من کلا فیلمای حسن فتحیو خیلی دوس دارم واسه همین نمیتونم بیطرفانه قضاوت کنم ولی این فیلم تا ینجا که چیز خاصی نداشته همچنان امیدوارم به آیندشبه نقل از ریـحـانـه :بله، همونطور که اشاره کردن شبکهی سه این روزا سریال زمانه رو به کارگردانی حسن قتحی پخش میکنه.
شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۸:۴۵.
کسی میبینه؟ نظرتون چیه؟
میلیــــار طنز نسبتا قویی داره!به نقل از Fateme.RMA :اصلا به نظر من كه سريالهاي سهيلي زاده آشغال خالصن و ارزش حتي يك كلمه حرف زدنو هم ندارن! :-&
اين ميلياردر چه جورياس؟! من زياد وقت نكردم ببينم! ولي خيلي مخاطب داره! اينجوري تعريف ميكنن بدك نيست! كسي نگاه ميكنه؟!
وای دقیــــــــــقا!به نقل از ریـحـانـه :جدا در تعجبم و نمیتونم تصور کنم که زمانه کار "حسن فتحی" باشه.
سریالی که اونقدر جذاب نیست که حتی آدم بخواد یک قسمت رو کامل ببینه!
به هیچ وجه با کارای قبلیش قابل مقایسه نیست!
منظورم صرفا این کار حسن فتحی بود!به نقل از ریـحـانـه :جدا چطور میتونی کارای سهیلی زاده رو با فتحی مقایسه کنی؟
مدار صفر درجه از حسن فتحی رو مثلا.
هرچند، من به هیچ وجه این طور که شما موضع میگیرید در مقابل سهیلی زاده، نظر منفی ندارم راجع بهش متاسفانه!
من امروز اتفاقي تكرار قسمت دومشو ديدم.واقعا ادمو تحت تاثير قرار ميده و ياد ميگيري شايد الان كه تو اينجا خوش و خرم نشستي چند قدم اون طرفترت يه بچه ي بي گناه داره با مرگ دست و پنچه نرم ميكنه...اين كه نسبت به هم نوعامون بي تفاوت نباشيم و كمكشون كنيم.به نقل از شقایـقツ :به خاطــر مونا ...
این سریال که توی معرفیش تو سایتای مختلف مینی سریال خونده شده،دو سه روزی هس که داره از شبکه ی سه پخش میشه.
نویسنده و کارگردانش مرتضی کوشایی ـه و تهیه کننده ـش مرتضی محمدی ـه.
موضوع جالبی داره،با این که شاید مثلاً از نظر کارگردانی خیلی قوی نیستُ بازیگراش زیاد مطرح نیستن ، ولی بخاطر موضوع ـش بقیه رو زود تحت تاثیر قرار داده و مخاطب ـای خودشو داره.
نظرتون چیه؟!
+ضمناً تیتراژش عالیه ...