• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

قشنگ مشخص بود خستگیشون ، خیلی با غیرت بازی کردن ست سوم به بعد رو .
سرویس ـای تشکّری بود که ایران رو برگردوند .

شهرام محمودی هم مصدوم شد ؟

به نقل از آلبرت :
واقعا نمی دونم چرا این حمزه زرینی رو میاری

فک کنم ست سوم یا دوم بود هر چی سرویس زد توی تور یود

کمبود دریافت کننده ، قائمی که ایرانه ،کمالوند هم که تو کوبا مصدومه :-<
زرینی هم بازیکن خیلی خوبیه ، با تجربه است ولی نمیدونم چرا این چند تا بازیش رو خراب کرد ؟

تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک .... <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P

به زحمت بردیم ولی ارزشمن بود.... خیلی خسته بودنا.....

اولاشم گیج میزدن.....

ایشاالله فردا سه امتیازو ازشون بگیریم.... [-o<

تبریک ب هر حال بردیم با هر بدبختی ای >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D B-) B-) B-) B-) :-* :-* :-* :-* <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P :x :x :x :x :x 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

ب امید بازی بعد: =D> =D> =D> [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

تبرييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييك ميگم. <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D> <:-P =D>
من كه واقعا دارم بيهوش ميشم؛اخه هيلي دوس داشتم مسابقه رو ببينم.ساعت كوكي نداشتم ولي ابجيم ، كه الان باهاش قهرم ،ساعت كوكيشو گذاشت كه ساعت 5 زنگ بخوره.منم هي فك كردم كه چيكار ميتونم بكنم؛به اين نتيجه رسيدم كه شبو نخوابم.خلاصه باهزار بدبختي تو هال خوابيدم و تا ساعت 5 فيلم نگا كردم تا خوابم نبره.
من رفتم.شب عالي بخير باشه.به اميد پيروزي بعدي.

من ک همه تلاشمو کردم واس اینکه ساعت 5 بیدار شم از قبیل کوک ساعت و تلویزیون و ... اما نشد :-<
اول ست پنجم بیدار شدم ولی دوباره... :-"
اما خداروشکر بردیم <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P
Place Date - Time
La Habana Cuba 7/5/2013 - 8:50 PM

Match finished.
Sets 1 2 3 4 5 Total
CUB 2 26 25 19 22 14 106
IRI 3 24 19 25 25 16 109
0:29 0:26 0:24 0:28 0:18 2:05

به نقل از zahraa :
من ک همه تلاشمو کردم واس اینکه ساعت 5 بیدار شم از قبیل کوک ساعت و تلویزیون و ... اما نشد :-<
اول ست پنجم بیدار شدم ولی دوباره... :-"
اما خداروشکر بردیم <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P
اتفاقا من تو ست پنجم خوابم برده بود و ساعت 9 بيدار شدم و فهميدم كه برديم.

تبریک بابت بازی خوب ایرانی ها

البته با این نتیجه دیگه ما صعود نمیکنیم (یعنی شانسمون خیلی خیلی کم شد چون با اختلاف ست میتونیم صعود کنیم)

ولی تا اینجاش هم عالی بودند و هیچ کی فکر نمی کرد ایران اینجوری نتیجه بگیره

میگم این که اولین سال هست سال دیگه چی میخواد بشه

منم تبریک میگم . دو ست اول بازیکنا یکم هول شده بودن؛ ولی در 3 ست بعد عـالی بودن. 8-^
تشخیص دادن جاهـایِ خالی تویِ زمین معرکه بود. فقط سرویس ها یکم ضعیف شده بود؛ که پیش میاد ؛دیگه بُردن اشکال نداره. :دی
هیجان بازی هم واقعا تویِ ست 5‌ام بود!
ایشالا فردا هم 3_0 می‌بریم. 8-^

× خب اینـا فکر مارو نمی‌کنن درسته اونجا 9 شب بود ولی ما فرداهم دوباره باید 5 صبح پاشیم.:-"

مصـاحبه ولاسکو

سرمربی تیم ملی والیبال ایران در پایان بازی با کوبا گفت:«همانگونه که انتظار داشتیم بازی سختی بود. آنها خوب ضربه می زدند و ما نمی توانستیم توپ های شان را دفاع کنیم اما قدم به قدم به بازی برگشتیم و توانستیم سرنوشت بازی را طوری دیگر رقم بزنیم.»
او در ادامه گفت:«این بازی درس های بزرگی داشت برای هر دو تیم. به بچه هایم گفته بودم که با یکی از تیم های اسطوره ای تاریخ والیبال جهان روبرو می شوند. از بچه ها خواستم تا می توانند از این بازی لذت ببرند. ما توانستیم ریتم بازی را حفظ کنیم. در اوایل بازی مقداری عصبی بودیم. ولی در ادامه به خودمان آمدیم ، از یک باخت ، پیروزی ساختیم . این برد ، برای تیم ما بمب روحیه می شود. »

آقااا...من ندیدم بازیو... :(
هم تلویزیون خراب بود هم من خواب بودم!
جوری که معلومه خیلی سخت بردیم...
فقط بگین کوبا خیلی قویه؟؟ینی بهتر از ایران بازی میکنه؟!!

Back
بالا