- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
پاسخ : والیبال
یه جا بود دست شهرام اوف شد
یه جا بود دست شهرام اوف شد
فقط کافی بود من این جمله رو بگم....کل ملت میریختن سرم....به نقل از shervin13 :اونا به احترام روزه داشتن تماشاگرا اب نمیخورن ما به جای سرودشون پیام بازرگانی پخش میکنیم
موسوی عــــــــــــــــــالیه عالی میفهمید چی میگمبه نقل از NEO :۱. امشب بردمون رو مدیون دو نفریم. معروف و موسوی.
یعنی عالی بودند این دو نفر. فوقالعاده عالی.
معروف با دفاعها و آبشارهای عالیش و موسوی هم با دفاعهای دقیقش.
خود بازیبه نقل از NEO :ضمن تبریک دومین برد شیرینمون مقابل آمریکا چند نکته راجع به حواشی و خود بازی:
- حواشی
۱.پخش نکردن سرود ملی کشوری که علیرغم عدم وجود روابط مستقیم دیپلماتیک با ما همین پارسال از ما برای انجام چهار بازی دوستانه توی کشورش دعوت رسمی کرد واقعا توهین آمیز و زشته.
امشب تلوزیون بیآبروی ایران نه تنها سرود آمریکا که سرود تیم ملی خودمون رو هم پخش نکرد. پس قاعدتا بخاطر کشور خودمون هم که شده باید از این حرکت به طور گسترده ابراز انزجار کنیم چون این وسط به نظر من به خود ما هم توهین شد.
۲.اینکه تیم آمریکا تا قبل از پخش اذان به بطریهای آبشون دست نزدند درحالی که اصلا مجبور نبودند و کسی بهشون خوردهای نمیگرفت واقعا جای تشویق و تحسین داره.
۳.این دوتا دلقکی که قبل بازی به عنوان مجری اورده بودند چی بودند دقیقا؟!
یکیشون که اصلا نمیدونست والیبال چیه اون یکی هم که دم به دیقه میگفت شَکِلی!
یعنی تلویزیون ما به چنان فلاکتی دچار شده که مجری برنامههای طنز و مسابقه رو بجای یه کارشناس یا پیشکسوت والیبال قرار میدن؟
۴. این ابوترابی (همون آخونده - نایبرییس مجلس) دقیقا چی میخواست رو جایگاه VIP کنار وزیر ورزش؟ خوب چه ربطی به والیبال داره آخه این آدم؟
لاالهالاالله !
- خود بازی
۱. امشب بردمون رو مدیون دو نفریم. معروف و موسوی.
۲.اشتباهات میرزاجانپور نسبت بازی قبلی خیلی کمتر شده بود.
مرندی هم همینطور. ولی نه دیگه در این حد که گزارشگر بازی بیاد بگه کواچ باید جوابگو باشه که چرا تا حالا این آدم جز شش بازیکن اصلی نبوده!
مرندی هنوز نتونسته جای خالی ظریف رو پر کنه بنظر من و حالاحالاها جای کار داره.
۳.من هنوز نتونستم بفهمم که کواچ چرا به بازیکنای فوقالعادهای مثل غفور و قائمی بازی نمیده و نیمکت نشینشون کرده؟ واقعا چرا؟
خیلی دلم برای این دو نفر تنگ میشه توی بازی.
۴.این گزارشگر بازی چه اصراری داره که بگه همه بازیکنا با هم نرن سمت داور؟
خوب نمیدونه ما ایرانی هستیم و اگه داور اشتباه کنه به قصد کشت میریم سمتش؟!
۵.شَکِلی ضامن سلامتی! B-)
خیلی رو اعصاب بود واقعن این قضیه. میتونستن یه مجری معمولی بیارن و یکی از مربیای خوب والیبال مث آقای اکبری یا نفرزاده. حداقل چارتا صحبت کارشناسانه درست حسابی بشنویم درباره بازی! نه که قبل و بعد بازی هی شَکِلی شَکِلی این آقای محتشمیان که کلن فازش نامشخصه چیزی از گزارشش دستگیرمون نمیشه حداقل یه کارشناس خوب باید بیارن دیگهبه نقل از NEO :۳.این دوتا دلقکی که قبل بازی به عنوان مجری اورده بودند چی بودند دقیقا؟!
یکیشون که اصلا نمیدونست والیبال چیه اون یکی هم که دم به دیقه میگفت شَکِلی!
یعنی تلویزیون ما به چنان فلاکتی دچار شده که مجری برنامههای طنز و مسابقه رو بجای یه کارشناس یا پیشکسوت والیبال قرار میدن؟
نگو خببه نقل از arvin.a :دمشون گرم
عبادی پور اصن حرف زدن بلد نبودا
به نقل از حمیـده :ولی خب من از شبکه ورزش نگاه میکردم پخش کردن سرود ملی آمریکا رو ها.
به نقل از Mahnia :در ادامه حواشی که گفته شد من به طور ویژه میخوام اشاره کنم به این موردی که گفته شد و واقعا بد بود.فک نمیکنم گفتن عبارت "آمریکاییای مادر مرده" چندان شایسته باشه اونم جلوی چشم چند میلیون نفر بیننده
به نقل از Free boy :معروف نه دفاع کرد نه آبشار زد بیشتر پاس داد به نظرم :-"
جناب آقای حسینی گفتن.قبل از بازیبه نقل از NEO :واقعا همچین حرفی زده شد؟
کی گفت دقیقا؟ من متوجه نشدم اصلا.
به نقل از NEO :۱. امشب بردمون رو مدیون دو نفریم. معروف و موسوی.
به نقل از Mahnia :جناب آقای حسینی گفتن.قبل از بازی
چرا گفت و منم شنیدم...واقعا بیشعورهبه نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :فک نکنما!
آخه منم نشنیدم این حرف رو.
والا مهم نیست منظورش چی بوده مهم اینه که این لفظ واقعا زشت بوده. کسی که این همه سال تو رسانه ملی کار کرده، نباید حواسش به جملاتی که ادا میکنه باشه؟!به نقل از Free boy :آقای مرتضی حسینی گفت.منظورش فک کنم بیچاره بود ولی لفظش مناسب نبود.
+
مهم ترین اصل توی گزارشگری هر رشته ای انصافه که متاسقانه آقای محتشمیان امشب اصلن این اصل رو رعایت نکرد و بجای کارشناسی،فقط کواچ رو تخریب کرد.