Warcraft III TFT & DOTA & World of warcraft

کدومو ادامه میدین؟

• DotA

رای‌ها: 86 71.1%
  • DotA 2

رای‌ها: 63 52.1%

• رای‌دهندگان
    121

khoshi

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی3
شهر
تهران
مدال المپیاد
تلاش!
پاسخ : Warcraft III TFT & DOTA & World of warcraft

به نقل از BUG :
به نظر منم اگه میخواین مین 10 جمع کنین Furion و enigma و lone druid و oblivion و leshrac پیک کنین جمع کنین 8-> :|

باو این چرت و پرتا چیه میگین؟ با AI بازی میکنین یا یکسری گاو بی فکر؟ :| خوب اونا هم فکر دارن برا خودشون خوب بلدن آنتی پیک کنن!

اینم یادم رفت بگم. اصولا وقتی لاین تریپل میرن اول بازیه و چیت هم نمیزنن و فول آیتم نیستن :D
برای سریع جمع کردن ما چند دست یه سری هیرو بر میداشتیم، می رفتیم roshan رو قبل از دقیقه ی اول میزدیم ، بعد ۱ line رو تا ته میرفتیم؛بازی هم فانه،هم اگه تیم مقابل خیلی حرفه ای نباشن زود جمع میشن!
هیرو هایی هم که برای این کار خوبه:
ursa-lone druid-lycan-skeleton-treant

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از بچه+ :
برای سریع جمع کردن ما چند دست یه سری هیرو بر میداشتیم، می رفتیم roshan رو قبل از دقیقه ی اول میزدیم ، بعد ۱ line رو تا ته میرفتیم؛بازی هم فانه،هم اگه تیم مقابل خیلی حرفه ای نباشن زود جمع میشن!
تو GG هم یک بار 5 تا لن همین کار رو کردن. هیروهاشونم Ursa و Lycan و furion و lanaya و یکی دیگه که یادم نیست بود. روشانو زدن. دو تا تاور مید و تاور اولای بالا و پایین رو زدن. تا مین 20 کیلاشون دوبرابر بیشتر ما بود. ولی بعد اون دیگه ما یک کم فارم کردیم و اینا کامل له شدن. در برابر تیمی که تو GG بودن و مثه خودشون لن نبودن و اصن همو بازی هم رو نمیشناختن.
کلا با این طرز بازی باید روبروت یک تیم کاملا نوب باشه. یا شما انقد شاخ باشین که مین 20 مگا کنین دیگه! که اصن به راحتی این ایده پردازیا نیست :D

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از بچه+ :
اینا یه هیروی درست بیاد جلوشون همشونو درسته قورت می ده، الان naix بیاد اینا می خوان چه غلتی کنن؟ بازی فقط به بازی بستگی داره(چی چرت و پرت دارم می گم؟) توی یه دست که هیرو های حریف از هر نطر شاخ تر بودنو مارو می زدن و نصف تیممون هم داشت لیو می داد و حتی هنوز فرصت آنلاک کردن نداشتیم ناگا بودم یه تنه زدم با ایلوژنا کل بیسشون رو جمع کردم از اونور 5 نفر زود تر از من شروع کرده بودن زدن درخت رو! تا 1 ماه فقط داشتم می خندیدم =))

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

اینکه صرفا بیایم و بگیم که با این هیرو فلان و بهمان
دو صورت بیشتر ندار :
اگه واقعا بشه اون کارارو کرد،که خوب قاعدتا هماهنگی و قدرت تیمی بالای تیم رو میرسونه و دمشون گرم
اگه واقعا نشه اون کارارو کرد،که خوب بستگی به بازی تیم شما و تیم حریف دره،یکی یه لحظه حواسش نباشه کار تیم زاره
هماهنگی کافی نباشه که دیگه فاتحـــــــــــــــــــــــــــــه

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

ای خدا! :((

باو من این چیزی که گفتم امتحان شده بود! shadow demon من بودم! توی گیم نت داشتیم ply می کردیم! همه هم بازیشون عالی بود! 3 تا از پایه ما بودن!(با خودم 3 تا میشدیم) 7 تایه دیگه هم از پیش دانگاهی ها و سال بالایی ها بودن! خیلی هم شاخ بودن!

مد هم مث همیشه -cm بود و لیدر میدونه که چی میخواد پیک کنه و طبیعتا بن میکنه آنتی هارو! :D جوابم داد! تا مین 10 admiral حال کرده بود! 12 تا کیل! کل اتک آخر هارم گذاشتیم بزنه! لاین 3 تایی! جوری که تا مین 10 lothar و آرکین داشت! تازه یه چیزایی ش هم تو بیس بود! :)) تمام تاور هارو انداختیم بعدش جوین دادیم لاین های دیگه!

هیرو های جلومون هم فک کنم! اصغر شبرو ، جاگرنات،ونج،جینا یا آیس بود!فک کنم حدودا اینا بودن! :D ما دراگونم داشتیم!

حالا هی بیاید بگید که نمیدونم فلان و بهمان! امتحان شدست اما توی دست خاص! یعنی جفت تیم عالی بودن در حد pro (میگم در حد شاید بگید خودشو دست بالا میگیره :D) چون مد -cm بود برا همین دست خاصه!

اگه اونطوری بود! طرف furion و brood و tinker و هرچی پوشر ه برمیدارن! نه این طوری نیست! من ریپلی دیدم که مین 20 جمع میکنند! و اگه نکنند تیم میبازه! چون برا بازی دیر هنگام هیرو برنداشتن!

خیلی از تیم های بزرگ هم سبکشون اینه ولی این سبک که پوشره خیلی ریسک داره! اگه نتونید و اونا مقاومت کنند! 100 درصد باختید! اگه تا مین 30 بازی رو تموم نکنید!

Only God Knows

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
دارم می خونم برا المپیاد (شیمی )

به نقل از اردلان :
همه چیز بستگی به پلیر ها داره
تازه هماهنگی هم حرف اول رو میزنه
خوب اونکه بله 100 % ما خودمون چون 3تا داداشیم سه تایی تو خونه لن بازی میکنیم خیلی هم حال میده !

ولی در کل اونایی که یه زوج اسپل زن - اتکر باشن خیلی جواب میده

به نقل از BUG :
تو GG هم یک بار 5 تا لن همین کار رو کردن. هیروهاشونم Ursa و Lycan و furion و lanaya و یکی دیگه که یادم نیست بود. روشانو زدن. دو تا تاور مید و تاور اولای بالا و پایین رو زدن. تا مین 20 کیلاشون دوبرابر بیشتر ما بود. ولی بعد اون دیگه ما یک کم فارم کردیم و اینا کامل له شدن. در برابر تیمی که تو GG بودن و مثه خودشون لن نبودن و اصن همو بازی هم رو نمیشناختن.
کلا با این طرز بازی باید روبروت یک تیم کاملا نوب باشه. یا شما انقد شاخ باشین که مین 20 مگا کنین دیگه! که اصن به راحتی این ایده پردازیا نیست :D

این هیرو هایی که میگم واقعا برای سریع تر مگا کردن خیلی جواب داده ( دیروز پلی کردیم ) : omninight - lord of avernus - tauran -tiny

البته 2تا Noob لفت دادن گیم 4 ر 4 شد

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

میتونین توضیحاتی که خیلیا راجع به early game نوشتنو بخونیدا !!! بعدش بهتر میتونین ببحثین راجع به این سبک بازی (;

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

این بحثای شما منو کشته :D

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

باو من فقط گفتم توی یه بازی خاص تو لاین 3تایی اینا جواب داد!

اینا یهو اینطوری کردن بحثو! :))

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Shadow! :
این بحثای شما منو کشته :D
من رو هم کشته بود و الان جنازم رو داره تو قبر نمک می زنه و به آتیش می کشه :-"

هیرو برای اول بازی هست منتهیی اینجوری که شما می گید نیست تو cm هم 5 نفر هم بن شن باز می شه برای هیروی حریف آنتی آورد

چرا همه فکر می کنن proان؟ بابا pro بودن به این راحتیا نیست! تا وقتی که تو مسابقات سطج بین المللی شرکت نکنی هنوز به نوعی نوبی!

Only God Knows

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از Black Fire :
من رو هم کشته بود و الان جنازم رو داره تو قبر نمک می زنه و به آتیش می کشه :-"

هیرو برای اول بازی هست منتهیی اینجوری که شما می گید نیست تو cm هم 5 نفر هم بن شن باز می شه برای هیروی حریف آنتی آورد

چرا همه فکر می کنن proان؟ بابا pro بودن به این راحتیا نیست! تا وقتی که تو مسابقات سطج بین المللی شرکت نکنی هنوز به نوعی نوبی!
دوست عزیز من 8 سال دوتا بازی میکنم حالا عیبی داره از تجربیاتم در اختیار یگران قرار بدم ؟! :-w

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

به نقل از Haj Matin The Bala Boy :
دوست عزیز من 8 سال دوتا بازی میکنم حالا عیبی داره از تجربیاتم در اختیار یگران قرار بدم ؟! :-w
منظور من رو بد متوجه شدی، من به افرادی می گم که ادعای پرو بودن دارن بعدش 8 سال پیش تازه وارکرفت tft در اومد تو چطور 8ساله داری 2تا می زنی :-?

• لایک
امتیازات: AmorE

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

ای بابا این بحثا رو بیخیال شین دیگه
بریم سراغ یه مطلب دیگه

مثلا

پایه این چنتا ریپلی از خودمون بذاریم ؟

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از اردلان :
پایه این چنتا ریپلی از خودمون بذاریم ؟

نظر شخصی خودم. ریپلی گذاشتن چندان اهمیتی نداره. من ممکنه بیام 20 تا بازی کنم هموش گند بزنم تو دوتا بازی پا بگیرم سریع ریپلی همونو سیو کنم بذارم :D

بعدم اینکه هیچکدوممون اونقد شاخ نیستیم که مثلا ریپلی هامون جنبه آموزشی داشته باشه. بعدم با این وضع ریپلی پلی کردن مزخرف warcraft کی حوصله داره ریپلی ما رو ببینه؟ :د

Only God Knows

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد

به نقل از Black Fire :
منظور من رو بد متوجه شدی، من به افرادی می گم که ادعای پرو بودن دارن بعدش 8 سال پیش تازه وارکرفت tft در اومد تو چطور 8ساله داری 2تا می زنی :-?
اشتب زدم منظورم 7 سال بود ! حالا بازم کم نیست که عزیز ! ولی با این تز ریپلی موافقم.(2سال تو gn پلی کردم الانم 5 ساله که تو garena بازی میکنم)

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اقا بیخیال سابقه دوتا بازی کردن! :))

این قضیه ریپلی هم راست میگه! نمی ارزه مگه ینکه توی بازی هایی یه سری کار شاخ کرده باشی! (:|

ولی اینکه بری آنخ تیم روبرو ت رو به فنا بدی چه حالی میده!

همین دیروز anti mage بودم تا حدودی پاگرفته بودم! بعد تو درگیری نبودم و بقل روشن درگیری شد همه مردن 2 تا زنده موندن و با جون نسفه روشن رو انداختن! من بلینک کردم روشن آنخ رو اتک دادم! =)) توی اون صحنه من خودم گفتم چقدر احمقم! آنخ رو بر میداشتم 2 تا رو میکشتم تازه ممکن بود آنخم هم نیوفته! :-"

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

ای بابا
منظورم این بود که بحث رو بیخیال شیم ویه چیز دیگه رو دریابیم
6.75میگن اومده
راسته؟

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

نه، playdota هیمشه آخرین ورژن رو می زنه

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

آره حرفت متین
ولی شنیدم یه کش مکشی بین این غول های دوتا بوجود اومده که وا3 همین 6.75 رو یهویی زدن
تو جی جی هم یکی 6.75 هاست شده بودش

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
نداریم کلن :دی
دانشگاه