• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

به نقل از فهــــیم :
لطفا تاریخ و ساعت بازیامون با آلمان رو بگید.
با تشکر! ;D

اینجور که میگن بازیا بعد افطاره

جمعه... 21 تير ساعت21

شنبه... 22 تير ساعت21

من با استناد ب این سایت گفتم زمانش 6 عصر هست
ولی گویا عوض کردن زمانش رو انداختن 9 شب,ولی چ فرقی میکنه؟!میشه 10مین بعد افطار! 8-|

به نقل از فَــرز :
من با استناد ب این سایت گفتم زمانش 6 عصر هست
ولی گویا عوض کردن زمانش رو انداختن 9 شب,ولی چ فرقی میکنه؟!میشه 10مین بعد افطار! 8-|

آره قبلاً همین بود بعدش تغییر دادن ;D

حالا ممکنه ساعتش تغییر کنه مثلاً 9 و نیم بشه :> کسی چه میدونه :(

شوپس ( کاپیتان تیم ملی آلمان ) با اشاره به پيروزي اخير تيم ملي ايران در مقابل تيم قدرتمند كوبا در هاوانا، گفت:بازي در مقابل تيم ايران مانند مسابقه با يك ديوار لاستيكي است كه هرچه توپ ارسال مي كنيم به صورت اتوماتيك به طرف خود ما باز مي گردد و بازي با اين تيم را به هيچ عنوان نبايد دست كم گرفت.
كاپيتان تيم ملي واليبال آلمان تماشاگران مشتاق ايراني را ديگر نقطه قوت واليبال ايران دانست و افزود:آنچه در تماشاي فيلم دو ديدار داخلي اين تيم در مقابل صربستان توجه ما را به خود جلب كرده است حضور بي شمار تماشاگران پرشور ايراني است كه سالن مسابقه را به يك تنور سوزان براي حريفان تبديل كرده و كار را براي حريفان بسيار سخت و طاقت فرسا مي كند.

+ :-" 8-^

به نقل از معصومه :
اینا روزه بگیرن که 3 هیچ. میبازیم
نه بابا آمادگی بدنی یک بازیکن تیم ملی بیشتر از این حرف هاست

حتما برای بدنسازی شون یه فکرایی کردن...اما روزه گرفتن بی تاثیرم نیس..یکم باعث میشه بازیشون افت کنه... :-s
خیلی خوب میشد اگه نمیگرفتنو سال بعد قضا میکردن...

به نقل از reza7 :
حتما برای بدنسازی شون یه فکرایی کردن...اما روزه گرفتن بی تاثیرم نیس..یکم باعث میشه بازیشون افت کنه... :-s
خیلی خوب میشد اگه نمیگرفتنو سال بعد قضا میکردن...
خوب باید 60 روز بگیرن بنده های. خدا..
بعد این بازیم که مهم نیست اونقدا..

Back
بالا