والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

ما می بریم (خدا کنه) :)

اصلا تیم ملی فوتبال رو با تیم والیبالمون مقایسه نکنیدا، این والیبالیا یک‌جوری‌ن کلا، یهو همه رو می‌برن. تیم ملی فوتبالم که کلا اصلا انتظاری نداریم. ولی امید زیادی داریم که ایران ببره. ایران خوبه. والیبالش خوبه. کلا ازین حرفای روحیه دهنده.

#حالا این همه روحیه دادیم،میرن بسیار زیبا میبازن برمیگردن.

اگه بهتر نباشیم برابر که بودیم تا حالا :>

پ ن:روسا چه قد بلنده قداشون >:p :-"

سِت اول با ما بود. ;;)

به نقل از امــیـــررضـــا :
امیدوارم ایران حداقل یه ست بگیره
وات؟ :دی
~چقد خوبیییم مااا 8>

بگید که صدا و سیما فقط اعصاب من ـو خرد نمیکنه. 8-| فقط یه ست هم از بازی گذشته.
دریافت عالی آقا؛ عالی! اصلا حرف نداشت اون صحنه ای که توپ رو هوا بود برای یه مدت خیلی زیادی، و آخرش روس ها امتیاز گرفتن؛ اما بازی بازیکنان ما تو اون موقعیت عالی بود. 8-^ ادامه بدن. /m\
علیزاده خیلی خوب جمع میکنه.
چه قدر شماره 13 روسیه بلند ـه. :|

× این میرزا گفتن کواچ خیلی باحال ـه. ;)) :))
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چه قدر، چه قدر، چه قدر این ست چهارم خوب بود. غفور عالی ـه. /m\

ایولا بالاخره این ست تموم شد >:D< >:D< <:-P

الان این حقُ دارم به کواچ فُش بدم !؟ نه جدا دارم دیگه !!! هر چی غفور از این ور امتیاز جم میکرد از اونور عبادیپور .... :| چرا عبادیپور ُ عوض نکرد ؟! :| کواچچچچچ :||||

حیف شد

عبادی پور اصلا گزینه ی خوبی واسه بازی تو زمین نبود :|

از بازی واقعا لذت بردم ولی ست آخر بچه ها انگار خسته شده بودن نسبت به ستای قبلی بد بازی کردن :-<

به نقل از SPECTRE :
عبادی پور اصلا گزینه ی خوبی واسه بازی تو زمین نبود :|

خانوم آناستازی،شما دقیقا چه کسی رو واسه این پست پیشنهاد میکنید؟! :دی

چرت نگید عبادی پور هم که بتمن نیست! آدمه دفاع روبروش باشه نمی تونه توپ رو رد کنه یا توپ سریع و قدرتی بیاد رو دستش نمی تونه دریافت کنه دیگه! این رو هم در نظر بگیرید 22 سالشه اینده والیباله!
عالی بودیم به دور از نتیجه! :دی

یعنی چی آقا؟ این چه وعضیه؟ چرا انقد جو گیرن ؟ چرا 4تا جلو بودن شدن سه تا عقب یعنی چی آقا؟ این چه وعضشه؟

#عصبانی

اون "به به"هایی از علیزاده دفاع میکردن، بیان تو صورت من زل بزنن من دیگه حرفی ندارم. :|
دوستان قرار نیست تعداد توپ هایی که از روی دست علیزاده و ظریف میخابن رو زمین رو بشماریم بگیم چه عالی بود اون یا نه، چه عالیه این. :| دریافت خوب ینی دریافته خوب. نه فقط اینکه توپ رو بگیری توکل به خدا حالا هرجا شد بفرستیش. :|

این موسوی واسه چی امروز این جوری بود؟ این هروقت ریشش در میاد اینجوری میشه من میفهمم! اه اه اون توپی که تور کرد که 34 داد به روس ها میخواستم بزنم بکشمش

در کل خوب بازی کردیما ست پتج حیف شد ...
اون مرتیکه ناقص الخلقه روس ها من هی دعا کردم مصدوم شه نشد!

به نقل از مـَهیـا :
اون "به به"هایی از علیزاده دفاع میکردن، بیان تو صورت من زل بزنن من دیگه حرفی ندارم. :|
دوستان قرار نیست تعداد توپ هایی که از روی دست علیزاده و ظریف میخابن رو زمین رو بشماریم بگیم چه عالی بود اون یا نه، چه عالیه این. :| دریافت خوب ینی دریافته خوب. نه فقط اینکه توپ رو بگیری توکل به خدا حالا هرجا شد بفرستیش. :|

ظریف رو هم اون یک ستی که توو زمین بود دیدیم :|

عبدالرضا انصافا خوب بود دیگ!

من نمیدونم اینا موزراسکی نداشتن میخواستن چیکار کنن !!!! مثلا غفور 60 متر پریده هوا اسپک بزنه ، این پاهاش رو زمینه ، یکی از دستهاشُ آورده بالای تور که دفاع کنه :|

من خودم سر بازی های قبلی علیزاده، خیلی ازش انتقاد کردم؛ ظریف هم از حال رفت که علیزاده اومد تو؛ ولی از نظر من در کل بد نبود، یه جاهایی هم خیلی کمک کرد.

Back
بالا