• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مکعب روبیک

کدوم روبیک رو برای شروع انتخاب کنیم؟

• رای‌دهندگان
    19
  • Poll closed .
پاسخ : مکعب روبیک

كجا؟

به نقل از sepehr.s :
بهترین کیوبر ایران آقای کامران الماسی با رکورد 12 ثانهی در مسابقات مالزی سال 2009 بوده.

آرش مصلحت جو رکورد دار ایران نیست. حتی رکوردش هم رسمی نیست.
اگه ما رکورد آقای آرش رو رکورد ایران بگیریم پس باید رکورد 6.24 صانیه آقای تایلور دایسون رو رکورد جهانی بدونیم . چون رکورد ایشون هم تو خونه و غیر رسمی است !
پس بهترین رکورد رسمی ایران 12 است نه 15.

ببخشید می تونید بگید که این را از کجا پیدا کردید و دلیل خود را بگید

به نقل از sepehr.s :
راستی هستین مسابقه روبیک بزاریم ؟

روز عید سعید فطر در مشهد مسابقات روبیک برگزار میشود. این مسابقات به همت گروه روبیکر و همکاری شهرداری منطقه 9 مشهد برگزار می شود. این مسابقات در یه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته برگزار می شود و محدودیت سنی و جنسیتی وجود ندارد. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09366589036 تماس بگیرند.

به نقل از soly :

روز عید سعید فطر در مشهد مسابقات روبیک برگزار میشود. این مسابقات به همت گروه روبیکر و همکاری شهرداری منطقه 9 مشهد برگزار می شود. این مسابقات در یه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته برگزار می شود و محدودیت سنی و ج ن س یتی وجود ندارد. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09366589036 تماس بگیرند.

چجوری بیایم مشهد؟

آره می دونم !!!! مسابقه هست منم شرکت می کنم !!!! من سپهر صانعی ام اگه کسی بود می تونه منو پیدا کنه.

به نقل از soly :

من اینو از از جایی پیدا نکردم ولی اگه برین تو سایت wca ( کنفدراسینون جهانی روبیک) ومسابقات مالزی می تونین نام ایشونو پیدا کنید !!!

روز عید سعید فطر در مشهد مسابقات روبیک برگزار میشود. این مسابقات به همت گروه روبیکر و همکاری شهرداری منطقه 9 مشهد برگزار می شود. این مسابقات در یه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته برگزار می شود و محدودیت سنی و ج ن س یتی وجود ندارد. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09366589036 تماس بگیرند.

حتما کسایی که مسابقه روبیک فردوسی بودن می دونن تو این مسابقات شانس هم هست! که بیفتی تو کدوم سطح! :-w

این مسابقات احتمالا مال پژوهشکده رویان مشهد نیس؟!

می دونین این دفه چجوریه ؟؟؟؟ اول 3 بار روبیک می زنین و میانگینتون ثبت میشه . حالا اگه تو مسابقه خیلی از میانگین کامپیوتر فاصله داشته باشین ، شما رو تو سطح حرفه ای تر می بره !!

و مشکلات کم میشه .

نه مال پژوهشکدئه نیست !

ببخشید می تونید آدرس دقیق محل برگزاری این مسابقات را بنویسید

پارک جنگلی وکیل آباد دوست من !

اگه مال پژوهشکده نیس که....

سه شنبه پژوهشکده رویان مسابقه داره ساعت 9صبح تا 2 (:|
تلفن: 7626281 (رویان تو سجاده!)

من شركت مي كنم تا ركوردمو ارتقا ببخشم ايشالا 45 ثانيه مي زنم