شما تا به حال وار هم بازی کردی؟ ^-^به نقل از Hardware :حدود 5 سال هست که به صورت حرفه ای بازی میکنم و معیار هام این ها هستند. با تشکر![]()
منظور رفیقمون wow نبود. Warcraft TFT یا DotA Allstars بود. ما خودمون چون اینترنت درس حسابی نداریم نمی تونیم wow بازی کنیم.به نقل از Hardware :نخیر. بنده زیاد بازی های MMO نکردم. البته Wow احترام خودش رو داره و لازمه هر گیمر حرفه ای هست که برای مدتی انجامش بده. خود بنده حدود 24 ساعت Wow بازی کردم![]()
الان 4امين بازی پر طرفدار تو دنیا همینه. اگه بتونی Dota رو یاد بگیری و توش حرفه ای بشی در آمد زا هم هست. هر سری مسابقش از 10 تیم شرکت کننده 4 تاش؛ اگه رقمی بگم 5میلیون تومان نفری میبرن.(البته به طور میانگین. تیم اول 10،دوم 6،سوم 3،چهارم 1 میلیون) معمولا هر یه فصل یه سری مسابقه میذارن که معروف ترینش ESWC هست.به نقل از Hardware :اگر منظورتون Frozen Throne هست قبلا بازی میکردم ولی الان دیگه وقتش رو ندارم.
به نقل از Amir13 :هیچی از داستان مهمتر نیست(از نظر من)! 8)
منظورش این بوده که داستان مهمه وگرنه بازی که باید صدا و تصویر داشته باشه.به نقل از پردیس پاشاخانلو :یعنی تو حاضری یه بازی بکنی که نه گرافیک داشته باشه نه صدا؟!