• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

اوسامی ژاپنم که بیمارستانه مابا وجود سعید وبازیکنای خوبمون فک نکنم زیادبازی باژاپن برامون سخت باشه الان فعلاصرب مهمه فک کنم اگه 3-2 هم ببریم شانس زیادی داریم(بااین باخت استرالیاک مارودوم کرد)
خداکنه ببریم

به نقل از sara.n :
پ.ن : ببخشید پارازیت میشه
مطمئنید ؟
من نقل قول کردم منبعشم نوشتم.

به نقل از sahar123 :
اوسامی ژاپنم که بیمارستانه مابا وجود سعید وبازیکنای خوبمون فک نکنم زیادبازی باژاپن برامون سخت باشه الان فعلاصرب مهمه فک کنم اگه 3-2 هم ببریم شانس زیادی داریم(بااین باخت استرالیاک مارودوم کرد)
خداکنه ببریم
چی چی اوسامی تو بیمارستانه!!!!
شب بازی با چین برده بودنش بیمارستان حتی در مقابل استرالیا هم بازی کرد

تیمای قهرمان هر قاره مستقیم میرن المپیک ولی قاره آسیا استثنا هستش و از این قانون پیروی نمیکنه

فردا با صربستان بازي داريم خداياااااااببريم

بابا جومیدن دگ همچین گفتن چشمش آسیب خیلی بددیده من گفتم طرف کورشد...
پس هیچی دگ!!!

اگه میخوایم فردا ببریم باید فردا هم خوب سرویس بزنیم ایشااله و هم سرویسهای اونارو خوب دریافت کنیم
چون اگه توپ به معروف برسه ما اون توپو100%امتیازش می کنیم

کسی میدونه چرا بازارگرد نیس؟ تو لیگ فک کنم مصدوم شد اما زیاد جدی نبود

پاسخ :والیبال

شاید
ولی من تاجایی ک میدونم بازارگردوامیرحسینی بخاطرسنشون هست ک دعوت نشدن

به نقل از مرضیــــه :
باید قهرمان شیم تا بریم المپیک حالا با توجه به امتیازا باید ببینیم با چندتا باخت میشه قهرمان شد.
یا اینکه بهترین تیمه آسیایی بشیم تا بریم المپیک که اونم از نظره آیتمای مختلفی مثه دفاعه روی تورو سرویسو نحوه ی امتیاز گیریو اینا تیما بررسی میشن و یکی انتخاب میشه.
بهنرین تیم آسیایی طبق جدول رده بندی انتخاب میشه.بالاترین تیم آسیایی توی جدول + قهرمان مسابقات میرن المپیک
که تا این جا(دو روز مونده به آخر مسابقات) تیمِ اول صربستان و بهترین آسیایی ایرانِ :x

• لایک
امتیازات: م.ز
Back
بالا