- توقیف شده
arman aria
Arman Aria
پاسخ : مرحوم امیر جون مرد
ایشالله امثالهم هم کله پا بشن
این تاپیکای مهم و مفید هم قفل بشن بهتره
ایشالله امثالهم هم کله پا بشن
جدا" ؟! اصلا" مهم تیس که درجه ات چقد باشه ! مهم اینه که وقتی بن میشی دیگه نمی تونی با یوزرت وارد شی و باس یوزرتو عوض کنی ! اینش ستمه ! شما اگه بن بشی ( که با این کارات عمرا" نمی شی ! ) می فهمی !به نقل از ŇĬĹÕÖFǺŖ :ميشه بگي از كجاي حرف من ناراحت شدي
فوقشم هي بن بشي دوباره يه اكانت ديگه باز مي كني
تازه هيجان هم داره سهي مي كني دوباره خاك انجمن خورده بشي
جان؟!این حرف خودت بود یا کسی با اکانت تو آن شده؟!به نقل از Arman.Z :ایشالله امثالهم هم کله پا بشن
اتفاقا من اصلا برام مهم نيست كه بن بشمبه نقل از Amir Joon 2 :جدا" ؟! اصلا" مهم تیس که درجه ات چقد باشه ! مهم اینه که وقتی بن میشی دیگه نمی تونی با یوزرت وارد شی و باس یوزرتو عوض کنی ! اینش ستمه ! شما اگه بن بشی ( که با این کارات عمرا" نمی شی ! ) می فهمی !
منظورت من بودم؟؟؟؟؟به نقل از Arman.Z :ایشالله امثالهم هم کله پا بشن
این سایت برای کاربراش ساخته شده اما نه هر کاربری و نه به هر قیمتی.به نقل از Amir Joon 2 :با کمال احترام شما در حدی نیستی که شرافت سایت رو مشخص کنی ! شرافت هر سایتی به کاربرای اونو !
متوجه نشدم ! مفهوم این پیغام چی بود؟به نقل از فرزند کورش بزرگ :میشه دوتا از اون چیزایی که همه میگن رو بگی؟!
یعنی تو اون چیزی رو که دلت نمیخواد میگی؟
پس خیلی دورویی
این حرفت هم فقط جنبه ی رگ غیرت و اینا داشت!جواب درست بده
سرکوب؟ آقای محترم خداییش داری چرت میگی. چه سرکوبی؟ این تاپیک بازه برای چی؟ اصلا معنی سرکوب رو میدونی؟به نقل از فرزند کورش بزرگ :من بی احترامی نکردم.مطهری سرکوب کرد فقط.زورش نرسید
خودشون(مدیرا)تا دلت بخواد توهین میکنن.مدارکش هم موجوده!
منم میخوام!اونجا هم هم سن و سال هستن البته!
ولی اینجا فقط جنبه ی علمی نداره.پس حق اعتراض نداری!
جمله ی آخرت رو جواب نمیدم!نشنیده گرفتم...
الکی در کار نیست ! هرکسی اسپم خیلی زیاد بده ، توهین بکنه ، بد حرف بزنه ، جو فروم رو خراب بکنه و کارهایی شبیه این ، قطعا بن میشه. هزار بار یک سوال رو تکرار کردید. هزار بار هم جواب داده شد. بس نیست؟به نقل از فرزند کورش بزرگ :خوب ماهم همینو میگیم دیگه.ما که الان از تفریح و علمش ناراضی نیستیم!کلی هم راضی هستیم
مشکل ما بن شدن الکیه
ولی ناراحت شدم
جریمه کردن پلیس هم ستمه ! تنبه بچه توسط پدر ستمه. اخراج کارمند خاطی ستمه. محاکمه خلاف کار ستمه !به نقل از Amir Joon 2 :جدا" ؟! اصلا" مهم تیس که درجه ات چقد باشه ! مهم اینه که وقتی بن میشی دیگه نمی تونی با یوزرت وارد شی و باس یوزرتو عوض کنی ! اینش ستمه ! شما اگه بن بشی ( که با این کارات عمرا" نمی شی ! ) می فهمی !
به نقل از Arash Badie Modiri :یه نکته ی جالب هست که کلا این تاپیک رو 2 نفر می چرخونن و هی پست می دن و همدیگرو تایید می کنن! حالا نام نمی برم ولی واضحه کیان! ولی خداییش قبل از اینکه از این کارا بکنین برین یه کوچولو فک کنین! نقشتونو با هم هماهنگ کنین بعد بیاین اینجارو به گند یکشین و تاپیک اسپم بدید! خیلی ضایس اینجوری!
البته اگه فک کردی من عصبی شدم اشتباه کردی! طنز مسعود ده نمکی هم نمی تونه منو عصبی کنه! چه برسه به این حرفا!به نقل از Backstreetboy :شمام خون خودتو کثیف نکن!
100% همه چی نوبتیه! حتی اجرای قانون! حتی شما دوست عزیز!به نقل از Channel 2 :عیب نداره مثله اینکه نوبتیه !
میشه قیمت رو مشخص کنی ؟! یعنی هر چی تو دوس داشتی ما بگیم ؟! هر چی خوشت نیومد ما هم نباید بگیم آره ؟! جالبه ! اینجوری فروم ندیده بودم !به نقل از یک مدیر :این سایت برای کاربراش ساخته شده اما نه هر کاربری و نه به هر قیمتی.
ببین داش ما نقشه ای نداریم که بخوایم هماهنگ کنیم ! بعدشم این تایپک فقط واسه جلو گیری از بن شدن بیخوده ! در ضمن شما بهتره صفحه های قبل بخونی تا بفهمی که فقط 2 نفر نیست ! فک کردنم نمی خواد سوال کردیم اما جواب نشنیدیم که قانع شیم !به نقل از Arash Badie Modiri :یه نکته ی جالب هست که کلا این تاپیک رو 2 نفر می چرخونن و هی پست می دن و همدیگرو تایید می کنن! حالا نام نمی برم ولی واضحه کیان! ولی خداییش قبل از اینکه از این کارا بکنین برین یه کوچولو فک کنین! نقشتونو با هم هماهنگ کنین بعد بیاین اینجارو به گند یکشین و تاپیک اسپم بدید! خیلی ضایس اینجوری!
به نقل از Arash Badie Modiri :100% همه چی نوبتیه! حتی اجرای قانون! حتی شما دوست عزیز!
به نقل از مـهمّد بذرکار :واقعا هم مدیرایی مثه من احمق و بیشعورن ها! البته! الان که من دارم این و می گم، من خیلی بی ادبم!! (بقیه نه!)
برای جلوگیری از بن شدن بیخود (که شما دارین می گین!) ، فقط و فقط کافیه بعضی چیزارو رعایت کنین! فحش ندادن یکی از موثرترین موارد ه! زدن این تاپیک انرژی گزاشتن بیهودست! البته شاید خیلی هم فایده داشته باشه و چون من بیشعورم، نفهمم !
باشه؛ من به خودم فحش نمی دم! شما زحمتش رو بکش پس دوباره !! (دفعه قبلی اینا رو گفته بودی.. این سری جدیدتر بگی ها!)به نقل از Channel 2 :خو چرا حالا به خودت فحش میدی ؟!
والا ما راضی نیستیم واسه ما به خودت فحش بدی !
به نقل از Channel 2 :....
این هم از ضعفه شخصیتی مدیرا ناشی میشه !
و کمبوده ظرفیت !
این نکته ای که گفتی یه نکته داره آخه ! اونایی که می گن باید برخورد بشه، اینایی نیستن که باهاشون برخورد شده!!به نقل از احمدرضا.ج :یه نکته ی جالبی که هست ما یه جا می گیم که بیاید با کاربرایی که اسپم می دن برخورد کنید یه جا دیگه که برخورد میشه با این برخورد مخالفت می کنیم
به نقل از مـهمّد بذرکار :باشه؛ من به خودم فحش نمی دم! شما رحمتش رو بکس پس دوباره !! (دفعه قبلی اینا رو گفته بودی.. این سری جدیدتر بگی ها!)
آخه عزیز من منم همینو بهشون گفتم گفتن نه اصلا" به اون خاطر نبوده فقط اسپم زیادی ! واسه همین کف کردم!به نقل از مـهمّد بذرکار :منم راه برای تست کردن جنبه ی شوخی افراد دارم... ولی عقلم می گه این جور شوخی کردن بی معناست!
وقتی اکانتتون مشخصات اشتباه داشته، نگین مشخصات اشتباه نداشته و بن شده... البته بحث کردن توی تاپیک هایی مثه عکس دسکتاپ رو هم می تونین به خاطر بیارین.
اگه سوالی دارین، می تونین توی پ.خ از مدیران بپرسین. این تاپیک رو هم با این حرف ها ادامه ندین؛ ممنون.