• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

ئه، منو نمیبینین پشت سرش تو عکس؟ :دی اوناهاش، اون جام! :)) :-"

امیدوارم دو روز عین آدم تمرین کنن، عین آدم، عین همونایی که لهستانو بردن بازی کنن ، امیدوارم که از ایتالیا ببریم، از برزیل و روسیه هم 1 امتیاز بگیریم. امیدوارم. میدونم که میتونن، اگه خودشون باشن.

به نقل از ستاره‌² :
ئه، منو نمیبینین پشت سرش تو عکس؟ :دی اوناهاش، اون جام! :)) :-"

امیدوارم دو روز عین آدم تمرین کنن، عین آدم، عین همونایی که لهستانو بردن بازی کنن ، امیدوارم که از ایتالیا ببریم، از برزیل و روسیه هم 1 امتیاز بگیریم. امیدوارم. میدونم که میتونن، اگه خودشون باشن.
ببینید در واقع تیم ملی .الیبال ایران قراره 6تیم بالای جدولو ببره و به 6تیم پایین تر از خودش ببازه
پس نتیجه میگیریم ایران هر سه بازی آینده شو میبره!!!!!!!!!!!

امیر حسینی ، بهترین پاسور ِ آسیا، مصدومه. به بازی برزیل نمیرسه احتمالا. :|
توی تمرین ، یه پاس از بالای سر پاسور میگذره، حسینی و حسین (امیر حسینی و علی حسین) دو تایی با هم میرن سمتش، میخورن به هم، مچ پای حسینی آسیب میبینه. 8-|

این جیبا چن سالشه ؟ خیلی وقته داره بازی میکنه :-?
کلا تیم پیری داشت برزیل
درازتر از ما بودن مخصوصا اون چی چی تو بود؟ ;D هر چه قدر بچه ها کش میومدن باز از بالا دستشون رد میکرد
ایشالله بازی آخر با ایتالیا :-"

بازی رو که ندیدم ، ولی ست هارو بد نباختیم ، کاش 1ست یا 2ست می گرفتیم ...

سرمربی برزیل: ایران را الگو می کنیم!

ایران با نتایجی که در جام جهانی گرفته تاثیر زیادی در رده بندی مسابقات داشته و تیم بسیار شگفت انگیزی است.

برناردو رزنده؛ سرمربی برزیل در کنفرانس خبری پس از بازی ایران – برزیل با بیان جملات فوق گفت: ما چهار بازی ایران را آنالیز کرده بودیم و می دانستیم در دفاع روی تور عالی کار می کند. بنابراین سعی کردیم خودمان را از نقاط قوت حریف دور کنیم و نبض بازی را از دست ندهیم.

او درباره بازی فردای برزیل مقابل لهستان هم گفت: باید از آقای ولاسکو بپرسم چه کار کرد که توانست لهستان را شکست بدهد. چون لهستان تیمی است که در تمام فاکتورها بسیار خوب عمل می کند. بهترین اسپکرها، مدافعین روی تور و پاسورهای جهان را دارد و بردنش کار بسیار سختی است.

رزنده افزود: ما برای پیروزی در برابر لهستان باید ایران را الگوی خود قرار بدهیم و همانطور که ایران شرایط بازی را به نفع خودش تغییر داد عمل بکنیم والا در صورتی که بخواهیم رودررو و به همین سبک و سیاق فعلی کار کنیم بازنده خواهیم بود.

ایشالا بازی های بعدی ، در کل راضی ام ازشون :x ...

• لایک
امتیازات: N.M

تلاششون رو کردن خب، ولی وقتی برزیل به طور "مســلم" ازشون بهتر بازی میکرد...؟
دیگه از ست دوم که عقب افتادن (تا پوئن 11 ، به زور ولی ، خیـــلی خوب بازی کردن) ، قیافه ولاسکو رو که دیدم بیخیال شدم همون جا جلو تلویزیون گرفتم خوابیدم، آخر ِ ست سوم پاشدم. قیافه ولاسکو یه چیزی بود اصن ...
دفاعشونم که ظاهرا فقط جلو آرژانتین هماهنگ بود! :-"

آقا من تو کفه اون دو تا بازیکن روسیه یم ها! یعنی یکیشون که گفت 2 و 18 ئه اون یکیم دیه کم کم 2 و 10 داشت 8-^

اصن لازم نبود بپرن دستشون و دراز میکردن دفاع میشدیم :-"

یعنی یه امتیازای ساده ای رو از دست میدن آدم میمونه :|

بعد بازم یک امتیازایی رو میگیرن و اینا بازم آدم میمونه ;D

کلا یا عالین یا افتضاح حد وسط ندارن

خوب بود بازی. خیلی خوب کار کردن. جای بس آفرین داشت. راضیم ازشون :دی
غفور که خیلی خوب بود. خدایی حقش بود. آفرین بهش :دی تازشم، ضد حال زد به میخاییلوف (چی بود این یارو اسمش؟ :)) ) ، خیلی یارو دلش میخواست بهترین بازیکن بشه >)
حیف ِ اون ست ِ اول که میتونستیم ببریم. خوب میشد. (همشم تقصیر کمالونده با اون سرویسش :-L )

رو ۲ تا امتیاز سرویس آخری که گرفتن دلم خعلی سوخت :|

بازی رو ندیدم ، ولی از امتیازا و چیزایی که خوندم وشنیدم ، معلومه خوب بازی کردن ، کاش 1 ست می گرفتیم یا حتی 2 ست 8-^ ، به نظر من حقمون بود 3-0 نبازیم ...
حیفه ، با این بازی ها ، با برد لهستان ، با اون بازی آرژانتین ، ... بعد به خاطر بعضی اشتباها و بازی های الکی (البته بعضیام میگن سیاسی) جزء تیمای برتر نباشیم ...

ایشالا ایتالیا رو ببریم یا 2ست رو حداقل بگیریم ، باز هم تکرار می کنم که دمشون گرم و من از تیم ملی والیبال واقعا" راضی ام :x

Back
بالا