پاسخ : همه چیز در باره ی Warcraft III TFT&DOTA&World of warcraft
از اونجایی که بنده ویرایش کردن پست تو کارم نیست... در مورد مپ 6.68 و چیزایی که بهش اضافه شده یه توضیح ماکل براتون میدم
اول از آموزش یکی از هیرو ها شروع میکنیم :
Eredar ( shadow demon )
این هیرو یه هیروی intelligence هست... level های جالب داره و واقعا برای player های pro دوس داشتنیه...
level های این هیرو :
1 : Desroption
این level یکی از هیرو های خودی یا خودتون رو برای 2.5 ثانیه banish میکنه و بعدش برای 6 ثانیه 2 تا illusion از اون هیرو میسازه و این illusion ها هر کودومشون 60% ا damage ا خود هیرو رو دارن...
2 : Soul Catcher
این level تقریبا میشه گفت ضعیف ترین level این هیروی جدید هستش... که توی شعاعی به حدود 300 به صورت random یکی از unit ها و یا hero های حریف رو انتخاب میکنه... و اون target مشخص شده 50% بیشتر damage میخوره
3 : Shadow Poison
این level جالب ترین و باحال ترین level این هیرو هست از نظر من... وقتی این level رو میزنید اگه به حریف بخوره... حریف 50 تا damage میخوره و یه poison وارد بدنش میشه... بعد از زدن این level یه level دیگه بهتون اضافه میشه که میتونید poison ای که وارد حریف کردید رو با این level جدید بترکونید... اونوقت حریف 65 تا damage ا دیگه هم میخوره... میتونید با چند بار زدن این level اون رو شارژ کنید و بعد بترکونیدش... بعد از 4 بار شارژ کردن این level حریف 2 برابر... یعنی نزدیک به 550 تا damage میخوره...
50 تا مانا هم بیشتر نمیخواد این level... ترکوندنش هم اصلا مانا نمیخواد
6 : Demonic Purge
این level در ابتدا برای 2 ثانیه هیروی حریف رو به حالتی مثله stun میبره و بعد از اون هم 2 ثانیه اون رو شل میکنه و بعدش هم 400 تا damage میده بهش ! و buff هارو هم میپرونه... درست مثله همه purge ها ! فقط با یکمی تفاوت که stun هم میده !!
آیتم های این هیرو :
از اون جایی که این هیرو همه چی داره ! هم شل میکنه هم stun میده هم illusion میگیره هم میترکونه

پس آیتم هاش اکثرا دلخواه هستن... اما من hex و هوا کن رو پیشنهاد میکنم... ولی آیتم هاش در هر صورت دلخواه هستن و آیتم بیلد های متفاوتی میتونه داشته باشه...
روش بازی : ابتدا چند بار level 3 رو بزنید و روی هیروی حریف شارژ کنید... اگه حریف رفت base که به سلامت !!! اگه نرفت هم بترکونینش

و بعدش 6 بزنید روش... بعدش هم هر کار خواستین باهاش بکنین