• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

به نقل از ستـاره‌ :
تبریک ... ایران، برای اولین بار، قهرمان آسیا ! اصن هیچ شکلکی توصیف کننده این خوشحالی نیست!
اولن بگم که من خودم + دو تا از دوستام اون جا بودیم، من ساعت 2 و 45 رفتم و سالن تقریبا خالی بود، تا ساعت 3 و نیم سالن پر شد، تا 4 و نیم 15000 نفر اومده بودن، آخر سر هم 18000 نفر اومدن! /m\
دیگه این که آرش کمالوند به عنوان ارزشمند ترین بازیکن، امیر حسینی به عنوان بهترین پاسور ، و فرهاد ظریف به عنوان بهترین لیبرو انتخاب شدن، دمشون گرم! /m\
دیگه این که .... همین دیگه ... اصن حرفم نمیاد! اگه حرفم اومد میگم! خیلی خوشحالم ;D
خوب همینه که میگم نرید ورزشگاه
پشت تلویزیون حداقل 4 تا آمار میده
ایران بار اولش نبود که قهرمان میشه

به نقل از solton :
خوب همینه که میگم نرید ورزشگاه
پشت تلویزیون حداقل 4 تا آمار میده
ایران بار اولش نبود که قهرمان میشه
چرا بار اولش بود. کلا دو دفعه رفت فینال که یکیش سال 2009 به ژاپن باخت یکی دیگه هم همین امشب بود . :)

راستی! کلی عکس دارم ! فردا میذارم! از دخترای توی ورزشگاه هم هست! خیــلی زیاد بودیم ;D

کمالوند، زرینی، ظریف، نادی، مهدوی، حسینی، غفور، همشون ! امشب عالی بازی کردن! عالی! واقعا حقشون کمتر از طلا نبود! خیلی دمشون گرم!

تشویق ها خیلی عالی بود! نصف سرویس های چینی ها توی تور بود! اصن یه وضعی :دی

آها یه چیز دیگه! ما از توی بورد ورزشگاه شبکه 3 رو میدیدیم! عقب بود از بازی! مثلا سرویس زرینی رد شد یارو جواب هم داد، توی تلویزیون تازه داشت توپو مینداخت هوا! خلاصه بگم اونایی که از تلویزیون دیدین یه چند ثانیه ای عقب بودین :))

منم بودم.خیلی خدا بود:دی البته ما از 3 اونجا بودیم.هر 2 بازی رو دیدیم ;D
واقعا دم تماشاگر ها هم گرم.خیلی استقبال شده بود!

یه سوال

اینکه میگفتن ژاپن با تیم دومش اومده درسته؟! :-/

ولی این غفور خیلی قشنگ بازی میکرد کلا همشون خیلی قشنگ بازی میکردن B-)

یه شیمیزو نیومد تو تیم گفتن با تیم دومش اومد دارن کلاس میذارن
مهدوی چه می کرد

به نقل از بو علی :
یه شیمیزو نیومد تو تیم گفتن با تیم دومش اومد دارن کلاس میذارن
مهدوی چه می کرد
همون شیمیزو خودش یه تیمه :-"

تو بازی های قبلی ایران با ژاپن همه کار میکرد از هر جا که اسپک میزد می خوابید تو زمین :o

یعنی خاک تو سره معروف! قبلا ها دوسش داشتما! ته پاسور بود! :(

واقعا به قول یاشار اسب! ;D البته 100 رخمت به اسب این خرم گذروند! :-w

ولی دم تیم والیبال گرم! این فرهاد نظری افشار چرا بازی نکرد؟ 2 دقیقه میومد تو میرفت؟ بازیش افت کرده؟ قبلا ها خیلی خوب بازی میکرد دوسش داشتم! ;D 2 متر می پرید رو دست دفاع ها آبشار میزد! ;D

آخ دوس داشتم بریم ورزشگاه تا توی اون جو باشم! حیف! حال نداشتم برم! :( خیلی جو باحال بود نصف ورزشگاه پشتشون به بازی بود و داشتن بالا پایین می پریدن! =))

به نقل از LEGEND :
دم تیم والیبال گرم! این فرهاد نظری افشار چرا بازی نکرد؟ 2 دقیقه میومد تو میرفت؟ بازیش افت کرده؟ قبلا ها خیلی خوب بازی میکرد دوسش داشتم! ;D 2 متر می پرید رو دست دفاع ها آبشار میزد! ;D

آخ دوس داشتم بریم ورزشگاه تا توی اون جو باشم! حیف! حال نداشتم برم! :( خیلی جو باحال بود نصف ورزشگاه پشتشون به بازی بود و داشتن بالا پایین می پریدن! =))

ولاسکو همون اول جام تو مصاحبه گفت که نظری افشار یه مقدار مصدومه .

آره! خیلی خنده بود اصن! تو همه بازیا کردن این کارو :))

تا امیر حسینی رو داریم غم نداریم! البته یه مقدار پیره :-"

شماره ۶ استرالیا کی بود؟ ما دیروز این قدر زود رفتیم که بازی استرالیا رو هم دیدیم! شماره ۶ ـشون ۸ - ۹ تا اسپک خوابوند تو زمین کره :o خیلی ایول بود ;D

این امیر غفور خیلی شاد بود ;D
چرا همه اونجوری ضایع آدامس میجویدن خوب؟!!!! X_X

Back
بالا