حلقه ی فرزانگان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حلقه ی فرزانگان

به نقل از مهراب عمرانی :
ما کارای مهم تری نسبت به حلقه زدن انجام میدیم!
مثلا تخریب دیوارای مدرسه، دیوار نوردی، گرافیتی، اشغال کردن زمین و اتاقای معلما و از این قبیل کارا...
اینا حال میده!
حداقل با حلقتون یه کار توپ انجام بدین! هنوزم که هنوزه فلسفه ی عجیب حلقه اندر کله ی ما حلی ها جای نبست! :))
ما تو حلقه همبستگی مون رو تا حدی نشون میدیم.. تا ما حلقه می زنیم زنگو میزنن....
ما اون کارا رو هم در حدی انجام میدیم... کار یکی از بچه های ما که فقط خراب کردن زنگ مدرسس... رو دیوار و زمین و این جور چیزا هم کم و بیش می نویسیم...... ولی مثلن بعد از حلقه بعضی موقع ها بچه ها میان تو راهرو ها و تا حد مرگ سر و صدا می کنن... در حدی که ناظم هامون خیلی خیلی کلافه می شن.. اینم از مزایای حلقه....:دی

به نقل از liliano :
ما تو حلقه همبستگی مون رو تا حدی نشون میدیم.. تا ما حلقه می زنیم زنگو میزنن....
ما اون کارا رو هم در حدی انجام میدیم... کار یکی از بچه های ما که فقط خراب کردن زنگ مدرسس... رو دیوار و زمین و این جور چیزا هم کم و بیش می نویسیم...... ولی مثلن بعد از حلقه بعضی موقع ها بچه ها میان تو راهرو ها و تا حد مرگ سر و صدا می کنن... در حدی که ناظم هامون خیلی خیلی کلافه می شن.. اینم از مزایای حلقه....:دی

مگه هر روز خدا 10 بار حلقه میزنین؟ :o

به نقل از مهراب عمرانی :
فرای چیزایی که میشه فکرشو کرد!
ما با خلاقیتمون ادامه میدیم شما با حلقه! ;D
خلاقیت ما ها تو حلقه شکوفا می شه... :)) :)) ;D ;D :)) :)) :)) :))

به نقل از مهراب عمرانی :
فرای چیزایی که میشه فکرشو کرد!
ما با خلاقیتمون ادامه میدیم شما با حلقه! ;D
به نقل از liliano :
خلاقیت ما ها تو حلقه شکوفا می شه... :)) :)) ;D ;D :)) :)) :)) :))
به قول مطهره ، پاسخ عادلانه ای بود ! ;D
برادر من ! از دیوار راست بالا رفتن ، تودفتر معلما کرم ریختن و ... خلاقیته ؟؟؟؟ :o

به نقل از mgh-nano :
برادر من ! از دیوار راست بالا رفتن ، تودفتر معلما کرم ریختن و ... خلاقیته ؟؟؟؟ :o

خوب واسه ما آره. مثلا وقتی از دیوار مدرسه سر زنگ سوم برای تمرین مسابقه (دیوار پشتی مدرسمون 3 متره میشه ازش فرار کرد! ;D) از دیوار میپریم فرار میکنیم! اینقده میچسبه! وقتی سر زنگ اول تنبیه میشه با دوستات میری پشت مدرسه یه پیتزا میگیری میخوری حرف میزنی اونم تا آخر زنگ 4ام! اینا جدا خلاقیته! البته از نوع پیچشیش...;D
خلاقیته دیوار رنگ کردنم داریم، از نوع گرافیتیش، اینم چیز باحالیه که یا با قطع شدن سرمون مواجه میشیم یا با تشویق مدیر...
خلاقیت مدلای مختلف داره!
مال شما حلقست، برای حزب ما نه هممون که میشیم 13یی ها همون پیچش...;D

به نقل از مهراب عمرانی :
باز اینا حلقه زدن!
بابا خودتونو خفه کردین با این حلقه! ;D
حلقه خیلی چیز مهمیه ندیدی؟فیلم حلقه رو هم ساختن خارجیا!!!

به نقل از mgh-nano :
به قول مطهره ، پاسخ عادلانه ای بود ! ;D
خوب هر دفه یه جوری کرم می ریزیم... d: .. آره.. به نظر من کرو ریختن هم خلاقیت میخواد هم هوش.... وگرنه کرم نمی شه که...

به نقل از مهراب عمرانی :
خوب واسه ما آره. مثلا وقتی از دیوار مدرسه سر زنگ سوم برای تمرین مسابقه (دیوار پشتی مدرسمون 3 متره میشه ازش فرار کرد! ;D) از دیوار میپریم فرار میکنیم! اینقده میچسبه! وقتی سر زنگ اول تنبیه میشه با دوستات میری پشت مدرسه یه پیتزا میگیری میخوری حرف میزنی اونم تا آخر زنگ 4ام! اینا جدا خلاقیته! البته از نوع پیچشیش...;D
خلاقیته دیوار رنگ کردنم داریم، از نوع گرافیتیش، اینم چیز باحالیه که یا با قطع شدن سرمون مواجه میشیم یا با تشویق مدیر...
خلاقیت مدلای مختلف داره!
مال شما حلقست، برای حزب ما نه هممون که میشیم 13یی ها همون پیچش...;D
منم خیلی موافقم... کاملن خلاقیته...

اییییییییییییینقدر اسپم ندید دوستان.
دفعه ی بعد تاپیک قفل میشه.;D
پ.ن : ما وقتی حلقه میزنیم که برف یا بارون بیاد در غیر این صورت در مواقع خاص حلقه میزنیم و همینجوری نیست که هر زنگ تفریح بریم حلقه بزنیم! و تو حلقه شعرای رسمی مدرسه،یار دبستانی من ، ای ایران ، گل گلدون من و.. رو میخونیم! اینو گفتم چون ممکنه یه سری فکر کنن ما تو حلقه فقط میچرخیم!

.

به نقل از liliano :
خوب هر دفه یه جوری کرم می ریزیم... d: .. آره.. به نظر من کرو ریختن هم خلاقیت میخواد هم هوش.... وگرنه کرم نمی شه که...
100 % موافقم باهات ...
اما دیگه از دیوار بالا رفتن و کرم ریختن رو معلما رو نمیشه اسمش رو گذاشت خلاقیت ! آخه قدیمیه ...
از اونجایی که فراتر از این میشه اسپم ، دیگه جواب نده ... ;D

بابا گفتم که:(جواب به همه)
بابا ما 13یی ها خلاقیتمون پیچشه! مال شما حلقه! دیگه تو رو خدا بیخیال! یه حلی ایم نمیآد کمکم کنه! ;D

به نقل از مهراب عمرانی :
بابا گفتم که:(جواب به همه)
بابا ما 13یی ها خلاقیتمون پیچشه! مال شما حلقه! دیگه تو رو خدا بیخیال! یه حلی ایم نمیآد کمکم کنه! ;D
ما هم انتظار بیشتر از این نداریم از شماها ... ;D
دیگه بسه ! اسپم ندین ...

.

آخیییییییی! یادش به خیر! چقدر دلم برا راهنمایی تنگ شده! حلقه های مدرسه ما خیلی بزرگ نیست!آخه اولا که تعدادمون زیاد نیست و دوما که بچه هامون خیلی پایه نیستن!
من حلقه ی راهنمایی میخواااااااااااااااام! :(( :(( :(( :(( :((

چه کار های مسخره ای!!!!

به نقل از shayaan :
چه کار های مسخره ای!!!!

نه کار شاخیه!
مساوی با پیچشه! ;D

ما هم وقتي بارون مياد حلقه ميزنيم
خيلي حال ميده