• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

حضور ظریف کمک بزرگی برا تیم محسوب میشه.... اون برا تیم ملی یه مهره کلیدی هستش... =D>

مسخره ترین اتفاق ممکن بازگشت ظریفه :) مهره کلیدی :)) الان از دخترش خسته شده برگشته ؟؟؟

خیلی مسخرس که کواچ گذاشته برگرده و علیزادرو کنار گذاشته
بزرگترین ضربرو به علیزاده میزنه این کارش

حتما کواچ یه تفاوت هایی دیده و بازدهه ظریف رو بیش تر دیده!
به خاطر همین این تغییر رو داده!وگرنه اوون هم علیزاه رو خووب وهم ظریف رو خووب می شناسه!

جدا از این بحث که ایتالیا با تیم اصلیش نیومده، تحمّل فشار تماشاچی ـا برای ایتالیا به مراتب سخت تر از برزیل ـه. برزیل خوب میتونه خودشُ تو هر شرایطی حفظ کنه. ایتالیا از این جهت ضعیف تر از برزیل ـه.
بازی پارسال ایران با ایتالیا، که ایران برد رو یادتونه؟ اگه اون تماشاچی ـایی که از سفارت برده شدن بودن، نبودن، امکان برد برای ایران خیلی کمتر بود.

به نقل از کاربر مورد نظر یافت نشد .... :
به نظر من با این کارشون و این ترکیب تیمو عوض کردن فقط دارن ایرانو مسخره میکنن ... اگه ببرن میگن ما اینجوری هم میبریمتون و اگه هم ببازن
ک میگن اینقد امتیازمون بالاهس ک دیگه نیازی به برد نیس .......
فک نمی کنم در سطح لیگ جهانی، هیچ مربی ای برای مسخره کردن تیم مقابلش بیاد ترکیب تیمش رو عوض کنه. :-؟
صعود ایتالیا قطعی ـه و حتّی ایتالیا به به رخ کشیدن قدرتش تو ایران نیازی نداره که بخواد با تیم اصلیش بیاد. کاملا منطقی ـه، و هر تیم دیگه ای هم بود همین کار رو می کرد تا به بازیکنای اصلیش استراحت بده.
×گرچه چون ایتالیا با تیم اصلیش نیومده، نباید خودمونُ از پیش برده حساب کنیم. الان فقط کار برای موسوی راحت تر شده. اگر نه بازی در مقابل ایتالیا سخت هست هنوزم.

من فک کنم که به خاطر مصدومیت علیزاده گذاشته بیاد فک کنم انگشتش مشکل داره وگرنه اصلا کار حرفه ای نیست بخواد یه نفر که با اون همه سرو صدا خداحافظی کردو برگردونه و بزاره تو ترکیب هر چقدرم که تفاوت باشه بینشون (که نیست زیاد) علیزاده زیادم گلابی نبود که با ظریف تفاوت زیادی داشته باشه درسته که ضعیف تر از اونه اما تفاوت زیادی ندارن

علیزاده در اینده میتونه به تیممون خیلی کمک کنه ولی اگه ظریف برگرده هم به علیزاده نامردی کرده هم این که نذاشته تجربه کسب کنه در حالی که داشتش به نظر من خوب بازی میکرد

به نقل از [<Ali>] :
من فک کنم که به خاطر مصدومیت علیزاده گذاشته بیاد فک کنم انگشتش مشکل داره وگرنه اصلا کار حرفه ای نیست بخواد یه نفر که با اون همه سرو صدا خداحافظی کردو برگردونه و بزاره تو ترکیب هر چقدرم که تفاوت باشه بینشون (که نیست زیاد) علیزاده زیادم گلابی نبود که با ظریف تفاوت زیادی داشته باشه درسته که ضعیف تر از اونه اما تفاوت زیادی ندارن
سایت فدراسیون والیبال نوشته مصدومیت علیزاده برطرف شده و این نظر کواچ بوده که از ظریف استفاده کنه.

دیگه هر تغییری قرار بوده اتفاق افتاده.باید امیدوار باشیم شاهد یه کار گروهی خوب باشیم امروز 8-^

ایشالا می بریم /m\

اونایی ک میگفتید ظریفم بیاد فایده ای نداره :))
لان دیدید ؟ ;;)

البته خوب نبودن زاتسف هم بی تاثیر نی :-"
ولی کلا همه بهتر شدن ! دفاعمون بخاطر ظریف بهتر شده !
+سرویسای موسوی ست 1 /m\

ظریف خیلی هم خوب بازی کرده؛
حضورشم حس میشه
فعلا هم که 2 ستو بردیم؛
ایتالیا هم انگار منگ میزنه یجورایی :-"

موسوی‌ام انگار جون گرفته سرویساشم خوب شدن دوباره /m\
3-0 میبریم ایشالا /m\

Back
بالا