والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

"بد" بودیم :| کاملا آلمان رو دست کم گرفتن،4 امتیاز جلو افتادن بعد ول کردن بازی رو :| چرا واقعا؟ ما کاملا سر بودیم بعد یوهو ول کردیم بازی رو.اصن یه دفاع رو تور نداشتیم در عوض اونا هی دفاع میکردن 8-| غرور آفت بدیه،نباید به غرور دچار شن

ما تو دریافت های اول بد عمل کردیم :| کاملا لیاقته بردو داریم اما اولش دست کم میگیریم بد خودمونو میبازیم، ایران کلا اگه با انگیزه بازی کنه کاملا سره ، زرینی چرا اینجوری میکنه هعی امتیاز از دست میده!
ایران خودشو گم کرده خودشو پیدا کنه حله
بابا یه ذره از این المانی ها یاد بگیریم چقدر خونسردند کلا باخت و برد واسشون مهم نیست بازی خودشونو میکنن چ فوتبال چ والیبال ایران کلا احساسی بازی میکنه
ایران باید اختلاف امتیازو کم کنه همین تو والیبال امروزی 4، 5 تا اختلاف خیلی مهمه

ایران می بره اقا. بجه ها خودشونو جمع کردن. شیر ایران. شیرن بچه ها /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

حمزه ،
شیییییییییییییره! /m\

به نقل از فَــرز :
مگه نگفتن دختر را نمیدن تو ورزشگاه؟!
پس چیه این؟!

74591_216.jpg

74588_637.jpg
بچه ها دیروز ورود خانوما ازاد بوده دوست من رفته ! امروزم فک کنم ازاد بوده اینکه میبینید کلا خانوما تو کادر دوربین نیستند به خاطر تعداد کمشونه اما ورود ازاده !!!
+وقتی ک تعویض های ولاسکو جواب میدهد 8-^

از 14-7 رسیدیم به 17-18
ما 11 امتیاز گرفتیم اونا فقط 3 تا
ایول
خدا کنه این یکیو دیگه ببریم [-o< [-o<

احتمالا 3-0 باختیم :|

اقا ایران می بره.کلآ ما ملت دقیقه 90ایم. سلامتی همه بچه ها

امیدوارم لااقل 1 امتیازو بگیریم که سوم شیم، اینجوری دوره دیگه تو لیگ جهانی هستیم

داریم میبازیم که ... :((

ایران ببازه من خودسوری میکنم اقا:|

اگر زرّینی رو توی ترکیب اصلی برزیل و بلغارستان و ایتالیا و روسیه می‌ذاشتن، اونائم می‌باختن. :‌|

اقا من نصف شبی یه سر میرم با خانواده داور یه وصلتی بکنم برگردم::|

بابا خب بازیکن ندارین جای حمزه زرینی بذارین بگین خودم بیام
دیگه ساعد و پنجه م قطعا از حمزه بهتره
5ماه پیش با تیم کاله اومده بودن مشهد ...با میزان مشهد بازی داشتن ما رفتیم تماشا
بعد تمام بازیکنای میزان سرویساشونو رو دست حمزه میزدن
بعد 2 تا ساعد خوبم که میگرفت ، همه داد میزدن ســبــیل تـــیـــم ملـــی ... بعد دوباره اعصابش خورد میشد خراب میکرد
×خوبیش این بود فهمیدیم دیشب تیم ضعیفی رو 3 هیچ نبردیم
a

این زرینی رو عملا می بایست شماره 7 آلمان به حساب ممی آوردیم :|
لحظه حساس سرویس خراب میکرد :|

باز خوبه راحت نذاشتیم ببرن.

علاوه بر زرّینی ، برخلاف بازیـای قبل ، این بازی پاسورمون معروف هم خیلی خیلی بد بود و وقتی پاسور خوب بازی نکنه فاتحه ی تیم خونده ـس .

خوب بچه ها پرونده لیگ جهانی ما هم بسته شد!!
کلا روند خوبی داشتیم این ک والیبال ایران اینقد تو این مدت کم پیشرفت داشت واقعا عالی بود به نحوی پدیده جهان بودیم :> بازیه دیگه برد و باخت داره این همه، همه مون اینجا خز بازی در اوردیم گفتیم بردیم این دفعه هم باختیم ولی خوب اگه ایران دفاع بهتر میکرد...
بیخیال ولی به هرحال :
بچه ها ولاسکومچکریم
حداقلش اینه ک احتمالا رده مون تو جهان بهتر میشه ;;)
تجربه مون بیشتر شده به امید نتیجه ها بهتر در سال های اتی;) مهم اینه ک تواناییشو داریم !!!

دقیقاً برعکس بازی دیروز؛آلمـان منسجم و سنجیده عمل می‌کرد.
نمی‌دونم چرا اینجوری شده بودن؛ ولی کاش آخرین بازی‌مون رُ می‌بردیم.
به هرحـال به عنـوان اوّلین تجربه؛افتخارهایی که کسب کردیم,بردن تیم‌های قوی‌ای مثل ایتالیا؛صربستان؛کوبا و آلمـان و عملکرد عـالی اکثر بازیکنامون...
در هرصورت ایشالا دفعه بعد باتجربه‌تر و قوی‌تر 8-^

آلمانیا کاملا آنالیزمون کردن!پاس ِ سرعتیو دفاع آبشارای غفور....... :-<

در مجموع کار بچه هامون عالی بود!دستشون درد نکنه! =D> /m\......بالاخره اولین تجربشون بود تو لیگ جهانی :)

Back
بالا