بزرگترین کشف و اختراع علمی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بزرگترین کشف و اختراع علمی

میتونه یه ابررسانا در دمای محیط باشه :-"

مغز مصنوعی ... مغز الکترونیکی که جای این مغزای سفید که عین گچه رو بگیره. این بزرگترین اختراعیه که بیشریت می تونه بهش برسه و پیش بینی میشه حداقل 50سال تا اون زمان باقی مونده

نکته ای که هست، اونوقت میشه حافظه هر فرد رو روی مموری ها حفظ کرد و اگه کالبدش هم آسیب دید، کالبدش رو عوض کرد و از اونجایی که زندگی هرکس مجموعه خاطرات، اموخته ها، شخصیت و رفتارها، ایده هاش و ایناست ... می شه گفت اگه این اطلاعات رو بشه با یه مغز مصنوعی حفظ کرد عملا اکسیر جادوانگی که یکی از دوستان هم گفت ساخته شده چون دیگه هیچکس نمی میره (مگر مموریش بسوزه!)

البته پی آمد هایی که می تونه داشته باشه و کاربردها و سواستفاده های هوش مصنوعی همیشه جای بحث داشته. البته توجه کنید وقتی به همچین فناوری و سطح دانشی برسیم، علوم موازیش هم برای مقابله با اثرات سوش پیشرفت می کنن. گرچه هکرهای مغزی هم پیشرفت می کنن! nobody know ...

به نظر من بزرگترین کشف و اختراع علمی شبیه سازی انسان باشه!
و در درجه بعدی کشف وجود موجودات فضایی!

میتونه یه مداد باشه که باهاش هر چی بکشی به واقعیت تبدیل بشه.
(چه چیز خفنی :-?)

یه دستگاه که هرچی بخوای رو برات بسازه(جدا داره روش کار میشه،این پرینترای سه بعدی مثلا یه نمونه کوچیکشن)

ﭘﺎﺳﺦ : ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﮐﺸﻒ ﻭ ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﻋﻠﻤﯽ

اختراع بزرگ اختراعیه که بیشترین میزان تاثیره داشته باشه و توی جهت دهی به آینده موثر باشه و همه چیز از بودنش نشات بگیره
قدیمیش بنظرم خط بوده
با دید واقع بینانه جدیدشو شبیه سازی انسان میدونم
کمی دورتر توانایی انتقال حافظه و اطلاعات مغزی توسط سخت افزار ها باید باشن

منابع تجدیدپذیری پیدا بشن که جایگزین منابع تجدیدناپذیر بشن

به نظر من بزرگترین اختراع تاریخ میتونه یه چیزی باشه که آدم بتونه باهاش بره به آینده!
یا مثلا یه چیزی که زمانو نگه داره... 8-^
فک کنین،یه چیزی که خارج از ماهیت زمان!

+آپ در هر صورت... ;D

از نظر من دستگاه تبدیل جرم به انرژی میتونه تحول بزرگی ایجاد کنه و مشکل انرژی حل میشه...
اما کاربردی ترین برای من اینه که یه چیزی به مغز وصل شه و با استفاده از اطلاعات اون تو،تمرین(مشق) ها رو حل کنه بعد تجربه ای که یاد میگیره تو مغز سیو کنه. 8-^

بنظر من یه پل ارتباطی بین ما و آیندگانمون .....

یا اینکه یه راهی که بشه به سیارات دیگه سفر کرد....

مثلا یه راه لیزری که بتونه ما رو از زمین به سیارات دیگه انتقال بده

بنظر من دروغ سنج خعلی میتونه انسانیتو بین افراد بیشتر کنه!!!!!!!!!

ماده يا دستگاهي كه نياز انسان به غذا و خواب رو كمتر كنه...!
+چه شود!؟همگي عين ِ زامبي ميشيم !
بزرگراه هاي هوايي بسازن نه يا سيمان و فولاد و اسفالت و اينا...بلكه با يه ميدان ِ مغناطيسي، راه هايي رو در هوا ترسيم كنن كه ماشين هاي خاصي هم بتونن در اين نوع بزرگراه ها رفت و امد كنن!
++صرفا جهت اپ !

یه راه ارتباطی جدید مثلا.یه راه ارتباط بین بُعد سوم و چهارم.

سلام این اولین پُستم تو انجمنه
19482_eva.gif

در کل به نظرم اختراع ماشین زمان خیلی خوب باشه
63342_(3).gif

لطفا چیزای تخیلی نگین!

به نظر خودم:
Theory of everything
رازگشایی مغز انسان
به تاخیر انداختن پیری تا حداکثر ممکن
درمان قطعی آلزایمر
فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد

شاید. خورشید دوم وقتی که خورشید اصلی خاموش خواهد شد ( رجوع کنید به اسپایدرمن 2) چیزی شبیه به منبع انرژی که اون ساخته بود.
یا وسیله ای برای نامریی شدن...

من شنیدم میگن بهترین کشف ، کشف الکل بوده ( ابن سینا ( احتمال زیاد یادم نیست دقیق ) ) 8-^

من دوس دارم محدودیت مکان از بین بره یه چی مث همون ماشین زمان 8-^با محدودیت زمان مشکلی ندارم :-"
(الان سر و کله استاد دبیرستانم اینجا هم پیدا میشه که بگه چن بار بگم زمان و مکان یکین؟؟!)
و این که سیاره های دیگه ای پیدا شن که بشه آدما توش زنده بمونن :)بعد هر کی با همرنگای خودش بره تو یکی از اینا.ینی بیشترین فاصله ممکن از اونایی که دوسشون نداری و دور و ورت ریخته! :|
"یه" قطبی مغناطیسی هم تو آزگاه بیابن ایشششالا ;D
اونوقته که همه معادله هاشون با خاک یکسون میشه :P

با توجه به انبوه اطلاعات الان به نظرم برنامه ای که بتونه پیچیدگی سیستم های اطلاعاتی رو درک کنه و طبق اون آینده رو پیش بینی کنه. در اصل بتونه از اطلاعات کار ایجاد کنه.
مثلا اطلاعات شناور بازار سهام رو دربیاره و بگه که سهم بعدی که باید بخرین چی باشه.

به نقل از Behemoth :
با توجه به انبوه اطلاعات الان به نظرم برنامه ای که بتونه پیچیدگی سیستم های اطلاعاتی رو درک کنه و طبق اون آینده رو پیش بینی کنه. در اصل بتونه از اطلاعات کار ایجاد کنه.
مثلا اطلاعات شناور بازار سهام رو دربیاره و بگه که سهم بعدی که باید بخرین چی باشه.
Web bot دقیقا همین کارو میکنه!

این چیزایی که آدم اوّل به ذهنش میرسه رو گفتن همه. ;D
ولی فک می‌کنم ساختِ یک دستگاه که مثلا زلزله رو چند ساعت یا حتی روز قبل پیش‌بینی کنه چیزِ خوب و مفیدی باشه. ;D

Back
بالا