• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خلاقیت در وسائل دیجیتالی-کامپیوتری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لب تاپ های دخترونه_ حتما ببینید

هاله ی من عین اون مشکیست! :دی
واقعا جالب بودنا!
ولی به نظره من هرچه ساده تر بهتر

پاسخ : لب تاپ های دخترونه_ حتما ببینید

آخري قشنگه!!!
رنگ ماشين ،لپ تاپ ،موبايل...فقط مشكي!!!
نيست بالا تر از سياهي رنگ!

ساخت ماوسي با 18 دكمه!!

18bottonMouse.jpg

شرکت WarMouse اخیراً نوعی ماوس جدید طراحی کرده که در آن 18 دکمه به کار رفته است. این ماوس با نام WarMouse Meta شناخته می‌شود.

طراحی این ماوس عجیب به گونه‌ای است که ظاهراً کاربر می‌تواند از تمام 18 کلید آن به سهولت استفاده کند.

شرکت Warmouse هدف از طراحی این ماوس را ساخت بهترین و کارامدترین ماوس در تاریخ دنیای دیجیتال عنوان کرده است.

در این ماوس سنسور 5600-CPI و یک جوی استیک آنالوگ به کار رفته است.

این 18 کلید چه کاربردهایی دارد؟

شرکت سازنده این گونه پاسخ داده است: هر چیزی که بتوانید تصور کنید؛ از بازی گرفته تا کار با Excel، 3D MAX، CALC و ...

بر اساس این گزارش، عرضه این ماوس به طور محدود صورت خواهد گرفت و کسانی که مایل به داشتن آن هستند باید به وب‌سایت WarMouse مراجعه کنند و با تکمیل و ارسال یک فایل ویژه، این ماوس جالب را سفارش دهند.

قرار است WarMouse Meta از 28 ژوئن، به قیمت 99/79 دلار به بازار عرضه گردد.

• لایک
امتیازات: nahid
پاسخ : ساخت ماوسي با 18 دكمه!!

من شنيدم با بازي fifa سازگاره يعني ميشه بدون دسته دونفري بازي كرد

فلش مموری با لباس تیم های جام جهانی + عکس

Adata فلش مموری هایی با لباس تیم های حاضر در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی طراحی ، تولید و روانه بازار کرد . این فلش درایو ها در حجم ۴ گیگابایت و با لباس تیم های حاضر در جام جهانی ۲۰۱۰ ساخته شده که بسیار زیبا هستند . حال همه می توانند نشانی از تیم محبوشان را همراه داشته باشند.

i155512_untitled.bmp

i155513_aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.bmp

i155511_we.bmp

تصاويري از USB Flash Drives هاي جالب و عجيب!

usb-fla-dri1.jpg

usb-fla-dri2.jpg

usb-fla-dri3.jpg

usb-fla-dri5.jpg

usb-fla-dri6.jpg

usb-fla-dri9.jpg

usb-fla-dri10.jpg

----------------------------------------------------------------------------------
من با اون دستبنده خیلی حال کردم

پاسخ : تصاويري از USB Flash Drives هاي جالب و عجيب!

خيلي با مزه و قشنگن... ديگه تو مدرسه هم ميشه ازشون استفاده كرد بدونه اينكه كسي بفهمه...

پاسخ : تصاويري از USB Flash Drives هاي جالب و عجيب!

من مطمئن نیستم همه ی اینا تکراری باشن اما تقریبا مطمئنم بعضیاش تکرارین
به نقل از hesamfear :
خيلي با مزه و قشنگن... ديگه تو مدرسه هم ميشه ازشون استفاده كرد بدونه اينكه كسي بفهمه...
مگه تو مدرسه نباید کسی بفهمه؟!

ماوس نامرئی در دستان کاربران رایانه!

ماوس نامرئی در دستان کاربران رایانه!

محققان MIT شیوه ای جدید برای استفاده از ماوسهای رایانه ای ابداع کرده اند که در آن نیازی به استفاده از ابزار فیزیکی ماوس نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مانند زمانی که ماوسی را در دست گرفته اید، کف دست خود را به بالا کشیده و آن را بر روی میز حرکت دهید تا مکان نمای ماوس بر روی صفحه رایانه حرکت کند سپس بر روی میز ضربه بزنید تا رایانه دستور شما را اجرا کند.
این پروژه جدید MIT "بدون ماوس" نام دارد و می تواند با استفاده از پرتوهای لیزری و دوربین حرکات کف دست و انگشتهای دست کاربر را ردیابی کرده و این حرکات را به صورت دستورهای رایانه ای ترجمه کند.
554140_orig.jpg

پاسخ : ماوس نامرئی در دستان کاربران رایانه!

پرتوهای لیزری و دوربین حرکات کف دست این یعنی چی؟
چی هست؟
+

Back
بالا