1.شدیدا از آقای مطهری به خاطر ورودشون به بحث تشکر میکنم.گفته بودم که حرف ایشونو کاملا قبول دارم.چون تا این لحظه حرف ناحق ازشون ندیدم!!(آخه شنیدنی که نیست!!!)
2.دوستان سمپادسیتی با طرز حرف زدنشون شخصیت خودشونو نشون دادن.البته منظورم همه شون نیستن...
3.من یه نفر بعد از این مدتی که اینجا عضو بودم کاملا این رو باور کردم که قصد آقای مطهری از تاسیس اولیه این سایت فقط و فقط ایجاد فضایی برای ارتباط سمپادیها بوده.وجود سمپادسیتی خیلی میتونست خوب باشه.چون میتونست رقایت سالم ایجاد بشه بین دو سایت و باعث شه که هردوسایت سعی در بهتر شدنشون بکنن.
4.آقای علی.ا اونی که یه طرفه به قاضی رفته شمایید نه منوشمایید که بدون این که رفتارهای خودتونو ببینید دارید از بقیه گرگ میسازید. این که به جای جواب دادن گفتید کارتونو به خدا واگذار میکنید یاد اون روزی افتادم که رئیس جمهور یه همچین حرفی رو در مورد کردان زد...واگذاری به خدا...تروخدا روش رئیس حمهور محبوبتون رو پیش نگیرید...با آوردن اسم خدا سعی نکنید همه رو تحت تاثیر قرار بدید.
5.آقای علی.ا یکی از کاربرانی که شدیدا از شما به مدیریت شکایت کرد من بودم.چون میدیدم که با وجود اینکه دم از اتحاد میزنید فقط به این فکر میکنید که کاربرها رو به سمت سایت خودتون بکشید.بارها به مدیران تهمت زدید سر این که پیغامهای خصوصی رو کنترل میکنن و اونها هم بارها گفتند که اینکار تنها از طریف دیتابیس عملی هست و اونها البته بیکار نیستن که برن بشینن پ.خ های همه رو بخونن...ولی شما باز هم اینو گفاید.یه جورهایی انکار میخواستید جوسازی کنید...
6.آقای علی.ا شما وقتی با هم چت میکردیم به من گفتید سایت مزخرف(یا یه همچین چیزی)مطهری رو ول کنید بیاید تو سایت ما و ....امیدوارم یادتون نرفته باشه...