و Trojan2 هم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : و Trojan2 هم ...

نیما خان اون لیست آنلاین که پایین صفحه ی اول سایت میبینی افراد آنلاین در دو ساعت اخیر رو نشون میده . و اون موقع من به شخصه آن نبودم و امروز صبح پ.خ ات رو دیدم .
علتش رو مدیران کل توضیح دادن
در ضمن اخطار رو تو چی تعریف میکنی پسر ؟!؟
من چند بار نسبت به تاپیک هایی که توی عکس زده بودی به علل سیاسی و اخلاقی دوستانه بهت گفتم مناسب نیستن و حذفشون کردم ؟!؟
مدیر گفت و شنود چند بار نسبت به جوک هایی که توی اون تاپیک میدادی بهت تذکر داد !؟؟!
اینا همش اخطار هایی بود که درکنار هم دیگه به اضافه توهینت به مدیران و کاربران باعث شد در نهایت شما بن بشی .
هرچند پاسخ گویی تو این انجمن صرفا به عهده ی مدیران کل قرار بود باشه اما باتوجه به اینکه اینجا به پ.خ دادن به من اشاره کرده بود گتم بهتره منم یه توضیحی داشته باشم .

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

این تاپیک که همش شده اسپم!! به زودی قفل میشه!! :D

خب حالا بن شدی نشدی با مدیرا حل کن! دیگه تاپیک چرا زدی؟ قضیه ی فرزند کوروش کبیر داره تکرار میشه [-(

من نمیدونم چرا همه دارن تند تند بن میشن و بحث هم نمی کنم! چون نه مدرک دارم نه در جریانم! فقط دوست دارم اگه ممکنه بدونم چرا یه عده دارن بن میشن؟ فقط به خاطر اینه که تاپیکایی ایجاد کردن که برای فروم مناسب نبوده؟ یا مثلا توهین به کاربرا و مدیرا؟ یا....؟! ???

• شروع کننده موضوع

trojan3

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
قدوسی
شهر
qom

به نقل از نــيما :
نیما خان اون لیست آنلاین که پایین صفحه ی اول سایت میبینی افراد آنلاین در دو ساعت اخیر رو نشون میده . و اون موقع من به شخصه آن نبودم و امروز صبح پ.خ ات رو دیدم .
علتش رو مدیران کل توضیح دادن
در ضمن اخطار رو تو چی تعریف میکنی پسر ؟!؟
من چند بار نسبت به تاپیک هایی که توی عکس زده بودی به علل سیاسی و اخلاقی دوستانه بهت گفتم مناسب نیستن و حذفشون کردم ؟!؟
مدیر گفت و شنود چند بار نسبت به جوک هایی که توی اون تاپیک میدادی بهت تذکر داد !؟؟!
اینا همش اخطار هایی بود که درکنار هم دیگه به اضافه توهینت به مدیران و کاربران باعث شد در نهایت شما بن بشی .
هرچند پاسخ گویی تو این انجمن صرفا به عهده ی مدیران کل قرار بود باشه اما باتوجه به اینکه اینجا به پ.خ دادن به من اشاره کرده بود گتم بهتره منم یه توضیحی داشته باشم .

بله میدونم مال دو ساعت قبله
اما محسن لست لوگین بعد از زدن این تاپیک بود ولی حتی نیومد نگاه کنه

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

مدیران بن می کنند و اون ها هم باید در این مورد پاسخگو باشند . شما باید از مدیران می پرسیدین .

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Backstreetboy :
عزیزم اگه همینطور ادامه بدی خودتم بن میشی ها!
من یه بار یه حرفی زدم و دفاع کردم از این امیر........اخطار پشت اخطار که.......ولش کن!
ولی واقعا چرا بن کردن!
عجب عیدی ای!!!!!......خودمونیم امیر ولی مطهری خیلی دوست داره ها!

به نقل از trojan3 :
خب هرچند که از این حرفم منظوری نداشتم ولی چرا اول بهم اخطار داده نشد البته نفر بعدی من گفتش که نباید تو از کسی دفاع کنم واگر نه بن میشم

مگه حرف بدی زدم؟!
حقیقتو گفتم!

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
مدیران بن می کنند و اون ها هم باید در این مورد پاسخگو باشند . شما باید از مدیران می پرسیدین .

خوب اون چیزی که زیر اسم شما نوشته شده چیه؟!.......کشکه یا دوغ؟!
شما باید جواب بدی دیگه!

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

مگه حرف بدی زدم؟!
حقیقتو گفتم!

خوب اون چیزی که زیر اسم شما نوشته شده چیه؟!.......کشکه یا دوغ؟!
شما باید جواب بدی دیگه!
من منظورم در پیغام خصوصی بود .
صفحه ی قبل هم جواب دادم .

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من منظورم در پیغام خصوصی بود .
صفحه ی قبل هم جواب دادم .

وقتی که این تاپیکو زده حتما میخواسته بقیه هم بدونن.....
ما هم میخوایم دلیل ها رو بدونیم......پس همینجا خوبه!
------------------------------------------------------------------
اگه به اون میگین توهین پس باید کل کاربرا روزی 100 بار بن شن!
اونایی که گفتی دلیل نیست......فقط بهانه است!
دلیلت رو رو کن!

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

وقتی که این تاپیکو زده حتما میخواسته بقیه هم بدونن.....
ما هم میخوایم دلیل ها رو بدونیم......پس همینجا خوبه!
آقای محترم ! منظورم اینه که ایشون اگر می خواستن در پیغام خصوصی جواب بگیرن باید به یکی از مدیران پیغام می دادن نه ناظم ها که بعدا بیان بگن چرا به من جواب ندادن چون مسئول بن کردن مدیران هستند.
اونایی که گفتی دلیل نیست......فقط بهانه است!
ایشون به دلیل پست های نامناسب برای فروم (در انجمن عکس و گفت و شنود اجتماعی ) و توهین به مدیران بن شدند .
برای پست هاشون هم چند بار تذکر دریافت کرده بودند .

• شروع کننده موضوع

trojan3

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
قدوسی
شهر
qom

آقای محترم ! منظورم اینه که ایشون اگر می خواستن در پیغام خصوصی جواب بگیرن باید به یکی از مدیران پیغام می دادن نه ناظم ها که بعدا بیان بگن چرا به من جواب ندادن چون مسئول بن کردن مدیران هستند.ایشون به دلیل پست های نامناسب برای فروم (در انجمن عکس و گفت و شنود اجتماعی ) و توهین به مدیران بن شدند .
برای پست هاشون هم چند بار تذکر دریافت کرده بودند .

کمترین حقم اینه که به مدت 24 ساعت اکانتم رو باز کنید من اطلاعات شخصی مهمی رو تو Pm هام دارم

Helli Agent

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک ، مهندسی انرژی

یه سری قانون مشخص که باعث می شه بنت کنن که نداریم در ضمن یه تذکرم می تونه کارساز باشه.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

شما به دلیل توهین + اسپم بن شدی. کاملا واضحه. اکانت قبلی شما trojan بن شد. این یکی هم بن شد. کاملا مشخصه چرا. شما وقتی لفظ عوضی رو برای مدیران به کار میبری دقیقا یک توهین آشکار انجام دادی. اون به جهنم. کلی اسپم میدی. به حد کافی هم اخطار گرفتی. این اکانت جدیدت هم در صورت تخلف بسته میشه. تا trojan100 هم بری ، تخلف بکنی بن میشه.

اکانت شما هم بعید میدونم باز بشه حتی برای 24 ساعت. اصل بن اینه که شما دیگه دسترسی به ارسال ها و پیغام هات رو از دست بدی !

arashbm

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد نجوم یه هفته خوندم مرحله دوم چهار تا سوال از هفت تا نوشتم
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک

این برای کاربراییه که فرهنگ تمیز نگه داشتن فوروم رو رعایت می‌کنن! اگه این دوستمون اینو بلد بود که بن نمی‌شد! تا هوچی‌گری‌ش رو نکنه که اموراتش نمی‌گذره!
به نقل از Helli Agent :
در ضمن یه تذکرم می تونه کارساز باشه.
این دوستمون قبلا هم یکبار بن شده!(trojan اکانت اصلیش بوده! بعد که بن شده trojan2 رو زده! الانم trojan3! و به قول مطهری با همیین رویه‌ی نافرمانی مدنی پیش بره تا trojan100 هم بره باز بن می‌شه!) هزاران بار هم تذکر گرفته!(دقیق نمی‌دونم چندبار! ولی به تعداد زیاد!)
البته کل کاربرا نه! اونایی که توانایی ذهنی کافی برای کنترل خروجی های دهانشونو ندارن! البته اگه به من بود با توجه به این‌که تعدادشون انگشت شماره همشونو رو قطع دسترسی می‌کردم. اینجا فورومه نه چاله میدون* که هرکی هر لغتی که خواست برای توصیف بقیه استفاده کنه.
--------
(* - چاله میدون محله‌ای در تهران قدیم بوده که لات هاش به بد دهنی شهرت داشتن. برای غیر تهرانیایی که ممکنه با معنیش آشنا نباشن)

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Arash Badie Modiri :
این برای کاربراییه که فرهنگ تمیز نگه داشتن فوروم رو رعایت می‌کنن! اگه این دوستمون اینو بلد بود که بن نمی‌شد! تا هوچی‌گری‌ش رو نکنه که اموراتش نمی‌گذره!این دوستمون قبلا هم یکبار بن شده!(trojan اکانت اصلیش بوده! بعد که بن شده trojan2 رو زده! الانم trojan3! و به قول مطهری با همیین رویه‌ی نافرمانی مدنی پیش بره تا trojan100 هم بره باز بن می‌شه!) هزاران بار هم تذکر گرفته!(دقیق نمی‌دونم چندبار! ولی به تعداد زیاد!) البته کل کاربرا نه! اونایی که توانایی ذهنی کافی برای کنترل خروجی های دهانشونو ندارن! البته اگه به من بود با توجه به این‌که تعدادشون انگشت شماره همشونو رو قطع دسترسی می‌کردم. اینجا فورومه نه چاله میدون* که هرکی هر لغتی که خواست برای توصیف بقیه استفاده کنه.
--------
(* - چاله میدون محله‌ای در تهران قدیم بوده که لات هاش به بد دهنی شهرت داشتن. برای غیر تهرانیایی که ممکنه با معنیش آشنا نباشن)

جنابعالی به لحن خودت توجه کردی؟!
خودت که از نیما بدتری که!
فکر کنم باید پستات رو ویرایش کنی!
البته من نمیخوام کدورت بوجود بیاد ولی خودت باعثش شدی!

arashbm

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک

جنابعالی به لحن خودت توجه کردی؟!
خودت که از نیما بدتری که!
البته من نمیخوام کدورت بوجود بیاد ولی خودت باعثش شدی!
لحن من ممکنه تند باشه. ولی توهین آمیز نیست. توهین آمیز یعنی من از کلمات رکیک استفاده کنم. من تلاش کردم که از لغت‌های که توهین آمیز پنداشته می‌شن استفاده نکنم. البته من روی صحبتم با شما نبود که ناراحت بشیا!
روی صحبتم با اون دوستی بود که به دعوا (و هوچی‌گری با عرض معذرت) علاقه داره و زود کنترلشو از دست می‌ده و عصبانی می‌شه! آدم هم که عصبانی می‌شه هرچی به ذهنش می‌رسه بر زبانش(کیبردش) جاری می‌شه که اصلا خوب نیست.
------------
به هر حال اگه کسی خودشو مصداق حرف من می‌دونه و احساس توهین شدگی(!) به‌ش دست داده معذرت می‌خوام! هدفم این بود که به خودتون بیاین و سریع عصبی نشین! من اصلا از کدورت خوشم نمیاد ها!
اگه کسی از دست من ناراحت شده پ.خ. بده.

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

فکر می کنم این یه رویه شده که به جای پرسیدن سوال توی پ.خ از مدیران و حل مشکلات بین کاربران دیگه توی پ.خ، توی پست ها و تاپیک ها شروع به حرف زدن کنن و بعد:
به نقل از settareh :
من نمیدونم چرا همه دارن تند تند بن میشن و بحث هم نمی کنم! چون نه مدرک دارم نه در جریانم! فقط دوست دارم اگه ممکنه بدونم چرا یه عده دارن بن میشن؟ فقط به خاطر اینه که تاپیکایی ایجاد کردن که برای فروم مناسب نبوده؟ یا مثلا توهین به کاربرا و مدیرا؟ یا....؟! ???
جواب این دوستمون توی پست های بالایی داده شده؛ ولی جالبی همین احساسی هست که ایشون پیدا کردن؛ فکر می کنم حالا فهمیدین که چرا باید توی پ.خ مشکلاتتون رو رفع کنین و اوضاع فروم رو بهم نریزین!؟
گفتن اینکه شاید بخواد بقیه هم بدونن افتضاح ترین توجیه ه ! لزوم دونستن بقیه رو هم مدیر می تونه مشخص کنه؛ اول توی پ.خ باید مشکلات مطرح بشه!

• شروع کننده موضوع

trojan3

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
قدوسی
شهر
qom

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
فکر می کنم این یه رویه شده که به جای پرسیدن سوال توی پ.خ از مدیران و حل مشکلات بین کاربران دیگه توی پ.خ، توی پست ها و تاپیک ها شروع به حرف زدن کنن و بعد:جواب این دوستمون توی پست های بالایی داده شده؛ ولی جالبی همین احساسی هست که ایشون پیدا کردن؛ فکر می کنم حالا فهمیدین که چرا باید توی پ.خ مشکلاتتون رو رفع کنین و اوضاع فروم رو بهم نریزین!؟
گفتن اینکه شاید بخواد بقیه هم بدونن افتضاح ترین توجیه ه ! لزوم دونستن بقیه رو هم مدیر می تونه مشخص کنه؛ اول توی پ.خ باید مشکلات مطرح بشه!

اما من باید به Pm هام دسترسی داشته باشم خیلی مهمه حنی اگه شده برای یک ساعت

• شروع کننده موضوع

trojan3

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
قدوسی
شهر
qom

به نقل از یک مدیر :
شما به دلیل توهین + اسپم بن شدی. کاملا واضحه. اکانت قبلی شما trojan بن شد. این یکی هم بن شد. کاملا مشخصه چرا. شما وقتی لفظ عوضی رو برای مدیران به کار میبری دقیقا یک توهین آشکار انجام دادی. اون به جهنم. کلی اسپم میدی. به حد کافی هم اخطار گرفتی. این اکانت جدیدت هم در صورت تخلف بسته میشه. تا trojan100 هم بری ، تخلف بکنی بن میشه.

اکانت شما هم بعید میدونم باز بشه حتی برای 24 ساعت. اصل بن اینه که شما دیگه دسترسی به ارسال ها و پیغام هات رو از دست بدی !

دیگه داری خودت همه چی رو لو میدی:
من کی اسپم دادم اگه قرار به اسپم دادن باشه که باید اول از همه این بنده خدا رو بن کنید
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=218;sa=statPanel
اگه یه نگاه بندازید میبینید که این آقا 2800 تا پست داده و فقط 140 تا تاپیک ایجاد کرده ولی من
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=3533;sa=statPanel

با 300 تا پست 46 تا تاپیک ایجاد کردم
دیگه این رو که نمیتونید زیرش بزنید

arashbm

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از trojan3 :
دیگه داری خودت همه چی رو لو میدی:
من کی اسپم دادم اگه قرار به اسپم دادن باشه که باید اول از همه این بنده خدا رو بن کنید
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=218;sa=statPanel
چه مثال جالبی!! :D! اون بنده خدا بن خدایی شده! از اون موقعی که کارش داشتن. عین جنی و بسم‌الله ناپدید شده!(ر. ک. تاپیک اتحاد کاربران سمپادیا و سمپادسی‌تی. اگه این دوستمون همون نیست و من دارم اشتباه می‌کنم یکی به من اطلاع بده!)(البته گویا یک پست زدن جدیدا!)
------------
به نقل از trojan3 :
با 300 تا پست 46 تا تاپیک ایجاد کردم
البته تاپیک های شما رو داریم می‌بینیم! امثال همین تاپیک ها توی مسایل سایت از شما زیاد داریم!
اگر قرار به تعداد تاپیک باشه که معیار خوبی انتخاب نکردی!

• شروع کننده موضوع

trojan3

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
قدوسی
شهر
qom

به نقل از Arash Badie Modiri :
------------البته تاپیک های شما رو داریم می‌بینیم! امثال همین تاپیک ها توی مسایل سایت از شما زیاد داریم!
اگر قرار به تعداد تاپیک باشه که معیار خوبی انتخاب نکردی!

این تنها تاپیک اعتراضی بوده که من ایجاد کردم تو کل سایت البته آزادی بیان تو سمپادیا رو هم خودم ایجاد کردم که نظرسنجی بود و اعتراضی وجود نداشت خلاصه بگم من خودم با اکانت قبلیم کمترین اسپم ممکن رو دادم به نسبت کاربرای سایت

arashbm

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از trojan3 :
خلاصه بگم من خودم با اکانت قبلیم کمترین اسپم ممکن رو دادم به نسبت کاربرای سایت
دست شما درد نکنه! ولی این چند تا مورد هم نمی‌دادی عالی می‌شد!
البته رو اون آزادی بیان اعتراض بود تا دلت بخواد! ولی اگه اینطور بوده و فقط این ۲تاست اسپم ها... خوبه دیگه! نسبت به بعضی ها خیلی خوبه!(البته تو پست قبلیم من سعی داشتم رو انتخاب معیار تاکید کنم!)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا