پاسخ : همه چیز در باره ی Warcraft III TFT&DOTA&World of warcraft
آخ چه حالی میده توی گیم نت با رفقا 5v5 بزنی!
ته فازه! رفتیم رززو کردیم گیمنتو بعد بعد مدرسه از ساعت 3 تا 6 داشتیم دوتا میزدیم!
تیم هامون هم برابر می کشیدیم تا بازی حال بده!
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
نامردا همش منو تانک تیم بر میداشتن!
![Sob :(( :((](/forum/data/assets/smilies/mini_loudly-crying-face.png)
توی این 3 یا 4 دستهمش استرنج بودم!
یه بار لایف استیلر بودم انصافا 2 تا حرکت شاخ کردم توی بازی با آرملت بچه ها کفشون برید!
توی درگیری 5v4 ما یه نفرمون لاین بالا رو داشت جمع می کرد!
بعد توی mid درگیر کردیم هوسکار دیر رسید و منو دووم و رکسار درگیر کردیم!
اونها رو اول ... دادیم! یعنی 2 تاشون رو کشتیم بعد هوسکار اومد یکی دیگه هم کشتیم منم جونم شد 300 و داشتم در میرفتم بلاد 1 رو انخت روم و افتاد دنبالم(دووم ما هم مرد) بعد پشت سرش هم وارشیفت داشت دنبالم میومد من که دیدم داره بلاد میاد آرملتم رو روشن کردم به بلاد 5 تا اتک دادم دوباره خاموش کردم و در رفتم بعد دوباره اومد دونبالم برگشتم یه w کردم روش بعد دوباره آرملت رو روشن کردم بهش اتک دادم! بعد پریدم توی کریپ تا هوسکار برسه اونها هم یکی یکی داشتن کریپ هارو می کشتن تا منو پیدا کنند! بعد هوسکار که رسید پریدم بیرون یه w کردم رو بلاد و با هوسکار کشتیم وارشیفت روم 1 کرد منم سریع قبلش آرملت رو روشن کردم و هوسکار روم 1 انداخت بعد دوباره روی وارشیفت w انداختم و اونم کشتیم!
یعنی همه توی گیم نت فحش رو کشیدن بهم!
![Roflym =)) =))](/forum/styles/yahmas/smiles/roflym.gif)
آخه چونهمه شون رو کشتیم از بالا یارمون تاورشون رو انداخت و بک داد و آخرم سر اون لاین ما بردیم! B-)
در کل خیلی حال داد! این حرکتو من توی خیلی از ریپلی ها دیده بودم! اگه میشد اینو سیو کرد شاید بعدا می فرستادم برای کرش گیم!