به نقل از محمد حسین :
باو ! بیخیال !
تیم حلی 1 مثله اینکه disbanded شده
اشجع گفت فقط اون و اشکی موندن ! با هم یه تیم شیم![]()

به نقل از Shadow! :ماشاالله دوستان فقط یه تیم MYM می شناسن و همه به همون رای میدن !!!!!
آخه MYM هم تیمه ؟![]()
Ehome & TeG & Na'vi فقط همینا !![]()

الان در این فکرم که چرا اسمشو ندیدم؟به نقل از MєYσ :2 تا کری خوبه.![]()
تیم ESWC جور شد !
بزن به افتخارش
از بچگیم از MYM خوشم میومد طرفدار الکی نیستم
ولی خیلیارو میشناسم الکی طرفدارشن.
EHOME که ترکید هنوزم باهاشی؟ چرا با DK نیستی؟
ولی بین TeG با TR و sTurle هنوزم میگم TR. بیا ببحثیم که کدوم
پ.ن:
سهراب این نظر سنجیو یه رفرش بکن، اختیار گزینرو بزن 3 تا برای هر کی و اسمشم درست کن.
و اینکه DTS رو + Garaj کن.![]()
در هر صورت این قالب جدید رو که گذاشتند اختیارات نصفشون انگار پر شده! الان نمی تونم نظر سنجی رو ویرایش کنم البته یه راهی هست یکم وقت گیره

)
چرا 3 ا کردم منتهی باید تغییر بدی رای رو که بتونی 3 تا رو بزنیبه نقل از MєYσ :حالا بهش عادت میکنی.
اختیار تعداد آرارو 3 تا نکردی؟ (اصلن تونستی پیداش کنی؟)

مپارو کپی می کنی تو فولدر maps بعدش می ری تو بازی custom game از اونجایی که مپ رو توش کپی کردی مپ رو اجرا می کنی البته ممکنه نیاز به پچ بالا تر داشته باشی که بتونی مپا رو باز کنی که می تونی از WVS استفاده کنی تا پچت تغیر بدی کافی فقط این عبارت رو تو گوگل سرچی کنی تا محل دانلودش رو پیدا کنیبه نقل از warr :سلام
اقا من دیروز وارکرافت رو ریختم و چند تا مپ dota دانلود کردم!!!
حالا چجوری ازشون استفاده کنم؟؟![]()

ورژن مپت چیه؟ چون مپای قدیمی رو ورژنای جدید باز نمی کنن و در ضمن یه چیز دیگه ورژن وارکرفتت باید The frozen throne یا به قول بچه ها TFT باشهبه نقل از warr :این کارو کردم اما موقعی که روی مپ کلیک میکنم اون قسمت که باید تعداد بازکن و... رو تعیین کرد نمیاد
و پچ رو عوض کردم و پچ 1.24d رو ریختم اما مو قع بالا اوردن بازی پیام میده دوباره بازی رو نصب کن![]()

درست شدبه نقل از Black fire :ورژن مپت چیه؟ چون مپای قدیمی رو ورژنای جدید باز نمی کنن و در ضمن یه چیز دیگه ورژن وارکرفتت باید The frozen throne یا به قول بچه ها TFT باشه