• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :
به نظر من سالها طول میکشه که یه سعید معروف دیگه یا یه محمد موسوی دیگه تو والیبال ایران به وجود بیاد

همونطور که بهنام محمودی اسطوره ای رفت و بعد از چندسال برادرش (شهرام) و امیر غفور تونستن جای خالیشو پر کنن

خب اول تبریک به خاطر بردمون...

بعدش اینکه من با این حرف شما مخالفم...چون اونموقعی که توو ایران نمیدونستن توپ والیبال چیه بهنام محمودی توو ایتالیا بازی میکرد...مثلا توو یه جایی مثل برزیل مه مهد والیباله چند سال طول میکشه بازیکنی مثل جیبا بیاد؟اصلا میاد؟ اون دیگه جاودان شده رفته ;D

بعدشم بعد بهنام ما محمدکاظم رو داشتیم که واقعا عالی بود!

مطمئن باشین که با این تیم جوانان و نوجوانانی که ما داریم پشتوانه سازی عالیه...طولی نمیکشه که یکی میاد جای معروفو پر کنه!

همینطور موسوی و همه بازیکنای خوبمونو...

96992006305351269929.jpg

بهترین پاسور آسیا و یکی از بهترینای دنیا..

به نقل از #Alireza# :
خب اول تبریک به خاطر بردمون...

بعدش اینکه من با این حرف شما مخالفم...چون اونموقعی که توو ایران نمیدونستن توپ والیبال چیه بهنام محمودی توو ایتالیا بازی میکرد...مثلا توو یه جایی مثل برزیل مه مهد والیباله چند سال طول میکشه بازیکنی مثل جیبا بیاد؟اصلا میاد؟ اون دیگه جاودان شده رفته ;D

بعدشم بعد بهنام ما محمدکاظم رو داشتیم که واقعا عالی بود!

مطمئن باشین که با این تیم جوانان و نوجوانانی که ما داریم پشتوانه سازی عالیه...طولی نمیکشه که یکی میاد جای معروفو پر کنه!

همینطور موسوی و همه بازیکنای خوبمونو...

میدونم ، بهنام محمودی تو پروجا ایتالیا بازی میکرد ، ولی حرفای شما نافی حرفای من نمیشه ها ، میای میگی مخالفی بعدش حرفای منو تائید میکنی ;D

مثالی که درباره ی ایتالیا زدمو بخون ، یعنی ایتالیا پشتوانه سازی نمیکنه ولی ایران میکنه ؟؟

به عنوان مثال علی پروین گفته هر 50 سال یه دونه علی کریمی تو فوتبال ایران به وجود میاد ، تا کسی استعداد علی کریمیو نداشته باشه چجوری میشه یه نفر مثه کریمیو ساخت دوباره ؟

محمد کاظم هم خیلی تاپ نبود ، ولی اون زمان چون کل تیم زیاد قوی نبود بیشتر امتیازارو محمدکاظم میگرفت و به چشم میومد

امثالم فکرکنم تو شهرداری تبریز بازی میکرد محمدکاظم ولی به تیم ملی دعوت نشد

× غفور هم بهترین بازیکن این مسابقه شد. =D>

× اینم آخرین وضعیت جدول

65.jpg

× سیدمحمد موسوی عراقی که هنوز بهترین مدافع این مسابقاته <:-P

66.jpg

× فرهاد ظریف همشهری ما هم که جزو تاپ تن لیبروها و دریافت کننده های مسابقاته =D>

67.jpg

به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :
میدونم ، بهنام محمودی تو پروجا ایتالیا بازی میکرد ، ولی حرفای شما نافی حرفای من نمیشه ها ، میای میگی مخالفی بعدش حرفای منو تائید میکنی ;D

مثالی که درباره ی ایتالیا زدمو بخون ، یعنی ایتالیا پشتوانه سازی نمیکنه ولی ایران میکنه ؟؟

به عنوان مثال علی پروین گفته هر 50 سال یه دونه علی کریمی تو فوتبال ایران به وجود میاد ، تا کسی استعداد علی کریمیو نداشته باشه چجوری میشه یه نفر مثه کریمیو ساخت دوباره ؟

محمد کاظم هم خیلی تاپ نبود ، ولی اون زمان چون کل تیم زیاد قوی نبود بیشتر امتیازارو محمدکاظم میگرفت و به چشم میومد

امثالم فکرکنم تو شهرداری تبریز بازی میکرد محمدکاظم ولی به تیم ملی دعوت نشد

خب اونا هم پشتوانه سازی هم میکنن!ولی هر کشوری یه دوره افولی داره همونطور که یه دوره اوج دارن..

اتفاقا محمد کاظم تاپ بود..همون موقعی هم که بهنام محمودی داشتیم ما تیممون مثل همون زمونی بود که محمد کاظم داشتیم...دوم ،سوم،چهارم میشدیم توو آسیا
پارسال توو شهرداری اورمیه بازی میکرد یعنی رو نیمکت میشست..مصدوم بود هنو

قرار نیس که یکی بیاد دقیقا بشه بهنام محمودی..یا یکی بیاد بشه دقیقا یدالله کارگر پیشه ;D

تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک میگم.5-1!!!!! <:-P <:-P <:-P....واقعا خوشحال شدم هرچند ستو اولو خوابیدم :-[

واقعا اگه سپدا رو نداشتن دیروزم میتونستیم 3 امتیازو ازشون بگیریم....مگه نه؟؟

کی برمیگردن ایران؟؟؟؟

بردیم آقا ..............

تبریک >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D B-) B-) B-) B-) B-) :P :P :P :P :P :-* :-* :-* :-* :-* <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :-h :-h :-h :-h :-h :-h :x :x :x :x :x :x ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) =)) =)) =)) =)) =)) 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

سوال پیش آمده آیا پیش بینی اختاپوس مبنی بر برد ایران در بازی های آینده و صعود ب مرحله بعد درست از آب در میاد؟؟؟ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

به نقل از jamesII :
بردیم آقا ..............

تبریک >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D B-) B-) B-) B-) B-) :P :P :P :P :P :-* :-* :-* :-* :-* <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :-h :-h :-h :-h :-h :-h :x :x :x :x :x :x ;;) ;;) ;;) ;;) ;;) =)) =)) =)) =)) =)) 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ 8-^ /m\ /m\ /m\ /m\ /m\

سوال پیش آمده آیا پیش بینی اختاپوس مبنی بر برد ایران در بازی های آینده و صعود ب مرحله بعد درست از آب در میاد؟؟؟ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

ما الان دو تا بازی بعد رو هم با 3 امتیاز ببریم تازه می شیم 17 که دونفر اول 19 هستن پس صعود نمی کنیم ... ولی اگه سوم هم بشیم کار خیلی بزرگی کردیم اونم بعد از تیم های روسیه و ایتالیا ...

عالی بود :-* دمشون گرم مخصوصا دفاع های گیم آخر =D>

به نقل از سپهر (Old Alex Delpiero) :
ما الان دو تا بازی بعد رو هم با 3 امتیاز ببریم تازه می شیم 17 که دونفر اول 19 هستن پس صعود نمی کنیم ... ولی اگه سوم هم بشیم کار خیلی بزرگی کردیم اونم بعد از تیم های روسیه و ایتالیا ...

پستم بر اساس حرف یکی از دوستان ر همین تاپیک بود اگه نمیشه که هیچی پس

/m\
بسی سر حال اومدم سر صب >:D<

این بابای من خیلی باحاله
تا کوبا یه امتیاز میگرفت میکفت تموم شد،باختیم دیگه جمش کن :|
خودباوری:-"
باید صف اول تماشاچیا وایسه 8-^
بمب روحیه ست اصن :))

عاقا آلمانو دست کم نگیرین X_X
بچه های ما تو زمین سوتی زیاد میدن
آلمانیا هم از سوتیا خیلی خوب استفاده میکنن :-"