نه عشقیهبه نقل از Dokhtare ariyaE :مگه به خاطر اسپم هم بن می کنید؟!!
ايشون افاضات دارن!به نقل از پردیس :اصل بن شدن به خاطر اسپم دادنه
منظورن از اینکه گفتی تازه از خواب بیدار شدی به منه یا پردیس؟به نقل از GCD :ايشون افاضات دارن!
تازه از خواب بيدار شدي؟
به نقل از سارا حقیقی3 :نه عشقیه
10 20 30 40 میکنن شانست در بیاد
به نقل از trojan3 :دوستانی که تا حالا بن نشدن غصه نخورن بن بعدی حتما اکانت شماست
کا ملا موافقمبه نقل از پارسا :این رو اصلا به عنوان یه ناظم نمی گم ! چون من هیچ مسولیتی در مورد این بخش از فروم ندارم و اینجا پاسخ گوییش بر عهده خود مدیرهاست ! برای همین من این رو به عنوان یه کاربر می گم.
خودتون خسته نشدید ؟ الان 100 ساله شماها هی از این چیزا می گید ! این همه کاربر داره اینجا ، یه بار هم بن نشدن ! نکنه اونها واسه مدیرها پاچه خواری کردن ؟ شاید هم پول دادن ! اصلا احتمالا همشون پسرخاله ها و دخترخاله های مطهری هستن که بن نشدن ! مگرنه مدیرها ، هر وقت حوصلشون سر می ره ، بن می کنند !
بس کنید دیگه مسخره بازی هاتون رو ! بین این همه کاربر ، یه تعداد محدودی فقط دارن بن می شن ! احتمال نمی دید که مشکل از خودتونه ؟
شما همش اسپم می دید یا توهین می کنید ، بعد که بن می شید ، می گید که من هیچ کاری نکردم ! بهتره خودتون رو اصلاح کنید !
به قول یه دوستبه نقل از Dokhtare ariyaE :ببخشید اصلا بن کردن چه فایده ای داره؟! هر کس که بن شد خوب میره یه اکانت دیگه میسازه!
خوب چه ربطی به پردیس داره؟به نقل از GCD :Pardis dige
مگه مریضن یا با شما دشمنی دارن که این کارو بکنن؟؟؟به نقل از سارا حقیقی3 :عزیزم اون تعدادی که بن نمیشن یه کمشون که واقعا کلفتن
بقیه هم نمیخوان زیاد وارد این ماجرا شن ولی من خودم به شخصه دارم پارتی بازیتونو میبینم خوب میام اعتراض میکنم
خیلیا هم ترس از بن شدنه
اون مطهری جرات داشت جواب منو درس میداد
فرتو فرت بن میکنه
ایندت تو سایت عالیه همین جوری ادامه بدهبه نقل از ŇĬĹÕÖFǺŖ :مگه مریضن یا با شما دشمنی دارن که این کارو بکنن؟؟؟
حتما خودتون یه کاری می کنین
یه پست هایی رو می دین که نباید بدین