- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 2000
- رشته دانشگاه
- فیزیک
پاسخ : Warcraft III TFT & DOTA & World of warcraft
sf هارد کری ؟؟
LOL
sf هارد کری ؟؟
LOL
به نقل از Black Fire :یه سوال از شما دارم ترکس آخر بازی بیشتر پول جمع کرده یا sf ؟
در هر صورت طرفای 8.5 امشب توی 2تا2 navii با یکی بازی داره می تونید به گزارش عادل فردوسی پور ( ) به صورت مستقیم از 2تا2 تماشا کنید، توی همون قسمت Watchشه، یه ذره بیاید ما حرفه ای ها به این نوبا بخندیم(اوج فلسفه جمله :-\ )
به نقل از Black Fire :اگر جفتشون استاندارد بازی کنن sf آخر بازی فارم و کیل بیشتری داره ولی اگه sf این اتفاق نیفته یا ترکس خوبه یا sf نوبه که اونموقع ترکس می زنه، ولی معمولا این اتفاق نمی افته.
البته خوب بحث بی خودیه چون همه چیز به شرایط بازی و یارا بستگی داره هرچی باشه بازیه تیمیه.
یکی بلاخره پیدا شد لا اقل بفهمه من چی دارم میگم .معمولا" اس اف سولوئره و ترکس میره تو Tri .
ولی کلا" بحث سر اینه که اس اف واقعا" آخرای بازی در برابر هیولا هایی مثل PL , Mort , Morph و ... نمی تونه کاری بکنه . البته خب اصولا" بحث ما از این نظر بی فایده ست که تو فایت کری ها همدیگرو نمیزنن ... اولویت اینه که ساپورت ها اوت بشن که فایت 2v5 بشه مثلا.
کی پشت سر sf حرف زده ؟!
من تنها دلیلی که دارم بحث میکنم این جور دوستان هستن که به اس اف به چشم خدای هیرو ها نگاه میکنن !اصن میگن اس اف هیرو ای برای تمام فصول : اول گیم سولو مید با کُویل ..،اواسط ِ گیم بوت تراول شابدول..، اواخرم که ..
به نقل از ALt3rnA :ولی دوتا بازیه بالانسیه!