• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

راستی دیشب یه لحظه احساس کردم بچه ی موسوی اومده تو زمین[nb]اینایی که میخوان جوون شن ریش بذارن بعد یه مدت بزنن جوونیشون تضمینیه یعنی :-"[/nb]
بعد یعنی معروف ریششو بزنه چی بشه مثلا[nb]نوزاد مثلا :-"[/nb]

من هم دوست دارم هم از 8سالگی دارم کار میکنک کلا هم نتایج و ورزش رو دنبال میک نم تو مسابقات والیبال حتی کشوری هم شرکت کردم در باشگاهی هم همین طور ولی تو المپیاد ورزشی مون بهترین بازیکنم

دیروز، اولین سالگرد درگذشت حسین معدنی. چه قدر زود گذشت :-< روحش شاد :-<

آقای بهروز عطایی یادداشتی هم نوشتن در این باره:

10 مرداد سالگرد یکی از بااستعدادترین مربیانی که والیبال ایران تاکنون به خود دیده که خیلی سریع بعد از دوران بازیگری به جرگه مربیان پیوست که استعداد نابش سریع تر از توقع دیگران او را به راس تیم‌ملی ایران رساند و افتخارات بی نظیری را که تا آن زمان بی سابقه بود را برای ایران رقم زد که در همان برهه هم مورد نقد بسیای قرار گرفت که غرض ورزی در ادبیات آنان دیده می‌شد.

سعه صدر معدنی در برابر این تخریب ها وصف نشدنی بود کارش را به درستی ادامه داد و موفق عمل می‌ کرد که در نهایت ناملایمات ورزش او را از نیمکت تیم‌ملی دور کرد و در نهایت آرامش، سکوت اختیار کرد.

ولاسکو هم بعد از 3 سال حضور به معدنی رسید دعوت به همکاری کرد ولی روی نیمکت ننشاند او را. معدنی با مناعت طبع پذیرفت که کمتر مربی با این جایگاه می‌ پذیرفت.

کواچ آمد معدنی را خواست و معدنی تیم را کاملا آماده تحویل کواچ داد و موفقیت ها ادامه یافت.

بیماری به سراغش آمد و در شرایط سخت این استعداد را از والیبال گرفت.

امروز اشک می‌ریزیم که او را نداریم معدنی رفت ولی همیشه در کنار ماست.

این لیبرو تیم ب خیلی خوبه
پیروت پور هم قطعا جایگزین خوبیه برای غفور و محمودی

به نقل از امــیـــررضـــا :
این لیبرو تیم ب خیلی خوبه
پیروت پور هم قطعا جایگزین خوبیه برای غفور و محمودی
خوبه ... ولی هنوزم حسرت ظریف به دل مونده :(
بنده خدا رو خیلی بی سر و صدا کنار گذاشتن !
میشد حتی تو تیم دوم هم ازش استفاده کرد

به نقل از مجیـــــد :
خوبه ... ولی هنوزم حسرت ظریف به دل مونده :(
بنده خدا رو خیلی بی سر و صدا کنار گذاشتن !
میشد حتی تو تیم دوم هم ازش استفاده کرد

مشهد نشست خبری گذاشت و گله کرد

دیگه با اون سابقه که نمیاد تیم ب

بازی های بعدی کِی شروع میشه؟؟؟ زمان‌بندی‌ش لطفا ... :D

فکر کنم وقتشه که این تاپیک دوباره داغ بشه. :-"
مسابقات ورد کاپ هم از فردا شروع میشه و ایران باید با آرژانتین بجنگه ساعت 7:40 صبح 8-^

ژاپنی ها بدترین برنامه رو واسه ایران ریختن....آمریکا و لهستان و ایتالیا و روسیه چهار بازی پشت سر هم...جالبه ژاپنی ها بازی خودشون با ایران رو گذاشتن بعد این چهار بازی سخت....
امیدوارم قصد و غرضی نبوده باشه...

به نقل از Ali.N :
ژاپنی ها بدترین برنامه رو واسه ایران ریختن....آمریکا و لهستان و ایتالیا و روسیه چهار بازی پشت سر هم...جالبه ژاپنی ها بازی خودشون با ایران رو گذاشتن بعد این چهار بازی سخت....
امیدوارم قصد و غرضی نبوده باشه...

قرعه کشی شده . :-"

#توهم_توطئه :))

Back
بالا