لیوان ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armita
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : لیوان ها

اومدم راه نوشتم کلی بعد دیدم قبل من جوابو دادن .
آخه چرا تاپیکایی که به نتیجه رسیده ، بسته نمی شه :((

به نقل از JOYFOOLISH :
اومدم راه نوشتم کلی بعد دیدم قبل من جوابو دادن .
آخه چرا تاپیکایی که به نتیجه رسیده ، بسته نمی شه :((

والا تمام سعي بر اينه كه در اسرع وقت بسته بشن.ولي در مواردي كه هنوز بحث هست و تعدادي جواب رو قبول نكردن براي توجيه شدن باز ميمونن!! :)
به هر حال شرمنده اگه وقتت گرفته شد!!...مهم اينه كه حل كرديش!! ;D +

به نقل از سـ‌‍‌‌هــــا :
والا تمام سعي بر اينه كه در اسرع وقت بسته بشن.ولي در مواردي كه هنوز بحث هست و تعدادي جواب رو قبول نكردن براي توجيه شدن باز ميمونن!! :)
به هر حال شرمنده اگه وقتت گرفته شد!!...مهم اينه كه حل كرديش!! ;D +
اا یعنی که چی ؟!
هنوز حل نشده !!!
این رو نخوندین ؟
حالا سوال سخت تر می شه
به جای صد طبقه ، N طبقه است :دی

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
اا یعنی که چی ؟!
هنوز حل نشده !!!
این رو نخوندین ؟

من به این سوال سخت قبلا جواب دادم ها

از order رادیکال n هست جواب یعنی از طبقه رادیکال n رادیکال n امتحان می کنیم و اگه اونجا شکست از رادیکال قبلی می ریم بالا تر تا جواب از order رادیکال n دربیاد ولی اگه بیاییم به جای رادیکال n که اینجا 10 هست از این اعداد استفاده کنیم حتی جواب بهتر میشه 10 11 12 13 14 ولی بگم که order تغییر نمی کنه

به تقاضای دوستان باز می شود
بحث سر n طبقه هست با کمترین تعداد

من فکر کنم کمترین حالت با n طبقه اینه که کوچکترین عدد صحیحی رو که در نامعادله زیر صدق کنه رو بدست بیاریم اون میشه جواب.
n < t*(t+1)/2
بعد هم به ترتیب به تعداد زیر از طبقه ای نه هستیم میریم بالا(الان طبقه ی صفرمیم)
t
t-1
t-2
.
.
.
2
1

به نقل از OWNING :
من فکر کنم کمترین حالت با n طبقه اینه که کوچکترین عدد صحیحی رو که در نامعادله زیر صدق کنه رو بدست بیاریم اون میشه جواب.
n < t*(t+1)/2
بعد هم به ترتیب به تعداد زیر از طبقه ای نه هستیم میریم بالا(الان طبقه ی صفرمیم)
t
t-1
t-2
.
.
.
2
1

باید بگین چرا !

خب برای اینکه د رو به دساه های مساوی تقسیم کنیم . نه از نظر طبقه از نظر تعداد امتحان کردن.
خب ببینید ما با 1 بار میفهمیم که لیوان بین 0 تا طبقه ی t میشکنه یا نه و t-1 بار هم طبقات رو امتحان میکنیم میشه t بار
بعد به همین صورت با 2 بار میفهمیم که لیوان بین طبقات t تا x میشکنه یا نه. برای اینکه بازم تعداد t بار امتحان کردن باشه پس از طبقه ی t , t-1 طبقه میریم بالا حالا بازم تعداد امتحان کردن میشه t-2 + 2=t
به همین صوزت میریم بالا تا t بار امتحان کنیم

به نقل از OWNING :
خب برای اینکه د رو به دساه های مساوی تقسیم کنیم . نه از نظر طبقه از نظر تعداد امتحان کردن.
خب ببینید ما با 1 بار میفهمیم که لیوان بین 0 تا طبقه ی t میشکنه یا نه و t-1 بار هم طبقات رو امتحان میکنیم میشه t بار
بعد به همین صورت با 2 بار میفهمیم که لیوان بین طبقات t تا x میشکنه یا نه. برای اینکه بازم تعداد t بار امتحان کردن باشه پس از طبقه ی t , t-1 طبقه میریم بالا حالا بازم تعداد امتحان کردن میشه t-2 + 2=t
به همین صوزت میریم بالا تا t بار امتحان کنیم
درسته ، خیلی ممنون .
<:-P

حالا 3 لیوان داریم ;D

فک کنم مدیر کل از همون اول یه چیزیو کم نوشته :-w
اونم اینه که فقط 20 بار میشه لیوان انداخت البته با13 بارم میشه B-)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا