• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث پیرامون سریال‌های تلویزیون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع silence
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث پیرامون سریال های تلویزیون

بخدا حیف وقتتو بذاری پای سریال ایرانی همش یجورن!

به خاطرمونا زیاد جالب نبود ولی زمانه داره جالب میشه

یه فیلمی میذاشتن اسمش "میلیاردر"بود، چیشد پس؟! :-? آیا بازهم عدم تفاهم؟! :-/ یا ...؟!!!!! :-"

آقا چ خبره خب این همه فیلمه مزخرفه بیربط میسازن؟! مگه باید همه ساعتا پر شه خب؟!الان فرق کلاه پهلوی با خاطرات آقای ناتمام(یا ناقص،نمیدونم یه

همچین چیزی!) چیه خب؟!! :-w

یه سریال خوب معرفی کنین ببینیم دور هم!!!! ;D

سریال دختران حوا به پایان رسید .نظرتو درباره آخر سریال چی بود ؟
به نظر من بد تموم نشد ولی از اول هم آخرش تابلو بود :-?

به نقل از جـــــــــــلاد لــاغر :
سریال دختران حوا به پایان رسید .نظرتو درباره آخر سریال چی بود ؟
به نظر من بد تموم نشد ولی از اول هم آخرش تابلو بود :-?

من اصولا در مورد این جور سریالایی که زیاد ارزش دیدن ندارن، یکی دو قسمت رو میبینم بقیه‌ش رو میپرسم. :-"
اتفاقا تابلو نبود! مردمُ گذاشتن سرکار رسما.
کلا ماجرایی لوسی بود! بقیه‌ی سریالای سهیلی زاده ملموس تر بود لاقل. این تخیلی بود یه جورایی!

زمانه هم «حسن فتحی وار» شد بالاخره! ;D
من ۲،۳ قسمت ـه دارم میبینم. قبلا اصلا به نظرم جالب نمیومد. البته کلا فیلم قوی‌ای نیست ولی خب الان خیلی بهتر از قبل شده و میشه باور کرد که حسن فتحی کارگردانشه!

سریال «داوران»، به کارگردانی احمدامینی و بیژن‌میرباقری این‌روزها از شبکه‌ی دو پخش میشه.

داستان فیلم، درباره خانواده‌ای‌ـه که از داوران و وکلای حقوقی هستنُ تو هر قسمت درگیر پروندهای خاص می‌شن. اعضای این خانواده [nb]مسعود رایگان، پریوش نظریه و ایوب آقاخانی[/nb] بازیگران ثابت این مجموعه‌ن.

70594_orig.jpg

داوران از شنبه تا سه‌شنبه، ساعت ۲۱:۳۰ پخش می‌شه و تو ۱۴ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای تولید شده.

× با توجه به حضور بازیگرانی مثل مسعود رایگان و ایوب آقاخانی، به نظر سریال خوبی میاد.

به نقل از غَـزالـه :
یه فیلمی میذاشتن اسمش "میلیاردر"بود، چیشد پس؟! :-? آیا بازهم عدم تفاهم؟! :-/ یا ...؟!!!!! :-"

آقا راس میگه. میلیاردر غیبش زد چرا؟ :-" قرار بود فصلِ دومش شروع بشه به زودی؛ 6ماه گذشت، و همچنان در به زودی به سر میبریم. :)) :-"

به نقل از فائزه.و :
آقا راس میگه. میلیاردر غیبش زد چرا؟ :-" قرار بود فصلِ دومش شروع بشه به زودی؛ 6ماه گذشت، و همچنان در به زودی به سر میبریم. :)) :-"

آره میلیاردر از معدود سریالایی بود که نگاه میکردم؛خیلی جالب بود B-)
وقتی فهمیدم ادامه داره خوشحال شدم ولی هنوز خبری نیس که...؟ :-/

• لایک
امتیازات: Frost

سریال ماتادور به کارگردانی فرهاد نجفی از ۶ مهرماه مصادف با شروع هفته‌ی نیروی انتظامی از شبکه‌ی یک روی آنتن رفت. این سریال ۱۳ قسمتی‌ـه و از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۲:۱۵ پخش می شه.
تو سایت رسمی سریال ماتادور -که خیلی هم شاخه در نوع خودش :د- خوندم که به گفته‌ی منتقدین، ماتادور اکشن‌ترین سریال تاریخ ایران‌ـه که مهم‌ترین ویژگی اون ساخت متفاوتش‌ـه.
سریال درباره‌ی یک مقام بلندپایه اروپایی‌ـه که برای شرکت در یک کنفرانس بین‌المللی مهمان ایران می‌شه و یک گروه پلیس حفاظت از اون رو برعهده می‌گیرن. این بین، عده‌ای قصد ترور اون رو دارن که از طرف دشمن خارجی حمایت می‌شن. در واقع گروه پلیس وارد کار میشن تا جلوی فعالیت‌های گروه خرابکار رو بگیرن.
جالبه بدونید که نگارش فیلمنامه‌‌ی ماتادور رو آرش قادری -نویسنده‌ی فیلم‌نامه‌های «هوش سیاه» و «عملیات ۱۲۵»- به عهده داره.

%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%88%D8%B1.png

سریال پژمان به کارگردانی سروش صحت هم هرشب ساعت ۲۰:۴۵ از شبکه ۳ پخش می شه. این سریال درباره‌ی پژمان جمشیدی، یکی از فوتبالیست‌های تیم پرسپولیس‌ـه و جالب اینجاست که خود پژمان جمشیدی این نقش رو بازی میکنه.
تکرار این سریال روز بعد از پخش، ساعت ۱۴ یا ۱۴:۳۰ (در صورت تاخیر) پخش میشه.

این سریال‌ها رو دیدید؟ نظرتون راجع بهشون چیه؟

ماتادور رو دقیق ندیدم . شاید از هر قسمت چند دیقه ولی با این احوالات این نظر رات رو راجع به‌ش دارم :
فیلمنامه رو تا حدّی قابل قبول می‌دونم ولی برای نظر قطعی زوده !
امّا یه چیزایی که خیلی رو مخم هست جلوه های ویژه و نوع فیلمبرداری‌ش هست ؛ جلوه های ویژه که در حدّ فاجعه هستن ، انگار یه کسی با فتوشاپ نشسته یه چندتا عکس رو ادیت کرده بعد فریم بندی و کرده و به هم چسبونده . ولی حالا اگر بخوام یه مثال دقیق بزنم اونجاهایی که روی قطار بودن کاملا واضح بود که واقعا روی قطار نبود ، پشت‌شون تابلو بود که همون بیابون نیست . در مورد فیلمبرداری هم که نمی دونم چرا کسی به اینا نگفته که سکانس هایی که رازآلود ویا جاسوسانه(!) هست رو نباید با لرزش دوربین یا اینکه دوربین رو از تو یه سوراخی در بیارن بیرون ، نشون بدن .
راستی یهو وسط فیلم ، فیلم قطع میشه دقیقاً چه هدفی رو دنبال می کنن ؟ :د

پژمان سر جمع شاید چند دیقه‌ش رو به کل دیده باشم ولی یه چیز که خیلی برام جالب بود بازی خود پژمان بود . اصلاً انگار از بچّگی بازیگر بوده - می دونم بازی‌ش زیاد خوب نبوده ها . اصلاً تو کدوم سریالی ما بازیگر خوب داشتیم ؟! ولی بازی‌ش در مقایسه با بازیگر-فوتبالیست های قبلی و حتّی بازیگرای خود این فیلم ، خوب به نظر می رسه .

Back
بالا