YeGaneH کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد farzanegan_BND شهر bnd 2010/5/11 #31 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] منم یگانه هستم! همکلاسی الی و مرضیه و سارا و اینا!
MOHAMMAD-94 کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعباس 2010/5/12 #32 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] منم اومدم :) محمد دوم ریاضی تیزهوشان کافیه یا بازم بگم؟!
MOHAMMAD-94 کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر بندرعباس 2010/5/12 #33 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] به نقل از farnaz : ما نیز فرناز می باشیم اول بابا حقانیا ترکوندن یادمه یه بار یکی گفت حقانیا ادزسه سایتو که دیدن پاره کردن و هیچکی عضو نخواهد شد حالا... کلیک کنید تا باز شود... این ماله دوران جاهلیت بوده!! :)
پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] به نقل از farnaz : ما نیز فرناز می باشیم اول بابا حقانیا ترکوندن یادمه یه بار یکی گفت حقانیا ادزسه سایتو که دیدن پاره کردن و هیچکی عضو نخواهد شد حالا... کلیک کنید تا باز شود... این ماله دوران جاهلیت بوده!! :)
p.sh کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 32 شهر كرمان رشته دانشگاه پزشكي 2010/5/12 #34 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] منم تا سال اینده بهتون ملحق میشم
parnian.d کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,470 امتیاز 6,419 نام مرکز سمپاد فرزنگان1 بندرعبّاس دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2010/5/12 #35 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] به نقل از p.sh : منم تا سال اینده بهتون ملحق میشم کلیک کنید تا باز شود... جدی میگی؟؟ زود بیا بگو از الان بشناسمت سال دیگه هواتو داشته باشم!
پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] به نقل از p.sh : منم تا سال اینده بهتون ملحق میشم کلیک کنید تا باز شود... جدی میگی؟؟ زود بیا بگو از الان بشناسمت سال دیگه هواتو داشته باشم!
p.sh کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 32 شهر كرمان رشته دانشگاه پزشكي 2010/5/12 #36 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] اره پردیسم سال اول
arshambnd کاربر جدید ارسالها 3 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید حقانی شهر bnd 2010/5/12 #37 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] من آرشام هستم دوم ریاضی.............................(بیا اینم فارسی دیگه چی!) ^-^
پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] من آرشام هستم دوم ریاضی.............................(بیا اینم فارسی دیگه چی!) ^-^
beni کاربر جدید ارسالها 4 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد haghani شهر BND 2010/5/12 #38 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] سلام من بنیامینم تازه عضو شدم خاک زیر پای همه ی بچه های شهید حقانی! البته اونایی که بتونن مارو خاک کنن!!! (زهی خیال باطل!!!)
پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] سلام من بنیامینم تازه عضو شدم خاک زیر پای همه ی بچه های شهید حقانی! البته اونایی که بتونن مارو خاک کنن!!! (زهی خیال باطل!!!)
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,348 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2010/5/12 #39 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] چرا یهو حقانیا زیاد شدن!!!!؟؟؟؟؟
kati-s کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بندر عباس 2010/5/12 #40 پاسخ : تیزهوشان ساحل نشین جنوبی[معرفی] منم کتایونم . . . سال اول