در واقع من به عنوان زننده تاپیک از مدیرا خواستم که اینجا بحث متفرقه نباشه....و فقط معرفی... .به نقل از LEGEND :از مدیر گرام انجمن خواسته (تقاضا) می شود باو یکم بحثم کنیم!
باو فرزانگان 1 و ... دارن تو تاپیک بحث می کنند اونوقت برای علامه حلی فقط معرفی؟
منم میخوام توی تاپیک بحث شه خوب!
خوب وسطش میادن معرفی هم می کنند دیگه!به نقل از Mr.Mamareza :در واقع من به عنوان زننده تاپیک از مدیرا خواستم که اینجا بحث متفرقه نباشه....و فقط معرفی... .
و به نظر در مورد فرزانگان هم باید همین جوری بشه...آخه اینجا اسمش شناخته...جای بحث اینجا نیست... .
باید یه تاپیک اختصاصی برا معرفی باشه... .یه تاپیک هم برا بحث.
آخه من هدف اصلی این تاپیک هارو تو این میبینم که وقتی یکی تازه وارد سایت میشه بدون کیا از بچه های مدرسشون تو سایت هستن...و راحت پیداشون کنن... .به نقل از LEGEND :خوب وسطش میادن معرفی هم می کنند دیگه!
اگه اینطوری میخوای بیخیال! خوب باشه بدون بحث!
حالا منظورت چیه؟به نقل از کویر :واقعا که چقد ما حلیا دوست داریم با هم اشنا بشیم
سبحان جان...الان نباید بین خودمون تفرقه بیندازیم!(جدی فکر کردم جنگه ها!)باید خودمون رو معرفی کنیم و پوز ....... رو به خاک بمالیم...به نقل از MHD.H :آقا به نظر شما پشتیبانی کدوم شعبه حلّی بیشتر و بهتره؟
سبحان...میخوای مخ رو من نجویی!؟...میشه بس؟...به نقل از خوش دست :خوب من خودم شروع میکنم
سبحان خوش دست هستم
مدرسه راهنمایی حلّی 4 تهران درس میخونم
و شما چطور ؟
سر خوش دست بودن سبحان خوبه؟...نه...یه موضوع جامعتربه نقل از خـوش دست :به نظرتون الان سر چی بحث کنیم بهتره ؟
مثبت ها دوباره شمرده شدهبه نقل از LEGEND :چون امثال بچه های بی مزه ای مث تو مین تو سایت!
بسه دیگه باو بزرگ شید! اه! راستی میزان مثبتام تا دیروز 20 تا بیشتر بود یهو کم شد!
ممنون میشم اگه برام گیر بیاریبه نقل از LEGEND :اون پارسا مال سال ها پیشه!
من چون زیاد تو کار کامپیوتر نیستم نمیدونم(من تو کار شیمی هستم) ولی اگه بخوای می تونم آمار در بیارم!
سال پیش فک کنم یا 1 یا 2 شدیم!