- ارسالها
- 2,059
- امتیاز
- 16,988
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان
- شهر
- شهرستان
- سال فارغ التحصیلی
- 105
پاسخ : اَبرَ کارگاه : با هم بیاموزیم !
بنظر من می رس ِ که دو حال داره
یکی اینی که وختی که آب داغ می شه حرکت مولکول ها بیشتر می ش ِ و در نهایت ضربه های بیشتری به چربی های سَطح وارد می کنه و اونا رو می کَنه
و دوم اینه که چربی که یه مدت روی ظرف می مونه ( خصوصا چربی غذا ) به حالت جامد در می یاد که گرمای آب اون رو مایع می کنه .شاید این هَم کمکی بکنه به این رَوَند
به نقل از ..AndromedA.. :چرا آب داغ چربی رو پاک میکنه؟اما اب سرد نه؟
بنظر من می رس ِ که دو حال داره
یکی اینی که وختی که آب داغ می شه حرکت مولکول ها بیشتر می ش ِ و در نهایت ضربه های بیشتری به چربی های سَطح وارد می کنه و اونا رو می کَنه
و دوم اینه که چربی که یه مدت روی ظرف می مونه ( خصوصا چربی غذا ) به حالت جامد در می یاد که گرمای آب اون رو مایع می کنه .شاید این هَم کمکی بکنه به این رَوَند