی بهونه نیار
دیگه لازم نیست بذاری،یاد گرفتم
یه هیروی استرنج خوب بذار
با استرنجا بازی نکردم

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

اونم آلریائه که .. تره! :D تراکسس زیر سطح خواهر دوقولوشه! :D
به قول علیمر هر چی بگی میزنیم عکسشم میزنم! :D
من پنیر روشن تو آنخش. :D عکسشم که آنخ به پنیر باشه میزنم! :D :))

تو چی بازی میکنی؟ اصن با کیا بازی میکنی؟

ALIreza_VIP

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
میخواستم فیلدش پر شه
دانشگاه
آزاد قلعه قاضی
رشته دانشگاه

بابا جینا که بهتره
کیرستال رو میگم
موافق نیستین ؟؟؟؟؟
من با همه ی هیرو ها بازی میکنم (البته اینو از من نپرسیده بودن ولی منم جواب دادم)

می فهمیدین دمون ویچ دختره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم یه هفته پیش فهمدیم شماره انداختیم جلوش برداشت

ALIreza_VIP

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
میخواستم فیلدش پر شه
دانشگاه
آزاد قلعه قاضی
رشته دانشگاه

هیرو های که در لاین دو تایی با هم مچن به نظر خودتون دو اینجا بگین
1-morphiling و auishta:هیروی morphiling دست کم باید 1 لول به مجیک 2 و 1 لول به مجیک 3 بده,auishta هم باید مجیک 6شو بگیره,morphiling باید strength و agilityشو توری تنزیم کنه که وقتی مجیک 2شو بزنه هیروی حریف پرتاب بشه عقب.هالا میتونن یه کاری کنن,auishta تیرشو به سمت هیروی حریف پرتاب کنه و تو همین لحظه morphiling اونو پرتاب کنه عقب تا فا صله 2 برابر بشه و damage بیشتری بزنه.این حرکت تقریبن3/1 hp هیروی حریفو میبره,البته بستگی به اون هیرو هم داره... .
2-lich و darkseer: هیروی darkseer جم کنه و lich مجیک 1شو بزنه تا nova damage به همه بگیره,هالا وقتی lich لول 6 بشه میتونه به جای 1 تو همین موقعیت 6 بزنه,ولی darkseer باید سعی کنه که بیشتر هیرو جم کنه و کمتر یونیت جم کنه.
3-erthshaker و moonrider:هیروی erth مجیک 1 و 6 بزنه تا یونیتای لاین بمیرن البته جوری بزنه که به هیروهای حریف هم بگیره تا hpشون کم بهشه,بعد moonrider مجیک 6بزنه تا یه dublekill باهال بگیره, تازه 1 هم میتونه بزنه.
4-naga و goblin: هیروی naga یکیرو تور کنه و goblin سریع بیاد زیرش مین بکاره و بعد خودشو بترکونه.
5- sniper و which doctor: هیروی which doctor مجیک 3شو بندازه رو یکی و sniper هم روش 6 زده باشه,این توری 4 تا 350 تا می خوره.
6-shadow shaman و juggernaut: هیروی shadow shaman با مجیک 3 یه هیرو رو بگیره و juggernaut کنارش بچرخه,البته اگه کسی نتونه کنسلش کنه.با این روش میتونین از همون لول 1 هیرو بکشین.
7-bristleback و darkseer: هیروی bristleback یکیرو کند کنه و darkseer شیلدشو بندازه رو خودش و کنارش راه بره و حتی اتک هم می تونه بده.
8-omniknight و phantom lancer: هیروی phantom lancer رو یکی مجیک 1شو بندازه و وقتی ایلو زاهر شد omniknight به ایلو health بده,اینجوری تقریبا نصف hp هیروی حریف میره

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

هوووووی مردک Crystal Maiden صاحب داره :D B-)
برو یکی دیگه واسه خودت پیدا کن :D

ALIreza_VIP

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
میخواستم فیلدش پر شه
دانشگاه
آزاد قلعه قاضی
رشته دانشگاه

برو کنار بزار باد بیاد

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از Shadow! :
هوووووی مردک Crystal Maiden صاحب داره :D B-)
برو یکی دیگه واسه خودت پیدا کن :D

دیروز با juggernaut تو ینیت مپ های جنگل بالایی دیدمشون داشتن با هم buttle رد و بدل میکردن بی غیرت ! :D

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

نه بابا کلنشون پارتی داشتش. داداش تینی یه عکس از پارتی واسم فرستاده! :D

ALIreza_VIP

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
میخواستم فیلدش پر شه
دانشگاه
آزاد قلعه قاضی
رشته دانشگاه

هیرو های مچ معرفی کنین ملت حال کنن جینا رو بیخیال

• شروع کننده موضوع

Amir13

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
پیش-حلّی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی . . .
دانشگاه
اینو خدا میدونه فقط!
رشته دانشگاه
آبیاری گیاهان دریای

به نقل از khoshi :
پس ترکسس چی شد؟
چیه یعنی می خواید بلد نیستین؟:D
اینا بلد نیستن برا ترکسس ایتم بخرن هی بحث رو میپیچونن!

خودم برات توضیح میدم ببین این هیرو خیلی حساسه ممکنه بتونی توی در گیری ها کیل بگیری ممیکنه خیلی راحت بمیری مثل(Shadow Fiend),(Moon Raider) پس باید حسابی مراقب باشی اول وارد درگیری نشی اگه توی تیم حریف Heavy Nuker(مثل Slayer) بود بعد از بعد از اتمام زمان Sailens توی در گیری نمونی و . . . من و کلا بچه ها قبلا برای ترکسس vangard می خریدیم ولی با توجه به ضعیف شدن Vangard و همین طور میزان کم block برای هیرو های دورزن دیگه این ایتم خیلی مفید نیست و شما باید بعد از کامل کردن Boot که میتون phase یا پاچوبی باشه که البته هر کدوم خوبی خودشون رو دارن این هرو attack speed زیادی لازم نداری بخواتره lvl6 اش ولی به دوتا چیز نیاز داره یکی health یکی damage اگه شما پاچوبس بخرید با گذاشتن او روی STR میتونید به Health ترکسس 190 تا اضافه کنید 60% health ی که vangard میده و با خرید phase میتونی Dps ترکسس رو بعد از lvl6 به 110 برسونید به هر حال انتخاب با شماست!

ایتم بعدی که باید تا قبل از دقیقه 25 ببندید Lothar's edge هستش یا همون ایتم غیب که قیمته کلش میشه 3300 این کلید نجات شما تو درگیری هاست و کمکتون میکنه که ایتم ها ی بعدی رو بخرید ایتم بعدی یکی از این دوتاست monkey یا manta Styleکه بستگی به هیرو های حریف داره اگه هیرو های حریف جادوی channeling داشتن monkey انتخواب خوبیه و اگه damage aoura نداشتن (مثل Sven earthshaker magnusو . . ) می تونید manta بخرید در هر صورت بعد از هر کدوم از این ایتم ها باید اون یکی رو بخرید فقط یه نکته در مورده monkey اگه شما بخوایید از monkey به همراه lvl 1 استفاده کنید باید یه کلیک روی monkey تا True Strike خواموش بشه وگرنه LvL 1 تون کار نمی کنه حالا از توضیحش بگذریم!

ایتم بعدی یعنی ایتم 4 ام میتونه 3 چیز باشه butterfly heart ,ویا Satanic که شما میتونید به ترتیب دلخواه هر کدوم رو بخرید !
در مورده lvl گرفتن دو حالت وجود داره اگه هیرویی یا هیرو هایی که جلو تون بودن جادو های قوی داشتن و در کل شما وضعیت بدی در مقابلشون داشتید میتونید از حالت 1 استفاده کنید و گرنه از حالت دو :

حالت 1: 1 2 + 1 1 6 1 2 3 2 6 2 3 3 3 6 +++++++++
حالت 2: 3 1 2 1 1 6 1 3 2 3 6 3 2 2 + 6 +++++++++

امید وارم به کارتون بیاد
موفق باشید!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

امیر جو گیر شدی؟ :D
به کیارش و پدیم گفتم. برنامه ها به هم ریخته بود درست شد همه فردا میان. کوشام سنگولو میاره. :D

• شروع کننده موضوع

Amir13

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
پیش-حلّی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی . . .
دانشگاه
اینو خدا میدونه فقط!
رشته دانشگاه
آبیاری گیاهان دریای

ایول دمت گرم!
اگه منتظر خبر های بد بودید این مصاحبه رو بخونید کلی حاتون خراب شه در ضمن ممکنه از دتا زده شید و بفهمید که خیلی مونده تا یاد بگیرید !

فقط اینکه دوباره ریبورن با وقاهت(اینو املاشو یادم نیست اگه غلط بود ببخشید !) حذف شد! با 3 تا باخت تو گروه آخر شد فک کن هر کدومشون 15 ملیون پول گذاشتن که برن مسابقات حالا حذف شدن و حتا از گروه بالا نرفتن بخونید بعد هم به من لعنت بفرستید ! :))

مصاحبه با تیم Rebornبعد از مسابقات ESWC 2010 در فرانسه دیزنی لند

علی رضا خودتو معرفی کن؟

Pixel: علی رضا دانشمند لیدر تیم Reborn هستم و سه سال و نیم که دارم Dotaبازی می کنم

اولین بازی که کردی چی بود؟

Pixel: اولین بازی تو کنسول همون هواپیمای آتاری بود ولی اولین بازی که تو گیم نت کردم کانتر استرایک بود

تا حالا تو چه تیم هایی بازی کردی؟

Pixel: اولین تیم خوبمون تیم Ogres بود و بعدش تو DB و بعدش TAVAو بعدش StarXو بعد هم Reborn

s01

بازی های دوستانه ای که قبل از ESWCبا تیم های خارجی داشتید با چه تیم های بود و چی کار کردید؟

Pixel: متاسفانه ما هیچ وفت نتوانستیم با تیم کامل Rebornباهاشون بازی کنیم چون هیچ وقت همه مون با هم آنلاین نبودیم به خاطر مشکلات اینترنت و کامپیوتر ولی با تیم های نیروانا، DTS, Reality, GIS و MYM و چند تا تیم دیگه بازی کردیم و تقریبا همه بازی ها رو باختیم

حمید رضا تمام مشکلاتی که برای گرفتن ویزا و پاسپورت و مجوز خروج از کشور براتون پیش آمده رو بگو؟

Knotir: ما بدلیل شرایط سنی و اینکه به خدمت سربازی نرفته بودیم مشکلات بسیاری سر راه مون بود در نهایت هم با کلی آشنا مجبور شدیم نفری 15 میلیون تومان پول نقد بزاریم تا بهمون مجوز خروج بدهند که جور کردن همین 15 میلیون هم برای هر کداممون کلی دردسر داشت بعد از گرفتن گذرنامه و مجوز خروج از کشور، کلی سر گرفتن ویزای شنگن اذیت شدیم و روز آخر به سه نفر از بازیکن های تیم ویزا ندادند و مادیران مجبور شد 100 میلیون تومان چک بزاره تا به آنها هم ویزا بدهند و در نهایت هم مادیران دستش درد نکنه چک و گزاشت و به همه ویزا دادند و شرط کردند که همه باید برگردند سر تاریخ و ...

علی رضا چی شد لیدر شدی؟

Pixel: یک بازی مهم کردیم با تیم FTW بعد باختیم به نظر من مشکل از حمیدرضا بود که خوب لیدری نکرد بعد اون زمان هم من تو اوج بازی ام بود گفتم من لیدر بشم و بقیه هم قبول کردن و نتیجه هم گرفتیم

Knotir: من تو اون بازی گفتم نمی خواهم لیدر باشم چون من اون موقعه تازه کریر شده بودم و باید همه حواسم و به بازی خودم می دادم و برام سخت بود که حواسم به بچه ها هم باشه و مپ کنترل کنم. این شد که تصمیم گرفتیم علی رضا لیدر بشه

نظرتون در مورد HON چیه؟

Pixel: به نظر من HON از نظر گرافیک از DOTA خیلی بهتره ولی گیم پلی اش ضعیف تر از DOTA است فعلا تو ایران جا نیافته ولی تو کشور های دیگه حدود 20 میلیون بازیکن داره که اکثرشون حرفه ای نیستند و فقط چند تا تیم قوی هستند که HONبازی می کنند. و یکی دیگه از مشکلاتی که HONداره اینه که هر بازیکن باید 30 دلار بده و بازی رو بخره.

Hunter: من اصلا HONو قبول ندارم و اصلا از بازی اش خوش نمی یاد.

Knotir: به نظرم گیم پلی بازی ضعیفه ولی گرافیک اش خیلی قشنگه

Unborn: به نظر من جای DOTA رو می گیره چون من فکر می کنم وقتی Starcraft II بیاد جای Warcraft و می گیره و DOTA هم کنار می ره

On:O من هنوز HONو ندیدم

اگر قرار باشه یک تیم منتخب از بین بازیکنای ایرانی انتخاب کنی بازیکن های تیم چه کسانی خواهند بود؟

Pixel: همین بازیکنای فعلی تیم Reborn رو انتخاب می کنم.

Knotir: اگر Reborn نباشه، با هیچ کدام از بازیکن های ایرانی بازی نمی کنم.

ریپلی نگاه می کنی؟ ترجیح می دی ریپلی چه بازیکنایی رو نگاه کنی؟

Knotir: زمانی که MiSeRy- و Angel تو MYM بودند Replay هاشون و خیلی نگاه می کردم ولی الان 13abyKnight نگاه می کنم که تیم OK هم روی این بازی کن می چرخید.

Hunter: من الان ریپلی بازیکنان های تیم LGD.sGty رو نگاه می کنم به نظر همه بازیکناش باگند!

Pixel: بازیکن Eyes On You | Arya و تیم هم EHOME

Unborn: من ریپلی بازی های تیم های EHOME و رو می بینیم وریپلی بازی های zsmj رو هم زیاد می بینم.

On:O ریپلی نمی بینم!!

سبک بازیتون شبیه آسیایی هاست و یا اروپایی ها؟

Pixel: دو تا سبک داریم فارمر و گنکر، امسال تو مسابقات از سبک فارمر جلوی اروپایی ها استفاده کردیم که فکر کنم اشتباه کردیم و می بایست گنکر بازی می کردیم. یعنی اگر گنکر بازی می کردیم احتمالا نتیجه بهتری می گرفتیم.

s03

به نظر در حال حاضر بین گیمرهای ایرانی کی می توانه استعداد کشف نشده باشد؟

Pixel: نمی دانم کسی تو ذهنم نمی یاد

Hunter: به نظر من محمد Hyper

Knotir: محمدرضا Paul

Unborn: به نظر من Sami Rezayi AKA. R.I.P

بنظرت برا چی تو ESWC نتیجه نگرفتید؟

Pixel: همانطور که گفتم ما باید اروپایی بازی می کردیم ولی آسیایی بازی کردیم، تمرین هم به اندازه کافی نداشتیم، و امید Onoهم خوب بازی نکرد. مطمئن نیستم که می توانستیم حریف هامون رو ببریم ولی فکر می کنم اگر از سبک Ganker ایمون استفاده می کردیم حتما نتیجه بهتری می گرفتیم.

ما اصلا خوب ترکیب نچیدیم، 5 تا ریپلی ام از این تیم هایی که باهاشون بازی داشتیم ندیده بودیم و تیم هم تو ایران پیدا نمی کردیم برای تمرین چند باری هم تیم سلکشن جمع شد باهاشون بازی کردیم ولی خوب اصلا خوب نبود، آنلاین هم نمی شد بازی کنیم چند بار هم شب تا صبح ماندیم تو گیم نت کلی هم اذیت شدیدم ولی وضع اینترنت آنقدر بد بود که شب هم که هیچکی نبود بازم نمی توانستیم بازی کنیم.

Hunter: سبک بازی شون و نمی شناختیم، از روی ریپلی ام نمی شه سبک بازیشون و فهمید چون همیشه دارند سبک بازی شون رو تغییر می دهند. و ریپلی تمرین هاشون رو هم اصلا تو سایت آپلود نمی کردند و در دسترس نبود. آنها کلی تورنومنت مختلف شرکت کرده بودند و برعکس ما اصلا تجربه مسابقات بین الملی رو نداشتیم و تیم هایی که ما باهاشون بازی و تمرین کرده بودیم واقعا تو سطح تیم های که در مقابلشون قرار گرفتیم نبودند و تیم های خارجی همیشه بعد از بازی ها، ریپلی بازی رو تجزیه و تحلیل می کنند ولی ما این کار و نمی کردیم.

چرا وقتی بازی دوم رو باختید سبک بازیتون و تغییر ندادید؟

Pixel: چون فکر کردیم بازی دوم رو بخاطر Push و سوتی های خودمون تو بازی خوردیم فکر نمی کردیم به خاطر سبک بازی باخته باشیم، کلا بازی دوم و بخاطر بد بازی کردن باختیم

Knotir: اول از همه جو مسابقات خیلی بالا بود و وقتی بازی دوم رو باختیم خیلی ناراحت بودیم و فکر نمی کردیم سبک بازی مشکلمون بوده باشه چون خیلی بدم بازی کرده بودیم و گفتیم که تو بازی سوم حتما جلوی Pushشون رو می گیریم. با اینکه فکر کنم تو بازی سوم تو لاین های خودمون بهتر از آنها بازی کردیم بازم بخاطر استراتژی باختیم.

Hunter: به نظرم سبک بازی ما اصلا آسیایی و نمی توانستیم تغییرش بدیم و گفتیم با همین سبک می بریم. ولی تیم های مقابلمون خیلی خوب بلد بودند جلوی آسیایی ها بازی کنند و تیم های آسیایی مثل EHOME هم نتیجه می گرن بخاطر اینه که واقعا خوب بازی می کنند.

چرا تمرین نداشتید؟

Pixel: تیم برای تمرین پیدا نمی کردیم و شرایط تمرین آنلاین هم نبود

برنامه اتون برای بعد از ESWC چی؟

Pixel: من می خواهم درس بخوانم حداقل برای 2 یا 3 ماه Inactive می شم بعدش هم شاید HON بازی کنم.

Hunter: من DOTA رو ادامه می دم

On:O من هم DOTA رو ادامه می دم

Knotir: من بازی می کنم ولی تو یک تیم آنلاین و اگر بچه های تیمون نباشن با هیچ بازیکن ایرانی دیگه تیم نمی دم ترجیح می دم آنلاین بازی کنم.

s04

Unborn: من اول صبر می کنم تا بازی های سال آینده ESWCمشخص شه و بعد از اینکه معلوم شد HONو یا DOTA آنوقت یکی شون رو بازی می کنم اگر HON انتخاب شه که حتما اون رو بازی می کنم ولی اگر DOTA باشه بستگی داره که علی رضا بازی کنه یا نه اگر بازی کنه که حتما حرفه ای بازی می کنم وگرنه آنلاین

اگر Reborn نباشه تو چه تیم ای بازی می کنی؟

On:O فکر کنم با بچه های توفان بازی کنم گیم نت مقداد

منبع: Cy berg.Ir

• شروع کننده موضوع

Amir13

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
پیش-حلّی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی . . .
دانشگاه
اینو خدا میدونه فقط!
رشته دانشگاه
آبیاری گیاهان دریای

به نقل از XIII>> Me¥o :
خوب اون بازیو قبول دارم اونا خوب برداشته بودن! دراگون من بدبختو 100 ثانیه استان میدادن اگه برنا نبود همون 2 تا دابل کیل و یه دونه تریپلم نصیبمون نمیشد!
همشون استانر بودن! :D

میگردم بازیشو پیدا میکنم میذارم...20تا سیدی ریپلی دارم نمیدونم تو کدومه! :D ولی میذارمش...
فقط یه نکته اون ترپیل کیل من با لیچ به هیچ کسی ربط نداشت! چون فقط شانسی بود ولی در کل برنا خوب بازی کرد (;

• شروع کننده موضوع

Amir13

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
پیش-حلّی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی . . .
دانشگاه
اینو خدا میدونه فقط!
رشته دانشگاه
آبیاری گیاهان دریای

ببخشید من پست پشت سر هم میدم یه اطلاعات خیلی جالب در مورده DotA v6.68 شما از این ورژن به بعد دو نوع پول دارید پول واقعی و پول نا واقعی (ترجمه لغت به لغت :D)
اولیش از زدن کریپ ها معمولی که از Base ساخته میشن + Hero kill دومیش از زدن روشن یونیت مپ و یونیتایی که بقیه میسازن جم میشه حالا این هم گفتیم نگفتیم که فرقش چیه!

فرق اساسیش اینه که اون پولی که از هیرو و کریپ در آوردین مثل یه سرمایه تو بانک میمونه هیچ وقت ازش کم نمی شه مگر اینکه ایتم بخرید یعنی اگه بمیرید فقط از پول یونیت مپا کم میشه وقتی ام ایتم میخرید از اون پول نا واقعی تون کم میشه بعد از اون پول واقعی تون!
65022871.png

اون سمت راست پول واقعی تونه اونی هم که قبلا پول خودمون بود جمع دوتاشونه!(فقط جو گیر نشید 6.68 هنوز نیومده!)
اینم متن اینگلیسیش!
http://www.playdota.com/forums/blogs/icefrog/1096/6-68-preview-1-aggression/

منبع :(Ice Frog (PlayDota

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

دوتا رو باید واسه تفریح بازی کرد. مثل امروز. نه اینکه زندگیمون کنیمش، یه بار این کارو کردیم از ریبورنم افسرده تر شدیم. :D نتیجشو همه ی ایرانیا میدونن. ولی تفریحی واقعا جواب میده! (;

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از XIII>> Me¥o :
دوتا رو باید واسه تفریح بازی کرد. مثل امروز. نه اینکه زندگیمون کنیمش، یه بار این کارو کردیم از ریبورنم افسرده تر شدیم. :D نتیجشو همه ی ایرانیا میدونن. ولی تفریحی واقعا جواب میده! (;

تایید ! جدیدا" هفته ای 1 دست بازی می کنم ! فردا هم مسابقه دارم ! با بچه های تیم 2 ماه میشه اصلا" بازی نکردم! :)) خدا رحم کنه !

ALIreza_VIP

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
میخواستم فیلدش پر شه
دانشگاه
آزاد قلعه قاضی
رشته دانشگاه

سلام به همه دوستان و کاربران عزیز انجمن ، خبر بسیار خوبی برای دوستداران دوتا دارم !

IceFrog در وبلاگ خودش رونمایی جدیدی از مپ 6.68 کرده که با هم می بینیم و بررسی می کنیم :

کاپیتان مود جدید !
همه که به خوبی با -CM آشنا هستین ! هر تیم 4 تا بن می کنه به نوبت و بعد 5 تا انتخاب ! اما در سیستم جدید برای اینکه بالانس انتحاب ها و حذف ها بیشتر بشه تعداد حذف به 5 لفزایش پیدا کرده و نوبت ها هم به ترتیب 3 - 3 - 2 - 2 تغییر کرده !
به این صورت که هر تیم 3 تا حذف می کنن و بهد 3 انتخاب و بعد 2 حذف و باز هم 2 انتخاب !
آیتم اول بازی جدیدی اضافه شده به نام Orb of Venom

Aghanim's Scepter به هیروی Tiny اضافه شده ! این هیرو با بستن AS یه قابلیت جدید می گیره به جای اینکه لول Ultimate یا همون 6 اش قوی بشه !

Kinetic Field یک جادو ی تازه است که برای یکی از هیرو های جدید بازیه !

در ضمن من تایید میکنم دوتا نباید زندگیه ادم بشه ولی زندگیه من که هست
شاید تا وقتی یه جایگزین واسش پیدا کنم

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

واااای خدا !
گند زده که Ice Frog !
این 3- 3 - 2- -2 خیلی مسخرست !
استراژ Pick های رو بر اساس هیرو های Bann شده میچینین :O
با چه عقلی نصفه Bann کنیم و نصفه Pick ?
خیلی مسخرست !

• شروع کننده موضوع

Amir13

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
پیش-حلّی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی . . .
دانشگاه
اینو خدا میدونه فقط!
رشته دانشگاه
آبیاری گیاهان دریای

به نقل از ALIreza_VIP :
سلام به همه دوستان و کاربران عزیز انجمن ، خبر بسیار خوبی برای دوستداران دوتا دارم !

IceFrog در وبلاگ خودش رونمایی جدیدی از مپ 6.68 کرده که با هم می بینیم و بررسی می کنیم :

کاپیتان مود جدید !
همه که به خوبی با -CM آشنا هستین ! هر تیم 4 تا بن می کنه به نوبت و بعد 5 تا انتخاب ! اما در سیستم جدید برای اینکه بالانس انتحاب ها و حذف ها بیشتر بشه تعداد حذف به 5 لفزایش پیدا کرده و نوبت ها هم به ترتیب 3 - 3 - 2 - 2 تغییر کرده !
به این صورت که هر تیم 3 تا حذف می کنن و بهد 3 انتخاب و بعد 2 حذف و باز هم 2 انتخاب !
آیتم اول بازی جدیدی اضافه شده به نام Orb of Venom

Aghanim's Scepter به هیروی Tiny اضافه شده ! این هیرو با بستن AS یه قابلیت جدید می گیره به جای اینکه لول Ultimate یا همون 6 اش قوی بشه !

Kinetic Field یک جادو ی تازه است که برای یکی از هیرو های جدید بازیه !

در ضمن من تایید میکنم دوتا نباید زندگیه ادم بشه ولی زندگیه من که هست
شاید تا وقتی یه جایگزین واسش پیدا کنم
Orb Of Venom
یکی از ایتم های معروف مپ های اصلی هستش تو مراحل اصلی هم به چشم میخوره احتمالا باید شبیه به2 lasse LVL
Death bringer باشه در مورده پیک و بن هم 5 تا بن خوبه چون تعداد هیرو ها واقعا زیاده و تعداد هرو هایی هم که میتونن یک استراتژی رو بهم بزنن زیادن به همین خواطر بن حتی میتونه بیشتر از این باشه!
ولی در مورده نحوه جدید پک و بن باید بگم که این فقط کار رو برای آماتور ها سخت تر میکنه ولی در کل خوبه میشه تر فند های جدیدی روش پیاده کرد (;
Tiny هم که تو عکس یه درخت کنده ولی خدا میدونه باهاش میخواد چی کار کنه!
tiny.png

اینم عکس جادو جدیده چیز خفنیه!
KineticField.gif

بالا