• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بازی با احساسات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی
حتما بیشترمون تاحالا یه بار هم که شده توی یه چت روم رفتیم

و حتما دیدید که کم نیستن آدم هایی که خودشون رو جنس مخالفشون جا میزنن و یا نه، با همون خودشون میان
اما هدفشون اینه که یه نفر دیگه رو سرکار بزارن

من میخوام ازتون بپرسم که اینکار چه احساسی داره؟؟؟
ایا واقعا بازی با احساسات دیگران اینقدر لذت بخشه؟؟؟
چی میشه که مثلا یه خانوم میاد و با یه پسر چت میکنه، بعد از کلی دوستی و ایجاد وابستگی ، یه دفعه ولش میکنه؟؟( همچنین برای پسر ها؟؟)

ممنون میشم اگه کمک من کنید که از این ابهام بزرگ سر در بیارم

پاسخ : بازی با احساسات...

به نقل از tanha :
حتما بیشترمون تاحالا یه بار هم که شده توی یه چت روم رفتیم

و حتما دیدید که کم نیستن آدم هایی که خودشون رو جنس مخالفشون جا میزنن و یا نه، با همون خودشون میان
اما هدفشون اینه که یه نفر دیگه رو سرکار بزارن

من میخوام ازتون بپرسم که اینکار چه احساسی داره؟؟؟
ایا واقعا بازی با احساسات دیگران اینقدر لذت بخشه؟؟؟
چی میشه که مثلا یه خانوم میاد و با یه پسر چت میکنه، بعد از کلی دوستی و ایجاد وابستگی ، یه دفعه ولش میکنه؟؟( همچنین برای پسر ها؟؟)

ممنون میشم اگه کمک من کنید که از این ابهام بزرگ سر در بیارم

عقده (امیدوارم بحث به ریشه عقده ها کشیده نشه!)
ببین توی کلاس ما مثلا یک نفر هست که همینجوری که نشسته باید یک نفر دیگه را اذیت کنه. دست خودش هم نیست.
من رفتم دنبال ریشه های همچین رفتارهایی. جوابی که بش رسیدم اینه که وقتی یکی دچار عقده هایی بشه به صورت غیر ارادی رفتارهای اینطوری میکنه.

شاید اون فرد یه بار این بلا سرش اومده و حالا می خواد سر یکی دیگه خالی کنه که کار درستی نیست.

با عقده ای بودن این افراد موافقم. اگر ریشه یابی روان شناسی بکنی توی ذات همشون یکچیزی پیدا می کنی که دلیل این کارهاست.
شاید زمانی دیده که به دختر خونه اهمیت بیشتری میدن و این از اون زمان عقده ای شده و خودشو دختر جا میزنه تا محبوب بشه.

آقا این خلا درونی رو من نمیفهمم یعنی چی؟؟؟ :D
به نظر من .... هر چی فکر کردم یه چیزی به جز عقده بنویسم نشد!
پس به نظر من : عقده!

به نظر من این عقده ای که دوستان گفتن ، یه جور حسادت هستش ... مطمئناً طرفی که خودشو جای دیگران میذاره ، یه کمبودی داره و با گذاشتن خودش به جای دیگران در حقیقت میخواد اون کمبود رو از بین ببره . یعنی یه جورایی حسودیش میشه به این که اون طرف ایکس فلان خصوصیت رو داره ، چرا من نداشته باشم ؟! ولی در کل به نظر من بهتره اصلاً به چت روم ها سر نزد ، چون من یه بار تو کل عمرم رفتم ، اونم حالم بهم خورد از ملت بی جنبه و بی ظرفیت و ...

تو این دنیای بزرگ آدمای خیلی کوچیکی وجود دارن که احساسات طرف مقابل براشون مهم نیست .
نمیدونم شاید عقده دارن شاید هم یکی یه روزی این بلا رو سرشون اورده و می خوان تلافی کنن .به هر حال باید بدونن این کارشون ممکنه اثر خیلی بدی رو طرف مقابلشون بذاره
بیشتر شبیه یه بیماریه . هر کسی که در این مورد اطلاعات بیشتری داره لطفا بنویسه.

واقعا كه به نظرم اين يه بيماري روانيه بيشتر

من یه دوست داشتم که یکی از دوستامو سرکارگذاشته بودو خودشو پسرجازده بود!هیچ کدومشونم کمبودنداشتن.فقط محض خنده بود.

Back
بالا