چی داری میگی ؟به نقل از muhammad Javad :یعنی واقعا کلاسا تموم شد؟؟؟؟.........
چیا دارم میگم؟به نقل از skhoshdast :آقا این حمید بهمنی ( were wolf ) رفته حلی ۵ نمیدونید چیا داره میگه
والا به من که سر راسته .به نقل از ĤąɱɨǷ :چیا دارم میگم؟
دیدم مدرسه جدیده جوگیر شدم گفتم چه بر و بچ باحالی داره ، دیگه چیز دیگه ای نگفتم بـ خدا! ^#^
ولی خب سبحان جان مسیر حلی 2 نه به من میخوره نه به تو. خودتو خسته میکنی میری اونجا
اون پسره که کله صبح گفت برو سر جلسه تو بودی؟!به نقل از Sobhan Khan™ :چی داری میگی ؟
یه هفته دیگه مونده هنوزا
امروزم بالاخره سهیل باقری هنگام قد زدن با عجقم (ممد میری) دیدم البته طوری که اون منو دید و محل نذاشت
خوب بگذریم
آقا این حمید بهمنی ( were wolf ) رفته حلی ۵ نمیدونید چیا داره میگه
آقا آقا داشت یادم میرفت
این مختاری سر کلاس ما گفت که روزای المپیاد و روزای رباتیک و سیمولیشن جداست
من که به امید خدا تو گزینش المپیاد کامپیوتر انتخاب میشم (اگه خدا بخواد) حالا یه مشورت میخوام بگیرم که برای پژوهشی (اگه زود اقدام کنم و فراخ بازی در نیارم) برم رباتیک کار کنم یا سیمولیشن ؟
با تشکر از وقتی که در اختیارم گذاشتید ...
من اصن صدام در نیومدبه نقل از ســــــهیل :اون پسره که کله صبح گفت برو سر جلسه تو بودی؟!
می خواستم با کله بیام تو صورتش
اصلا اعصاب نداشتم
ساعت 6 خوابیده بودم ساعت 8 بیدار شدم
بعدش اومدم برم دستشویی دیدم برق قطعه
گفتم اشکال نداره همه خوابن در رو باز گذاشتم
کارو که کردیم اب رو اومدیم باز کنیم دیدیم اب هم قطعه
دست و صورتم رو تو مدرسه شستم تازه
تو راه چشام باز نمیشد
خدارو شکر تموم شد دیگه
بعد امتحان گشتم یکم ، ندیدمت
خبر غلط بت دادن هادی جان...با کل بچه ها قراریدیم امروز بریم...به نقل از m-hadi :اخبار ضد و نقیض چیه پوریا ؟
باو کلا مراسم برا دانش آموختگانه ! تو کجا پا میشی بری ؟
اکبر خب میگفتی چی پوشیدی و اینا بشناسیم هم رو ...به نقل از کویر :افطاری بدک نبود...
فقط فکم افتاد زمین...گمونم ما که فارغ التحصیل شدیم...دقیقا تو همین یه سال ترکوندن حلی رو...حوضش خوشکل بود
لایک...به نقل از محمّد :من واقعا متاسفم برای مدرسه ! هرگز فکر نمیکردم مدرسه رو به این شکل دربیارن. دقیقا داد میزنه که تفکر ظاهربینی الان مدیریت مدرسه رو در دست داره. درسته ظاهر مدرسه رو خیلی تروتمیزتر کرده ولی مدرسه مسجد نیست !
به نقل از حالا من ماندم و من! :لایک...
این حرفشون رسما توهین بود:
"یا برین نماز خونه یا تشریف ببرین منزل"
البته مام کم نیاوردیم...اول رفتیم نمازخونه...بعد روحانی عبدی مراد!گفت آقای عابدی شما نمیخونین؟...گفتیم نه مرسی ...دقیقا با همین لحن
بعد هم رفتیم توی راهرو نشستیم با بچه ها چرت و پرت گفتیم
کلا توی نمازخونه شاید 20 نفر بودن از اون 200 نفری ک اومده بودن
کاملا اشتباه شنیدی...و میدونی دلیل این اشتباه چیه؟...ظاهرگرایی مسخره ی مدرسه...ک میان نمیدونم مسجد میزنن و کلی بودجه میگیرن وا3 کار مذهبی و این چیزابه نقل از PanterA :
...
آقا من چیز دیگه ای شنیدما
شنیدم شما یه نفر هم ندارین که نمازخونه نیاد
جالبه
به نقل از PanterA :
...
آقا من چیز دیگه ای شنیدما
شنیدم شما یه نفر هم ندارین که نمازخونه نیاد
جالبه