در مورد 4*4 نمیتونم اظهار نظر کنم چون حلش رو نمیدونم!به نقل از !!...me :روش حل ِ روبیک 4 در 4 خیلی متفاوته ؟
هرمی چطور ؟
4*4 فرق داره چون مرکز نداره و باید اول مرکز بسازی!(یعنی 1جورایی 5در5 اسون تره) من اموزش دارم(سایت انگلیسی)به نقل از !!...me :روش حل ِ روبیک 4 در 4 خیلی متفاوته ؟
هرمی چطور ؟
به نقل از Y@$h@R21173 :در مورد 4*4 نمیتونم اظهار نظر کنم چون حلش رو نمیدونم!
یعنی تا حالا تصمیم به solve ش نداشتم!
اما در مورد هرمی میتونم بگم خیلی خیلی شبیه هرمیه!
البته از نظر استدلالی!
من هرمی و بلدم حل کنم ولی خودم راه حلشو ساختم!!!
یکمی طولانی تره ولی حل میشه!
از 3*3 اقتباس گرفتم مثل یک حالت تصاعدی!
وقتی حل شد خودم هنگ کردم که چجوری حلش کردم!
روش اصلی هرمی رو هم نمیدونم!
ولی اگر خودتون بخواید بدون راه حل اصلی حلش کنید مطمئن باشید بعد از کمی ور رفتن و فکر کردن میتونید حلش کنید!
من تجربشو دارم! :-[
خوب راه داره،آموزش میخواد.به نقل از قاصدک :من یکی که عقده ای شدم از 9 سالگی تا حالا دارم تلاش می کنم هنوز فقط 1 صفحه و دو ردیف مجاورش! X-(
تو صفحه های قبلی آموزشش هستبه نقل از قاصدک :یک انسان خیر پیدا شه به من یاد بده!
دقیقاً رکورد کجا رو دارید میشکنید؟به نقل از elena_1995 :ma darim recordesho mizanim tu madrese....albate man ta 1:17 umadam!!!!
age meyelid bishtar rajebesh bedunin ye search tu google konin site asli rubic bazane iran ro peyda mikonid....
با چند ثانیه؟به نقل از elena_1995 :ركورد هم كلاسي ها و بچه هاي سايت روبيك حرفه اي روووووووووووو.... :-[
منظورم کسیه که تو مدرستون داره رکورد میزنهبه نقل از elena_1995 :گفتم که من فعلا 1:28 هستم!!!!
مطمئنید میتونید رکورد بزنید؟به نقل از elena_1995 :فعلا من بهترین رکورد رو دارم!!!!!