• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

صفر منهای صفر؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع negginnium
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : صفر منهای صفر؟

به نظر من کلا سوالش ایراد داره.
وقتی هیچی نداشته باشیم،حتی نمیتونیم در موردش صحبت کنیم چه برسه به اینکه ازش چیزی برندارم.

اگه 0-0=0 پس میشه گفت : 0/0=0!!!!!!
چی میگین؟

پناه میبریم به تعریف و کاش بودن کسایکه هنوز مقید به تعریف بودن
عدد گویا
عدد a رو گویا میگیم اگر به صورت m/n قابل نمایش باشه در حالیکه m و n عدد های صحیح و n مخالف 0 باشه پس 0 رو که میشه به صورت 0/n نوشت گویاست
(عدد a' رو گنگ میگن اگه گویا نباشه)
10 اصل در ریاضی هست که اصول اونن تمام ریاضی با توجه به این 10 اصل و ترکیب اینها(قضیه)و تعاریف جدید و ترکیبش با قضایای قبل به وجود میاد
یکیش اینه که ما عضو خنثی در جمع داریم که با 0 نشونش میدیم به طوریکه
a+0=a
فکر کنم این خاصیت شماره 6
برای هر عدد قرینه وجود داره که جمعش با قرینش 0 میشه.قرینه a رو با -a نشون میدن
گذشت از اینا دوتا قضیه هست که اثبات میشن
1-قرینه هر عدد گویا عددیست گویا
2-جمع دو عدد گویا عددیست گویا
با استفاده از تعاریف و قضایای فوق ثابت میشه که 0-0 عددیست گویا که با 0 نشونش میدن
اینا ظاهرا عبارات بدیهی هستن اما در واقع مطالب آسونی نیستن یعنی اینها رو به عنوان فرض همیشه به ما یاد دادن که مثلا اگه 2 مثبته معکوسشم مثبته اما اصلش اینه که تمام اینها به جز 10 اصل اساسی اثبات دارن یا تعریفن

به نقل از RATANIOT :
اگه 0-0=0 پس میشه گفت : 0/0=0!!!!!!
چی میگین؟
اقای رتنیوت رو هم به خاطر این خبطی که ازشون سر زده میبخشیم X-(
ثابت میشه که0/0 برابر با هر عدد حقیقه دلخواه به همین علت اسمش مبهم شده :-w
اما تعریف نشده به چیزی میگن که در تعریف نگنجه مثل عدد بخش بر 0 چون هیچ a وجود نداره که در 0 ضرب بشه و یک عدد غیر 0 بشه

بابا هچ رو در نظر بگیر
حالا میتونی از این هیچ چیزی برداری ؟؟؟
هیچی نمیتونی ازش برداری
همون میشه دیگه
هیچ !!!!!!!!!!
0

می دونم خیلی از این تاپیک گذشته ولی من یه فکر داشتم گفتم بگم(نمی دونم قبلا گفته شده یا نه)
ببینین ما صفر رو دو جور معنی داریم می کنیم یکی این که عدد باشه یکی دیگه این که به معنی هیچی باشه(خیلی مهمه که فرق این دو تا رو بدونیم یعنی هیچ وقت صفر عددیه کنار یک که میشه ده رو با صفر به معنیه این که هیچی اینجا نیس اشتباه نکنیم) حالا بحث صفر منهای صفر چون منها اصولا توی ریاضی و توی دنیای اعداد تعریف میشه پس صفر(عددی) منهای صفر(عددی) میشه صفر منتها این صفر جواب صفر هیچیه یعنی کلا هر عددی منهای خودش میشه صفر هیچی
پ.ن: مشکل این جاس که ما هیچی رو صفر نام گذاری کردیم و این به نظر من غلطه!
*توجه:نمیتونیم صفر عددی رو منهای صفر هیچی کنیم چون در دو بعد و ماهیت متفاوت اند!

به نظرتون صفر منهای صفر چند میشه؟چرا؟
گنگ نمیشه؟
فکر کن یه جعبه سیب خالی داری.بعد هیچ سیبی بر نمیداری.یعنی کلا کاری نمیکنی! حالا چند تا سیب داری؟ هیچ چی!
مثال در حد اول ابتدایی :D

• لایک
امتیازات: areh
Back
بالا