Warcraft III TFT & DOTA & World of warcraft

کدومو ادامه میدین؟

• DotA

رای‌ها: 86 71.1%
  • DotA 2

رای‌ها: 63 52.1%

• رای‌دهندگان
    121

Lord.Illidan

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خان
شهر
رشت
مدال المپیاد
نفر دوم المپیاد زیست شناسی کشوری
رشته دانشگاه
ژنتیک
پاسخ : همه چیز در باره ی Warcraft III TFT&DOTA&World of warcraft

من مخالفم. با هیچ هیروئی ، تکرار میکنم با "هیج" هیرو ای نمیشه سول کیپر فول آیتم رو زد. تابستون یا اواخر اسفند شرطی هم میزنم !!!

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از Lord.Illidan :
من مخالفم. با هیچ هیروئی ، تکرار میکنم با "هیج" هیرو ای نمیشه سول کیپر فول آیتم رو زد. تابستون یا اواخر اسفند شرطی هم میزنم !!!

ببین من Sven بودم ! فول آیتم ! سول کیپر هم فول آیتم بود ! رفتم جلوش جونش شد 100 بعدش جونشو با من عوض کرد ... جون اون شد 1500 جون من 300 ! Madness رو on کرده بودم( به جاش میتونی Satanic ببندی) ، 6 هم قبلش زده بودم ، Bolt رو انداختم روش عرض 5 ثانیه مرد !

در مقابل Sven فول آیتم سول کیپر فول آیتم هیچی نیست ! میتونی خودت همین الان با AI امتاحان کنی بفهمی چی میگم یا search کن اینو :

Replay Sven vs Soul + Patch 1.24b

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

سلام دوستان ! منم Dota بازم ! یه جواریی پیر Dota ایم :D
تو گارنا یه ID لول 46 به اسم Shodow! داشتم که Ir.Micro عقده ای Bann کرد [-( :(
یه ID لول 12 هم دارم ولی الان با این ID دارم بازی میکنم : !BeH
هر کی خواست ما پاتوقمون Room 2 ایران هست ! البته کلن ما از هم پاشید (:| :D فعلا کلن ندارم !
اگه بخواین یه دوره بازی میذاریم و از بین بهترین ها یه کلن از بچه های سمپادی تشکیل میدیم ! درضمن خواهشا اینقدر کل کل نکنین با هم و خودتونو تو بازی نشون بدین ! *-: اینم یادتون باشه که Dota یه بازیه تیمیه و 1v1 اصلا ملاک تعیین قوی و ضعیف نیست (;
و در آخر هم بگم من هیچ ادعایی ندارم ! کوچیک همه شما هم هستم ! :D
اولین ارسالم هم مبارک :P :D

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

ممل حاضرم جلوت با همین سول فول بازی کنم.
اینقده میگفتیم فیس لسم بده، دیدین که تو یه بازی چیکار کردم. اون هیروی 3-4 م هست، ببین وقتی هیروی 1 بیاد چه اتفاقی می افته...
خداییش تا حالا ندیدم سول کیپر فول نتونه همزمان یه اولترا کیل نگیره!

خیلی هیروی شاخیه و Sven هم اگه همسطح سول باشه هیچ شانسی در برابرش نداره.
اینو تو مسابقات امسال ESWC به هم تیمی های گلم و البت خل مثل خودم نشون میدم! :D

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

ببخشید شما به من بگو Iliden Full Item میزنه یا Anti-Mage Full Item ؟؟؟؟ :D

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

بحث در مورد اینکه تک به تک کی کیو میزنه به هیچ دردی نمیخوره ... تو بازیه تک به تک همه چی به بازیه فرد بستگی داره نه به هیرو ها ...( پس هر اتفاقی میتونه بیفته ! )

مثلا چند روز پیش با یکی Razor vs Artas زدم ... میگفت Artas زد Razor هست ! بردمش ! بعد برعکسشم باهاش زدم بردمش ! ولی یارو نوبه ! فقط الکی شاخه !

بازیه اصلی 5v5 هست که توش اصلا هیروهایی مثل Sven و Anti Mage و کیپر و ... مطرح نیستن ! اونجا فقط استراتژی مهمه و هیروهایی که ما اصلا بهشون علاقه نداریم خیلی کارایی دارن ... مثلا Warlock و زئوس و ...

من هم هیچ ادعایی ندارم ولی امیدوارم امسال همو تو مسابقات ببینیم ... اگه خدا کمک کنه تیممون هماهنگ بشه ( چون اصلا نیست ! ) خیلی عالی میشه ... البته هماهنگ هستیم ولی جدا جدا ... یعنی 2 نفر 2 نفر با هم هماهنگیم ! همه با هم هماهنگ نیستیم ...

آهان راستی ! یه هیرو تو 6.65 اومده اسمش Slark هست ... واقعا شاخه ! شاخه ! باگه ! حتی سول کیپر هم میزنه جر میده ! حتی فول آیتمشو ... امروز مهرابم تو گیم نت دید چه هیرویه باگیه ! واقعا شاخه !

با هر Attack از هر صفت یارو 1 دونه میکشه و از صفت اصلیش 2 تا میکشه ! یعنی با هر اتک 1 دونه اگیلیتی و یه دونه استرنج و یه دونه اینتلیجنس میکشه ! و اگه مثلا هیرویه روبروش اگیلیتی باشه با هر اتک 2 تا اگیلیتی میکشه !!!! واقعا وحشیه !!!! اگه مانتا ببندی ایلوژن هاش هم میکشن !!!! کلا میکشه !!!! میزنه جر میده !!!! :D

به نقل از Shadow! :
ببخشید شما به من بگو Iliden Full Item میزنه یا Anti-Mage Full Item ؟؟؟؟ :D

من تک به تک زدم قبلا، Illidan میزنه جرش میده ! چون 6 اش اصلا مانا نمیخواد اگه دقت کرده باشی و مانا برنینگ آنتی میج جلوش هیچی نیست تقریبا ....

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

البته من دارم به این نتیجه می رسم که Slark رو می شه با Ursa زد ! ولی هنوز باید روش کار کنم ! :D

اگه رو Ursa یه dagger ببندی کارش رو می سازه ! ولی هنوز باید روی بقیه آیتم هاش کار کنم ! :D

amir.love

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد

من الان تاپیک رو دیدم
کل کله؟
شرطی هم میزنیم!

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از amir.love :
من الان تاپیک رو دیدم
کل کله؟
شرطی هم میزنیم!

آره شرطی هم میزنیم ! گارنا داری !!؟؟!

به نقل از پارسا :
البته من دارم به این نتیجه می رسم که Slark رو می شه با Ursa زد ! ولی هنوز باید روش کار کنم ! :D

اگه رو Ursa یه dagger ببندی کارش رو می سازه ! ولی هنوز باید روی بقیه آیتم هاش کار کنم ! :D

بابا بیخیال !!! کارش یه دمیج برگردونه ! تازه وقتی Ursa بلینک کنه بقلش غیب میشه جرش میده !

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از محمدحسین :
بازیه اصلی 5v5 هست که توش اصلا هیروهایی مثل Sven و Anti Mage و کیپر و ... مطرح نیستن ! اونجا فقط استراتژی مهمه و هیروهایی که ما اصلا بهشون علاقه نداریم خیلی کارایی دارن ... مثلا Warlock و زئوس و ...

من هم هیچ ادعایی ندارم ولی امیدوارم امسال همو تو مسابقات ببینیم ... اگه خدا کمک کنه تیممون هماهنگ بشه ( چون اصلا نیست ! ) خیلی عالی میشه ... البته هماهنگ هستیم ولی جدا جدا ... یعنی 2 نفر 2 نفر با هم هماهنگیم ! همه با هم هماهنگ نیستیم ...

امروز 3 بار اومدم باهات همگروه شم همش جلوت افتادم.
آخه مردک میخوایم تیمو هماهنگ کنیم باید با همه بلد باشم کار کنم! خیر سرم لیدر تیمم!!!! {-8 من هماهنگ نکنم کی میخواد هماهنگ کنه؟ :D

SVEN تو تیمی خیلی مطرحه!!!! امروز مگه ندیدی؟ عجیب بود!!!

slark رو من با رحمانیان میزنم!!! بیا جلو :)) =))
ولی ضد slark دقیقا یه هیروییه به نام slithreen guard اگه 6شش رو رو این آقا باگه بندازه تمامی خواص 6slarkخان میپره و به راحتی جرش میده.
در ضمن Troll اگه میلی کنه یه بلایی به سر آقاجون میاره که تا حالا fiend به سر technis نیوورده!!!!

hshkhkh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر - نقره ۸۸ - طلا ۸۹

اینارو بیخی 6.66 اومد...

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از مهراب عمرانی :
ا

SVEN تو تیمی خیلی مطرحه!!!! امروز مگه ندیدی؟ عجیب بود!!!

slark رو من با رحمانیان میزنم!!! بیا جلو :)) =))
ولی ضد slark دقیقا یه هیروییه به نام slithreen guard اگه 6شش رو رو این آقا باگه بندازه تمامی خواص 6slarkخان میپره و به راحتی جرش میده.
در ضمن Troll اگه میلی کنه یه بلایی به سر آقاجون میاره که تا حالا fiend به سر technis نیوورده!!!!

Sven شاخ شد چون ما یه دونه هم هیرو استرنج نداشتیم ! : Akasha - Naga - zeus - با یه دونه اینلیجس دیگه ! جلوی اسون چیکار میکردن !؟!؟؟!

بازی تو گیم نت صرفا برای خندس ! ولی توی مسابقات اگه اولین هیروی انتخابی تیم Sven برداره تیم حریف میتونه با یه ترکیب ساده بازی رو ببره ...

مثلا : zeus - specture - Paladin - treant - warlock

اگه تو راهرو وسط 5 تا هیرو ( حتی با وجود Sven ) با اینا درگیر بشن جر میخورن !!!! مگر اینکه به سرعت paladin و treant رو از روزگار حذف کنن !!!! چون اگه حذف نکنن عملا 12 ثانیه باید لخت شن سینه بزنن !!!

بابا اسلارک که قابلیت خفنش به 6 اش نیست که !!! همه شاخیتش به خاطر 3 اش هست !

اگه slark ، بیاد و 10 تا attack به slithreen guard بده 20 تا استرنج ازش میکشه !!! یعنی اگه استرنج slithreen guard 50 باشه میشه 30 و اگه استرنج slark 30 باشه میشه 50 !!!! یعنی هم با اتک جونش رو کم میکنه هم با کشیدن استرنج !!! تازه تو اون 10 تا اتک 10 تا هم + دمیج گرفته !!!! شایدم قبلش با یه هیرو دیگه درگیر شده باشه و + دمیج گرفته باشه !!!! چون + دمیجش برای 60 ثانیه میمونه !

troll هم باید بیاد سوت بزنه !!! چون تو اون 5.5 ثانیه که slark غیب هست اگه 6 تا attack بهش بده 12 تا agilitty ازش میکشه !!! یعنی 3 تا از armor ترول کم میکنه و 12 تا هم از دمیجش و به آرمور و دمیج خودش اضافه میکنه ! بعدش دیگه خدا میدونه تو 6 troll زنده بمونه یا نه ! ولی اگه خدا کمک کنه زنده میمونه و جرش میده ! بستگی به بازی troll و اسلارک داره !!!

مهراب برای هماهنگی تیم باید بیشتر بپیچونیم و گیم نت زیاد بریم ... و هر کی پست خودش رو تمرین کنه !!! من که همه کاری بلدم ! تو هم همین طور ! ولی بچه هارو باید با خودمون هماهنگ کنیم...

در ضمن تیم ها تو مسابقات 6 نفرس نه 7 نفره ... یعنی جز من و علی و تو برنا که ثایت هستیم فقط 2 نفر دیگه میتونن بیان ... که یکیشون تعویضی میشینه ... چون من با بچه ها رودرواسی دارم و نمیتونم به پدرام فر بگم تو نیا تو تیم خودت بهشون بگو ... و امیر و کوشا رو وردار بیار که تیمو جمع کنیم زودتر هماهنگ شیم ... تازه هاشمی و رحیمی و سنگچولی و ... خودشون میتونن یه تیم جداگونه بدن ...

به نقل از HoShay :
اینارو بیخی 6.66 اومد...
آره اومده ... من هیچ تغییری ندیدم ولی ! :D شاید آیتم ها تغییر کرده باشه ...

hshkhkh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر - نقره ۸۸ - طلا ۸۹

تغییراش چشم بصیرت میخواد:
http://www.playdota.com/changelogs/6.66

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

Skin جدید گارنا بالاخره کامل شد و الان در دسترس همگان هست !
واقعا خوشگل تر و کامل تر از قبلیه هست ! :X

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

یه خبر راجع به گارنا 2010:
این خرابه آپگرید نمیشه، نیازی به دانلودش نیست...

6.66 هم فقط دی باگ شده ی 6.65 و تغییر خاصی نکرده

به نقل از Immortal :
Sven شاخ شد چون ما یه دونه هم هیرو استرنج نداشتیم ! : Akasha - Naga - zeus - با یه دونه اینلیجس دیگه ! جلوی اسون چیکار میکردن !؟!؟؟!

حالا خوبه علی Paladin بودو و با 6شش همتونو invulnerable میکرد!!! در ضمن ترکیبتون که این نبود! 3 تا بازیرو قاطی کردی. اینا بودین:
Naga_Paladin_Ogre_ Phantom Lancer

به نقل از Immortal :
بابا اسلارک که قابلیت خفنش به 6 اش نیست که !!! همه شاخیتش به خاطر 3 اش هست !

اگه slark ، بیاد و 10 تا attack به slithreen guard بده 20 تا استرنج ازش میکشه !!! یعنی اگه استرنج slithreen guard 50 باشه میشه 30 و اگه استرنج slark 30 باشه میشه 50 !!!! یعنی هم با اتک جونش رو کم میکنه هم با کشیدن استرنج !!! تازه تو اون 10 تا اتک 10 تا هم + دمیج گرفته !!!! شایدم قبلش با یه هیرو دیگه درگیر شده باشه و + دمیج گرفته باشه !!!! چون + دمیجش برای 60 ثانیه میمونه !

troll هم باید بیاد سوت بزنه !!! چون تو اون 5.5 ثانیه که slark غیب هست اگه 6 تا attack بهش بده 12 تا agilitty ازش میکشه !!! یعنی 3 تا از armor ترول کم میکنه و 12 تا هم از دمیجش و به آرمور و دمیج خودش اضافه میکنه ! بعدش دیگه خدا میدونه تو 6 troll زنده بمونه یا نه ! ولی اگه خدا کمک کنه زنده میمونه و جرش میده ! بستگی به بازی troll و اسلارک داره !!!

با کمال میل باهات تک به تک میزنم بهت نشون بدم چه هیروی مزخرفیه اسلارک. جلو یه مشت نوب شاخ شدی، تو گارنا من فول ایتم اسلارکو 1000 بار تا حالا کشتم. هیچی نیستش!!! همینجوری که میگی بازی تیمیه، این اصلا تیمی نیست که بخواد مفید باشه!!! هیچ حرکت و خاصیت برای تیمی نداره و جلوی چند تا هیرو هیچ کاری نمیتونه بکنه...
یه بار یکی جلوت جلوی اسلارک شاخ بازی کنه تمومه... همیشه یه چیز شاخ جدید میاد همه میگنباگه، ولی بعدش معلوم میشه هیچی نیستن!!!

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

قبول دارم خدایی تو تیمی هیچی نیست .. ولی تک به تک باگه ! باشه میزنم ... adsl ام تا هفتم میاد ... قرار میزاریم میزنیم ! من هم به اسلارک هم به بازیه خودم اعتماد دارم ! الکی حرف نمیزنم ! :D

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از مهراب عمرانی :
6.66 هم فقط دی باگ شده ی 6.65 و تغییر خاصی نکرده

حالا خوبه علی Paladin بودو و با 6شش همتونو invulnerable میکرد!!! در ضمن ترکیبتون که این نبود! 3 تا بازیرو قاطی کردی. اینا بودین:
Naga_Paladin_Ogre_ Phantom Lancer

خوب بد تر شد که ! بازم استرنج نداریم ! در ضمن علی تو اون بازی رید با اون آیتم بستنش ! :D

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

تا اون موقع منتظرت میمونم.
تک به تک

slark VS slithreen

منم میدونم کی ضد کیه که بهت پیشنهاد دادم! وگرنه بیخودی یه تک به تک نمیزنم...

paladin استرنجش 2.9 میره بالا و یه تانک خستست!!! چی میگی استرنج نداشتین؟؟؟
اتفاقا خیلی خوب بسته بود. چون کاملا با همتون هماهنگ بود...

broodfather

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 3
شهر
تهران
مدال المپیاد
دادم ! ;D
دانشگاه
نمیدونم ... اگه خدا بخو�
رشته دانشگاه
اسب سواری با سگ

به نقل از مهراب عمرانی :
تا اون موقع منتظرت میمونم.
تک به تک

slark VS slithreen

منم میدونم کی ضد کیه که بهت پیشنهاد دادم! وگرنه بیخودی یه تک به تک نمیزنم...

paladin استرنجش 2.9 میره بالا و یه تانک خستست!!! چی میگی استرنج نداشتین؟؟؟
اتفاقا خیلی خوب بسته بود. چون کاملا با همتون هماهنگ بود...

خوب تو که میگی خوب بسته بود بگو آیتماش چی بود تو اون بازی دقیقا !؟ خودش میگفت ریدم تو اون بازی !

آیتماشو بگو !

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

sango yasha
pa chughi
invisible
kolah shanal!
و دیگر هیچ. اون ریز میزارو یادم نی...

میگفت ریده چون وقتی 6میکرد با دوستان یه دیسیبل 6ثانیه ای روتون مینداختیم کلا 6شش میپرید. بعدم من 2تا اتک میدادم همتون میریختین...

بالا