تو کتب و مجلات یادت نیست چقدر بهت اخطار دادم ولی به خاطر فعالیت زیادت خیلی بهت چیزی نگفتمبه نقل از King Dain :آفا من اونجا میخواستم معذرت خواهی کنم سریع قفل کردی!
در ضمن من کجا تو کتب ومجلات اسپم دادم خوبه خودت به خاطر مطلبای طولانی بهم مثبت دادم من اینجا از نویسنده ی اون تاپیک قبلیه معذرت میخوام چون وقت نشد اونجا معذت خواهی کنم واقعا ببخشید!
چرا منظور منو نمیفهمی !به نقل از پردیس :تو کتب و مجلات یادت نیست چقدر بهت اخطار دادم ولی به خاطر فعالیت زیادت خیلی بهت چیزی نگفتم
ولی تو گفت و شنود دیگه شورشو در اوردی
خوب کاری کردم تاپیکو قفل کردم پس میخواستی باز بمونه که هر چی دوست داشتی توش بگی؟!
به نقل از King Dain :چرا منظور منو نمیفهمی !
من گفتم میخواستم عذخواهی کنم.دیگه قول میدم اسپم ندم!
موقعی که داشتم مینوشتم گفت تاپیک قفل شده!به نقل از پردیس :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو تا من تاپیکو قفل کردم یادت اومد معذرت خواهی کنی؟
قبلشم یه پست داده بودیو گقته بودی که علاف شدیم و یه چیزی تو این مایه ها
چرا همون موقع معذرت خواهی نکردی؟
اگر اين حرفت هم درس باشه قبول....به نقل از King Dain :چرا منظور منو نمیفهمی !
من گفتم میخواستم عذخواهی کنم.دیگه قول میدم اسپم ندم!
حقته تا تو نباشی هی پستاتو جدا جدا بدیبه نقل از King Dain :موقعی که داشتم مینوشتم گفت تاپیک قفل شده!
سونیت چیز خوبی نیست.
آخ گفتید...! تازه آدم میاد میگه لطفا یکیش کنید... میشینی خودت یکیش میکنی...! آقا میان اون پست را نقل قول میکنن که "باشه!" !به نقل از عـلــــــــــــي :اگر اين حرفت هم درس باشه قبول....
ولي يه چيزي خودت برو توي تاپيك هاي ورزشي نگا كن ببين چند تا پست پشت سر هم دادي در حالي كه مي تونستي اونا رو توي يه پست هم بگي....
عموجان حال درست حسابی نداریا!من دارم اظهار ندامت میکنم تو نرخ تعیین میکنی؟!به نقل از مهراب عمرانی :آدمی که خیلی به خودش بنازه، بگه من هستم...در واقع نیست...خوب الانم میخوای با زبون بی زبونی اسپم بگی منم اسپمرم منو نیگا کنین...![]()
میخوای اسپم کنی اینجوری نکن بده، درست حسابی تو انجمنا قاطی شو...![]()
باز استاد نظر داد اولا من اونجا یه چیز دیکه نوشته بودم در ثانی من اسپم دادنو از تو یاد گرفتم!به نقل از cactus :آره که هستی . یه بار تو انجمن ورزش یه پست زدی توش نوشتی : شب بخیر . من میرم بخوابم . تازه قبلش 3-4 تا پست یک کلمه ایه دیگه داده بودی
یه جا که....اختیار دارین! یه تاپیک هم زده بودن قبلاً که بهترین اسپمر کیه و خودتون از خودتون به عنوان بهترینش یاد کرده بودین!به نقل از King Dain :من یه جا اسپم دادم تا اومدم معذرت بخوام قفلش کردن حالا همه منو اسپمر میدونن به نطرتون من اسپمرم؟
و اعترافات! :به نقل از King Dain :به نظرم خودم که کارم خیلی درسته!!!!!
میگی نه همین پست خودش یه اسپم درجه یکه!
به نقل از King Dain :درسته اسپم مخصوص خودم بود!
من الان خیلی وقته نگفتم درسته تو ترکم!به نقل از ParNiaN.D :دیگه نگو "درسته"!
همین!