• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

کواچ: بازیکنان ما انگیزه کافی برای انجام بازی خوب خودشان را نداشتند.

من نمی دانم چرا وقتی قهرمان المپیک برای کسب مقام پنجم جهان می جنگد، بازیکنان ما نباید به اندازه حریف شان انگیزه برای انجام بازی

خودشان داشته باشند! از این بابت عصبانی ام.

در سه بازی اخیر ایران نتوانست بازی همیشگی خودش را انجام بدهد ولی در دو مرحله اول، بازی های خیلی خوبی به نمایش گذاشت و نتیجه

خیلی خوبی هم گرفت.

اینکه می گویم عصبانی ام یا ناراضی ام به خاطر این است که تیم ما توانایی این را داشت که بهتر و بیشتر نتیجه بگیرد وگرنه تا همینجا هم

عالی کار کرده است. سیزده پله صعود برای یک دوره، نتیجه شگفت آوری است.

ما نوزدهم بودیم و حالا بین شش تیم برتر جهانیم. این عالی است. (منبع: فدراسیون والیبال ایران)

======================================================================

اینکه کواچ از دستشون ناراحت بود کاملا واضح بود...
چونکه تو تایم اوتای که میگرفت هم باهاشون حرف نمیزد خیلی و ترجیح میداد سکوت کنه !
بازیکنا هم خیلی به کواچ توجه نمیکردن!
نظر شخصی من اینه که باخت سه تا بازی به هیچ وجه اشکال نداره ؛ ولی سه تا بازی رو خیلــــــی بی انگیزه بازی کردن.
امروز برای پنجمی جهان اصلا تلاش نکردن!
حتی یه باخت با انگیزه و با تلاش ارزشش از برد بیشتر میبود ! :|

مثل بازی ای که با لهستان داشتن و 3-2 باختن مثلا |:

بهمون لقب خسته ترین تیم مسابقاتو دادن :|

طبق منابع غیر موثق بچه ها از قصد بازی جلو آلمانو واگذار کردن چون فدراسیون قبول نکرده ک خانواده های بازیکنا رو بیاره اینچئون!!!
بعدشم ک بچه ها نتونستن از پس فرانسه بر بیانو حذف شدن :(
راسته عایا؟

به نقل از ++MaRyAm++ :
طبق منابع غیر موثق بچه ها از قصد بازی جلو آلمانو واگذار کردن چون فدراسیون قبول نکرده ک خانواده های بازیکنا رو بیاره اینچئون!!!
درسته که دقیقا قبل بازی با آلمان صحبت پاداش و این حرفا بود و بازیکنا یه دلخوری هایی داشتن ولی به نظرم بازیکنای تیم ملی اونم تو این سطح حرفه ای تر از اونین که بخوان به خاطر این حرفا موقعیت به این مهمی رو خراب کنن!
واسه اینچئون هم هنوز خبر قطعیش نیس که میرن خونواده هاشون یا نه!

کسی که قبول میکنه بیاد تیم ملی و جام جهانی قاعدتن میدونه اوضاع چطوریاس و این لوس بازیا آخه:د
میتونستن نیان اگه دلشون تنگ میشده و اینا مث اون خدافظی کوتاه مدت ظریف:-" #خشن

ragecomic.png

خاطرات

بچه ها فک کنم والیبال بازی های ملیش بیشتر از باشگاهیشه :-?

خانواده‌یِ ملی‌پوشانِ والیبال به همتِ فدراسیون، 6اُمِ مهرماه راهیِ اینچئون می‌شن.

منبع: اخبار ورزشی امروز

رده بندی جدید فدراسیون جهانی هم منتشر شد و ما تیم دهم جهان شدیم! انصافن کیفیتمون از بلغارستان که دیگه بهتره! باید نهم میشدیم :-"

و تولد کاپیتانِ درجه یکمونم مبارک <:-P

15787104842962906081.jpg

به نقل از Fateme.RMA :
تولد کاپیتانِ درجه یکمون مبارک <:-P

15787104842962906081.jpg

یک لحظه فک کردم مهدوی ارمین 2afm

Back
بالا