درسته که مردم سرزمین کورا کورن! اما احمق یا نادان یا مغرور که نیستن. اونا رو با ایرانی ها مقایسه نکن که هم کورن هم نادان.به نقل از homa_M :اگرم تو شهر کورها بمونم بازم بده . چون اگرم بخوام کمکشون کنم اونا به من حسادت میکنن و فکرهای احمقانه میکنن و شایعه درست میکنن و... خلاصه آخر خودشون تردت میکنن . پس یا باید فرار کنی یا اگه نمیتونی , باید مثل خودشون رفتار کنی

متوجهم !! فقط ما چرا اينقدر مطمئنيم كه داناييم ؟؟ دانش حقيقي اينه كه بدوني در اصل هيچچي نميدوني .نمي توانم چيزي به ديگران بياموزم ، فقط ميتوانم وادارشان كنم بيانديشند .(1)به نقل از Dokhtare ariyaE :توجه داشته باش که اونا مغرورن! یعنی هم نادانند هم نفهم!! وقتی نمی فهمن من می تونم چی کار کنم؟! آدم می تونه درجه ی فهم و شعور خودشو تعیین کنه پس رفتار این آدما دست خودشونه ولی اونایی که کورن گناهی نداشتند که کور شدند!
البته من آدمی هستم که اگه دیدم یکی واقعا نمی دونه یه چیزیو همه ی تلاشمو می کنم که کمکش کنم ولی آدمی که نفهمه رو نه!
زحمت الكي نيست ...تو داري تلاش مي كني كه افكارت در واقعيت انعكاس پيدا كنه ...رسيدن به چيزي كه مي خواي الكي نيست ...به نقل از جام طلا :چرا باید کار غلطی باشه؟چرا باید زحمت الکی بکشن؟
فقط "نهايت جهل" يا "نهايت هوشمندي" است كه ميتواند در برابر تغيير مقاومت كند(2)(تنها چيزي كه ثابته تغييره..)به نقل از pico :mooket s
موندن بهتر از رفتنه ؟
تو براي هميشه از اونجا نميري . ميتوني هم خر و داشته باشي هم خرما رو ...
ولي اينكه بخواي از خودت بزني كه به همچين جايي سامون بدي كه با اين وضعيت عمرا موفق نميشي تو هم يه جورايي مثله اون آدما ميموني فقط فرقت اينه كه به تو ميگن مجنون ... كم كم به يه جاني تبديل ميشي ... و بعدشم بنگ خودتو ميكشي ... چون آدمي كه جاهله و رو جهالتش تعصب داره خداي متعالم بياد رو زمين هيچ كاري نميتونه براش بكنه ( استغفر الله )
سقراط)