نمیشه به خاطر عده ای گذاشتش کنار ، حیفشه ...به نقل از فرزند کورش بزرگ :مثبت و منفی نیاز به جنبه داره که عده ای ندارن
دقیقا!! مثلا یکی یه مدت گیر داده بود به من همین طور منفی میداد ! در عرض 3 روز به من نزدیک 15 تا منفی داد!!به نقل از فرزند کورش بزرگ :مثبت و منفی نیاز به جنبه داره که عده ای ندارن
یکی در عرض 2 روز به من 12 تامنفی و یه بار دیگه که دوباره باهاش مخالفت کرده بودم 11 تا منفی داده بود!به نقل از Dokhtare ariyaE :دقیقا!! مثلا یکی یه مدت گیر داده بود به من همین طور منفی میداد ! در عرض 3 روز به من نزدیک 15 تا منفی داد!!
آقای بذرکار من منظورتونو نفهمیدم! میشه بیشتر توضیح بدید؟!
به نقل از فرزند کورش بزرگ :مثبت و منفی نیاز به جنبه داره که عده ای ندارن
شما که به دموکراسیو نظر مردم و این چیزا اعتقاد داشتی برادر من؟! خوب + - هم نظر مردمه دیگه! مگه مثلا تو انتخابات ریاست جمهوری همه از رو عقل و استدلال رای میدن؟! خیلیها از روی احساس رای میدن! این که بیجنبگی نیست!به نقل از فرزند کورش بزرگ :مثبت و منفی نیاز به جنبه داره که عده ای ندارن
خوب یادشون میندازی که منفی میدن دیگه! تجربه ثابت کرده کسی که بگه به من منفی بدین/ندین/میدن/نمیدن/... در طول زمان بیشتر منفی میگیره! به امضات نگاه کن!به نقل از Backstreetboy :به خاطر این پستمم مطمئنم که حداقل 5-6تا منفی میگیرم!
دقیقا ! تنها اشکالش اینه که آدم نمیفهمه ، کی و به چه خاطری بهش امتیاز داده ...به نقل از سالاری :البته مثبت و منفی چیز بدی نیست ولی
هر کاربری باید برای اصلاح کارهایش
بداند از کجا مثبت گرفته و از چه مقاله یا عکسی
منفی گرفته است وگرنه اصلاحی اتفاق نمی افتد.
موافقم. من تو یک فرومی عضو بودم که همین سیستم + - رو داشت فقط وقطی امتیاز میدادی باید دلیلش رو هم برای طرف مینوشتی. انوقت اون میتونس بفهمه واسه چی منفی گرفته.به نقل از mgh-nano :دقیقا ! تنها اشکالش اینه که آدم نمیفهمه ، کی و به چه خاطری بهش امتیاز داده ...
یعنی از وقتی شدی مدیر انجمن ، زدی تو پر و بال ما ...به نقل از Shadow! :ما که از همون روز اولی که اومدیم داریم اینو میگیم !
سیستم عامل سایت در پیت
ولی خوب میتونین با + دادن تشکر خودتون رو اعلام کنین دیگه نیازی به کامنت دادن نیست :)
ببخشید نمی دونستم استخدام شدین که پشت سر هم کامنت بدین :-Jبه نقل از mgh-nano :یعنی از وقتی شدی مدیر انجمن ، زدی تو پر و بال ما ...
خب چه کاریه ؟؟؟ بذار کارمونو بکنیم ....
آخه من تجربه دارم ، وقتی یه تاپیک باز مییکنی ، مخصوصا اگه عکس باشه ، تعداد بازدیدا میره بالا ، ولی هیچکس نظر نمیده ، آدم دلش میخواد سرشو بزنه تو دیوار ...به نقل از Shadow! :ببخشید نمی دونستم استخدام شدین که پشت سر هم کامنت بدین :-J![]()
آخه من تجربه دارم ، وقتی یه تاپیک باز مییکنی ، مخصوصا اگه عکس باشه ، تعداد بازدیدا میره بالا ، ولی هیچکس نظر نمیده ، آدم دلش میخواد سرشو بزنه تو دیوار ...به نقل از Shadow! :ببخشید نمی دونستم استخدام شدین که پشت سر هم کامنت بدین :-J![]()
هیچ وقت خودتو سرکوب نکنبه نقل از mgh-nano :آخه من تجربه دارم ، وقتی یه تاپیک باز مییکنی ، مخصوصا اگه عکس باشه ، تعداد بازدیدا میره بالا ، ولی هیچکس نظر نمیده ، آدم دلش میخواد سرشو بزنه تو دیوار ...