aliz_joon
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گنبد کاووس
پاسخ : من اسپمرم؟
ایول
فهمیدم که بچه باحالی هستی
ایول
دستت درد نکنه!به نقل از aliz_joon :ایول
اسپمبه نقل از Analia :میشه بگین دارین راجع به چی حرف می رنین؟!
یادم باشه اسپند برات دود کنم!به نقل از Amir Joon 2 :نه باو ! مگه ندیدی مدیران گرام چی فرمودند شاخ اسپم منم ! خودم و بس !
دوست عزیز! یه نگاهی به تاریخ اخرین پست هم بکنید بد نیستا. ثواب داره :)به نقل از ریحانه! :نگاه کنین...حتی ایشون هم که یه زمانی من فک می کردم خیلی منظبط و اینا هستن معلوم شد از اول اسپمر بودنا
پ.ن: واقعا بیکاری بد در دیه
ویرایش 1: ریحانه سرخورده می شود...
ویرایش 2: خوابم نمی بره دی: تازه دارم یه تاپیک می خونم توووووپ...حیف قفل شده دی:
دوست گرامی دیدم...به نقل از پویا م :دوست عزیز! یه نگاهی به تاریخ اخرین پست هم بکنید بد نیستا. ثواب داره :)
حداقل دلیلش این می تونه باشه که نظرات ادمایی که توش پست دادن ممکنه عوض شده باشه. مثلا شما میای جواب یکی رو می دی که بنده خدا از اون موقع تا حالا کلا دیدگاهش درباره اون موضوع عوض شده.به نقل از ریحانه! :دوست گرامی دیدم...
چرا همه فکر می کنن نباید تاپیکِ قدیمی بالا بیاد؟!
نه واقعا می خوام بدونم؟!
من الان اسپم دارم می دم؟!
اگه تاپیک قدیمی و نباید پستی توش داده بشه پس چرا هس؟!چرا قفل نیس؟!
پس اگه بازه لطفا نیاین بگین چرا پست می دی :)
اگه بار علمی نداره پس چرا بازه؟!به نقل از پویا م :حداقل دلیلش این می تونه باشه که نظرات ادمایی که توش پست دادن ممکنه عوض شده باشه. مثلا شما میای جواب یکی رو می دی که بنده خدا از اون موقع تا حالا کلا دیدگاهش درباره اون موضوع عوض شده.
بعد یه چیز دیگه. این تاپیک که خودش سرتاپا اسپمه و چرت و پرت اصن ارزش بالا اومدن داره؟ الان شما بالاش میارید بعد یه ملت دیگه میان بحث های قدیمی رو ادامه می دن ....
الان یه لحظه جان من خودت فک کن ببین این تاپیک واقعا بار علمی داره یا نه؟به نقل از ریحانه! :اگه بار علمی نداره پس چرا بازه؟!
اگه بازه یعنی باری داره که بازه!اگه باری نداش و دیگه جای بحث نداشت مدیرا قفلش می کردن.