Warcraft III TFT & DOTA & World of warcraft

کدومو ادامه میدین؟

• DotA

رای‌ها: 86 71.1%
  • DotA 2

رای‌ها: 63 52.1%

• رای‌دهندگان
    121

paulhenry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : همه چیز در باره ی Warcraft III TFT&DOTA&World of warcraft

به نقل از LEGEND :
داداش وقتی شما آنلاین باز نیستی پس نوب محسوب میشی! :-"

:D در مورد پچم بگم نه! نمیشه با b ها بازی کنی! تمام روم های عقب مونده ایران به غیر 2 به بعد یعنی 2 ،1، hlr2 و hlr1 فقط e دارن! من نمی فهمم چرا پچ 1.26 بازی نمی کنند عقب مونده ها! :D

روم اروپا همشون 1.26 اونوقت اینا هنوز تو 1.24b هستن! :))

آخه یه مشت نوووب گرینتی سه بعدی توی گرنا بازی دارن؟؟ من با دختر خاله شش سالم بازی میکنم سختر میبرمش تا گرنا

• لایک
امتیازات: AmorE

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

داداش وقتی شما آنلاین باز نیستی پس نوب محسوب میشی! :-"
یه چیزی من از بچهگیم توی گیم نت ها بزرگ شدم نمیگم که نفر اول وارکرافتم ولی دیگه نوب نیستم
الان اگه توی نت هم بازی کنم (مثلا توی روم 3)شاید توی یه مپ اول نباشم ولی اخرم نیستم

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از paulhenry :
آخه یه مشت نوووب گرینتی سه بعدی توی گرنا بازی دارن؟؟ من با دختر خاله شش سالم بازی میکنم سختر میبرمش تا گرنا
دواش من گفتیم گرنا ای ها نوبن ولی شاخم دارن! شما برو روم اروپا یا همین روم ایران hlr1 خیلی هاشون شاخن!

من رفتم یه بار توی روم اروپا نمیدونم یکی از بازیکن ها mym یا یکی دیگه بود اومده بود تفریحی بزنه مارو لوله کرد! :-" لامصب با شدوفین مارو ترکوند! :D

اینا رو گفتم که بدونید بازی آنلاین خیلی تاثیر داره! :D
به نقل از solton :
یه چیزی من از بچهگیم توی گیم نت ها بزرگ شدم نمیگم که نفر اول وارکرافتم ولی دیگه نوب نیستم
الان اگه توی نت هم بازی کنم (مثلا توی روم 3)شاید توی یه مپ اول نباشم ولی اخرم نیستم
دواش من گیم نت خوبه آفرین! منم نگفتم که خیلی نوبی! :D من که بازیت رو ندیدم! خدا عالم است آیا نوبی یا نه! :-"

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

بچه ها اگه بحث بحثه نوب بودنه که هممون نوبیم !!

اگه به بهترین بازی کن دوتا نمره 100 بدیم به بدترینشم صفر من به خودم 70 میدم به شماها 20-30 :D

البته اصلا قصد تو ذوق زدن ندارما !!!

ما بحثامون سر استراتژیه که مثلا چطوری میشه جلوی hard carry ها با chen و enchant و venoum و foriun و هیرو های pusher بازی رو زیر min 20 جمع کرد...

اون وقت اینجا بحث سر پچ b و گارنا روم 500 :D و اسپریت بریکر و گارد و ایناس!

بعد از طرز حرف زدنمونم معلومه که نوبیت از سر و رومون میباره ! منم از روی بیکاری و fun میام اینجا یه چیزی میگم !!!

اینجا مهم نیست کی نوبه کی نیست ! مهم اینه که هر کی در هر سطحی هست بیاد سوال کنه بازیش خوب شه...

مثلا من از امروز هر چی در مورد sf بازی کردن بلدم بهتون میگم شاید به دردتون بخوره ( sf زیاد بازی کردم )

اولین نکته ی مهم unit پول کردن با همه ی هیرو ها اینه که اگه کاراکتر هیروتون بزرگ هست ( sf بزرگه ) و همچنین هیروتون دور زن هست باید سعی کنین وقتی hp ا unit ها کم میشه به unit ها بچسبین و نزدیک unit هی وایستین ! این طوری deny کردن و last hit کردن ( attack آخر دادن ) برای هیروی حریف سخت میشه !

وقتی میخواید rune ها ( power up ها مثل haste-double damage , ... ) رو چک کنید وقتی که توی بازی روز هست اگه کنار مشعل ها وایستین بعد از 1 ثانیه معلوم میشه که rune اومده یا نیومده ! این طوری دیگه نیاز نیست تا وسطای جوب برید تا ببینید آیتم اومده یا نه...

برای اینکه gank ( خفت :)) ) نشین باید همیشه حواستون به اون مپ کوچیکه پایین صفحه باشه

اگه میخواین ببینین که حریف برای rune ها وارد گذاشته یا نه میتونید به صورت امتحانی به یکی از لاین ها جوین بدین... اگه هیرو های اون لاین رفتن عقب میفهمین که وارد دارن :D :D :D ! اما یاید حواستون باشه که مدت وارد 6 مین ا ! پس باید همیشه حواستون به زمان باشه ! بیاد حساب کنید که وارد کی تموم میشه بعد دوباره join بدین !

Sf خیلی هیروی شل و ولی هست و زود میمیره !!! هیرو هایی که هیچ level ای برای فرار ندارن کلا راحت میمیرن ! برای همین اگه هیرو تو مپ نبود حتی اگه وارد هم داشتین ( smoke ) باید یه هیروی supporter ترجیحا vengfull یا es کنار sf وایسته تا نتونن sf رو راحت بگیرن... البته lich هم خوبه چون با lvl 3 اش همیشه unit هارو deny میکنه و این باعث میشه unit ها نرن زیر tower حریف ! اینطوری sf راحت unit پول میکنه... البته این کار ( استفاده از lich برای عقب نگه داشتن unit های خودی) توی لاین های کناری برای spec و آنتی میج خیلی بهتر جواب میده

همیشه وقتی یه hard carry تو بازی هست باید سعی کنه unit های حریف رو عقب نگه داره ( فقط attack آخر کنه و زیاد دdeny کنه ) ولی نه اونقدری که برن زید tower خودش تا unit زدن براش سخت شه...

برای اول بازی اگه unit های حریف اومدن زیر tower ( چون attack اول بازی هیرو ها بین 40-60 ) هست باید یه attack به unit مورد نظر بدین بعد صبر کنید تا tower بزنتش بعد راحت میتونید attack آخر کنید ! اگه این کارو نکنید نمیتونید پول اون unit هارو بگیرید...

یه unit پول کردن عالی از یه hard carry عالی به اسم kuroky که توی بازی اسمش newworlorder هست رو میتونید ببینید که چطوری با آنتی میج unit میزنه :

http://www.gosugamers.net/dota/replays/50568

برای دیدن این replay پچتون باید 1.26 باشه ...

دوس دارم بعد از اینکه دیدین نظراتتون و اگه چیزی به نظرتون میرسه بگین :D

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

محمد حسین جان! 2دفعه با بچه های دوم و سوم ما بازی کردی فک کردی خیلی شاخی؟ :-" :D

ولی خدایی این حرکت ها مخصوصا اولیا رو دیگه همه میدونند! :D بعدش بلوک کردن هم نگفتی اگه دیدید یونیت داره میره زیر تاور حریف کافیه با هیرو های گنده(یا سرعتی مث ترکس) جلوی راهشون رو سد کنید! به همین آسونی! :-"

paulhenry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی

لیچ خودش تک به دو میزنه، باید اول بازی تک بایسته که خوب اکس بگیره! اینطوری میتونه اولین دابل رو بگیره

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

این یه تجربست که از اولین روز دوتا تا الان بهش رسیدم:

همیشه بعد از اینکه تونستی یه عده قویو ببری به خودت ایمان میاری مغرور میشی، وقتی آیتمارو کامل یاد میگیری مغرور تر میشی، وقتی یاد میگیری چطوری بازی بازی کنی و میتونی تو 2 تا بازی یکم قوی شی به اوج غرورت میرسی. اینجاست که وقتی جلوی یه تیم با جمعیت خودی و مغروری که ادعای زیادشون میشه نوب نیستن قرار میگیری و له میشی! از اینجا کم کم آدم به نوب بودنش پی میبره مرحله ی جدیدی از دوتا بازی کردنش که میشه مرحله ی تولد تو بازی قرار میگیره.
از اینجا تازه میشه گفت کی نوبه کی نوب نیست، مراحل گذشترو میذاریم کنار چون اصلا بازیکن محسوب نمیشن!!!
وقتی یه نفر میفهمه که مغرور بوده تازه میشه نوب! ادعاش میشده و میفهمه که اشتباه بوده تازه میشه نوب!
حالا اگه بعد از این وضعیت به این نتیجه رسید که اصلا هدف دوتا چیه اون موقع کمکم میشه بازیکن و اسمش از نوب در میاد. بازم این خودش ریتینگ داره یه نوب به نوب تز از خودش میگه خیلی نوبی!
ولی همیشه کسایی هستن که که بهت نشون میدن کجا نوبی، باید اونجاهارو با کمک اون افراد بپوشونی تا دیگه نوب نباشی و بشی یه بازیکن قابل. از اینجا بهت میگن یه بازیکن دوتا. ولی هر بازیکنی بازم مشکلاتی داره.
مهمترین نکته ایم که داره اینه که وقتی شخصی یه مشکلی داره و دیگریم داره، سر اون مشکل اونو مسخره نکنه! کاری که تو این جامعه راحت سر دوتا انجام میشه و همه نوبا همدیگرو مسخره میکنن :D

کسیم نمیتونه راجع به خودش قضاوت کنه، اما وقتی دوستای آدم بهش میگن که مشکلش چیه اون موقع پیشرفت میکنه. تا نگن و همدیگرو مسخره کنن تو نوبیت قوطه میخورن

خیلی از سایتای دوتاروم چک کنید ملتو میبینید کلا دو روزه اومدن تو بازی ادعاشون میشه تک به تکو شاخو شونه کشیدنو این حرفا، کلا گرمو سرد بازیرو نچشیده ادعاشون میشه
اون سایتای مرجعی که مرتبط به دوتائه و افراد درست حسابی توشن کمه(شاید نهایتا 5 تا سایت!)

" بازیکن واقعی بازیکنیه که بازیو از اول ببینه، هیروهارو آیتمارو، اتفاقرو پیش بینی کنه، وظیفه ی خودشو خوب بدونه و همیشه تو صحنه حاضر باشه، به حرف لیدر گوش بده یا اگه لیدره خفه نشه، حرف بزنه تیم بفهمه باید چیکار کنه، مهمتر از همه اینه که اگه روند بازی از دستش خارج شد روحیشو از دست نده، هول نکنه و کل بازی با انگیزه برد بازی کنه و یه بازی ارائه بده که تیم کیف کنه، نه اینکه صرفا یه کاری کنه که تو ریتینگ بازی رتبش بشه 1، این اصلا اهمیت نداره! "

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از LEGEND :
محمد حسین جان! 2دفعه با بچه های دوم و سوم ما بازی کردی فک کردی خیلی شاخی؟ :-" :D

ولی خدایی این حرکت ها مخصوصا اولیا رو دیگه همه میدونند! :D بعدش بلوک کردن هم نگفتی اگه دیدید یونیت داره میره زیر تاور حریف کافیه با هیرو های گنده(یا سرعتی مث ترکس) جلوی راهشون رو سد کنید! به همین آسونی! :-"

همین حرکاتی که همه میدونن رو خودت اگه با من بازی کنی 1 دونشونم انجام نمیدی ، چون قبل از اینکه بخوای فکر کنی که rune کجاس یا باید به کدوم unit اتک بدی هم rune تو buttle ا منه هم یونیتمو اتک آخر کردم

بجای اینکه نصفه نمیه بخونی بعدش تیکه بپرونی کامل بخون یه ذره تامل کن ببین چی گفتم یه چیزی یاد بیگیری

دوم سوم هاتونم بازیشون در سطح خودمه شایدم پایین تر ، خودشونم میدونن...

در ضمن چون نوب تو این تاپیک زیاده ( از جمله خودت ) سعی کردم از پایه توضیح بدم که چیزی جا نمونه

• لایک

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

محمد حسین جان مگه بازی منو دیدی؟

تا بازی کسی رو ندیدی نمی تونی بازی رو پیش بینی کنی! تازه بازی به تک به تک نیست! من چندتا از رفیقام هستن تک به تک باهات با هر چی که بگی میزنند و مطمئن باش می برنت! ولیتوی بازی گروهی 5v5 اصلا هیچ غلطی نمی کنند(یعنی واقعا کاری نمی کنند ها جدی میگم) اصل بازی دوتا 5v5 هست نه 1v1!

75 درصد حرفای پست بالای محمدحسین رو قبول دارم! واقعا بعضی هاش درسته! در مورد مسخره کردن هم بگم تیکه بهت انداختم ولی مسخرت نکردم!

گفتم همه ی حرفات درسته محمدحسین جان! نگفتم که غلطه بعدشم گفتم وقتی طرف 1 سال مث آدم بازی کنه و بره مثلا گیم نت یا آنلاین بازی کنه دیگه این چیزا واسش کاری نداره همین! :D

• لایک

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

بله داش تا بازی کسی رو نبینی که نمی شه بگی طرف نوب هست مثلا من از اینجا با این که اصلا تو رو نمی شناسم بگم شما نوب هستید من زورو هستم
ولی انصافا این حرفی رو که میگم قبول کنید بیاید یه بار با هم بازی کنیم(انلاین)
حالا با هر نرم افزاری که شما بگید مث گارنا البته 5 به 5 نه تک به تک منم قبول دارم اصلا تک به تک حال نمیده

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

من بازیتو ندیدم ولی از این جملت مشخصه که نوبی :

نامرد ها سولکیپر رو برداشتن! سولکیپر بنه تو بازی ها! :D تازه اسکلتون هم داشتن! [-(

• لایک

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

واسه چی؟

ما از اول گفتیم سولکیپر بر ندارن! منم بر اساس اون یه هیرو اینتل برداشتم بعد من جلو اون چیکار می تونم بکنم؟ :-w

سولکیپر هم بنه عزیزم! در مورد بازی هم شک داری بیا گیم نت یه وقتی باهم بازی کنیم! البته 1v1 نه 5v5 ! ما ادعا نداریم ولی بازیمون هم بد نیست! همین و بس بای فعلا!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

اگه اینطوری حساب کنی مد بازیهای رسمی cmub هست.(بعد از 1 رفرنس برای مپ)
یه چیز دیگه:
کسی نمیگه بازی کسی بده، نوب بودن فقط به معنی بازی بد نیست، به معنی دیگه ایه...

برای اینکه بحث عوض شه یکی بگه چرا MYM اینطوری شده? بازیکنای قدیمی Zennith توش چیکار میکنن؟ چرا برا سنگاپور شده؟ :-/

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

دادا منه 12 سالشه، از دوتا خیلی کم سرش می شه منتهی تو 1V1 با VIPER تو هرکی بخوای می زاره.
محمد جان شما ICE FROG نیستی؟ :P
تو 2تا عامل شانس هم مهمه که ما نداریم! هر جا می ریم یه هو جولومون سبز می شن :D می ریم از تو جنگل در بیایم طرف در می ره =)) (قبل از اینکه کلاس دوتا بزارید می گم بلدم لای درختا قایم بشم(آفرین :D ))

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از Black fire :
دادا منه 12 سالشه، از دوتا خیلی کم سرش می شه منتهی تو 1V1 با VIPER تو هرکی بخوای می زاره.
محمد جان شما ICE FROG نیستی؟ :P
تو 2تا عامل شانس هم مهمه که ما نداریم! هر جا می ریم یه هو جولومون سبز می شن :D می ریم از تو جنگل در بیایم طرف در می ره =)) (قبل از اینکه کلاس دوتا بزارید می گم بلدم لای درختا قایم بشم(آفرین :D ))

اینی که تو داری میگی اسمش fog of war ا ! یعنی تو سایه و کنار درختا قایم شی تا نبیننت ! توی شب دید هیرو ها کم میشه توی روز زیاد ! تو شب راحت میشه fog of war کرد

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از محمد حسین :
اینی که تو داری میگی اسمش fog of war ا ! یعنی تو سایه و کنار درختا قایم شی تا نبیننت ! توی شب دید هیرو ها کم میشه توی روز زیاد ! تو شب راحت میشه fog of war کرد
#-o الان یه سوال فنی به نظرت من که دوتا می زدم اینقدر بیکار نبودم برماینو بخونم :D
عزیز دیگه اینارو ندونم بهتره سر بزارم بمیرم دیگه ???

paulhenry

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی کرج
شهر
کرج
دانشگاه
علوم پزشکی همدان
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از محمد حسین :

توی یکی از ریپلی های نیروانا دیدم ونج فول با فاگ یه تک درخت توی جوب یک ساعت زئوسو الاف کرد:)) آخر وایپر و دراگون اومدن کشتنش!:D

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از Black fire :
#-o الان یه سوال فنی به نظرت من که دوتا می زدم اینقدر بیکار نبودم برماینو بخونم :D
عزیز دیگه اینارو ندونم بهتره سر بزارم بمیرم دیگه ???
lol ساری !

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

کسی RGC کار کرده؟

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از paulhenry :
توی یکی از ریپلی های نیروانا دیدم ونج فول با فاگ یه تک درخت توی جوب یک ساعت زئوسو الاف کرد:)) آخر وایپر و دراگون اومدن کشتنش!:D
=))

وای اینو گفتی برو تاپ 10 های wood dota قخ دانلود کن ته خندست! یارو مثلا 2 یا 3 تا تانگو داره با تانگو هاش اینوکر رو وسط درخت و کریپای خودش گیر می اندازه و اینوکر میمیره! =)) ته خندست! =)) بهتون پیشنهاد می کنم این سری هاشو دانلود کنید 17 یا 18 سریه! هر کدومم 5 یا 6 تا فیلم داره که توش 10 تا حرکت جالب داره! :D

بالا