بیخیال بابا کدوم انرژی؟به نقل از مـهمّد بذرکار :جالب چیه !؟ ما دنبال معتاد کردن بچه ها به این سایت نیستیم؛ این بحث ها سودی برای ما نداره... شما می تونین برین صندلی داغ ها رو بخونین و ببینین چه چیز های مفیدی توش هست! عملا به انرژی و وقتی که از ما و کاربرا می گیره، نمی ارزه !
به نقل از احمدرضا.ج :به نظرم با این میلی که هست بهتر هست با یک شکل تازه 2باره اجرا بشه
به نقل از trojan2 :حالا شکلش رو نمیدونم ولی من خیلی دلم میخواد رو صندلی داغ بشینم
ولی بهتره کسی که رو صندلی داغ میشینه بیشتر نقدش کنن تا...
باز خوب شد برای اولین بار تو آخر شب یکی فکرش خوب کار کردبه نقل از Amir Joon :به نظر من مدیرا هر ماه یک کاربر رو در گفت و گوی آزاد بزارن برای صندلی داغ ! همه تو این مدت وقت دارن هرچی دوس دارن بپرسن ! بعد تایپک پاک میشه و نفر بعدی میاد !
فقط طرف باس با جنبه باشه ! و به هر سوالی که کاربرا کردن جواب بده ! و ناراجت نشه ! و از همه مهمتر انتقاد پذیر باشه ! ( البته انتقاد درست نه هر چرت و پرتی ! )
کیا موافقن ؟!
مرسی ! دیگه انقد سرعت تایپ زیاده ( یک سومه لاک پشت ! ) اشتباه هم پیش میاد دیگه ! ناراحت نه ناراجت !به نقل از پردیس :باز خوب شد برای اولین بار تو آخر شب یکی فکرش خوب کار کرد
مرحبا به این پیشنهاد
فقط 1 ماه یه خورده زیاد نیست؟
در ضمن ناراحت میگن نه ناراجت![]()
یه تاپیک قبلا در این باره زده شده بود!به نقل از Helli Agent :نظرتون در مورد چت چیه؟جایگزین بهتریه
منم موافقم و به نظرم چیز خوبیه...! اما به نظر من برای هر کاربر 2هفته باشه...! 1ماه خیلی زیاده چون به بقیه نمیرسه نوبت...!به نقل از Amir Joon :به نظر من مدیرا هر ماه یک کاربر رو در گفت و گوی آزاد بزارن برای صندلی داغ ! همه تو این مدت وقت دارن هرچی دوس دارن بپرسن ! بعد تایپک پاک میشه و نفر بعدی میاد !
فقط طرف باس با جنبه باشه ! و به هر سوالی که کاربرا کردن جواب بده ! و ناراجت نشه ! و از همه مهمتر انتقاد پذیر باشه ! ( البته انتقاد درست نه هر چرت و پرتی ! )
کیا موافقن ؟!