• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

1347.jpg

در دیداری تدارکاتی تیم ملی والیبال امید مقابل جوانان به برتری رسید

تیم ملی والیبال امید در دیداری مقابل ملی‌پوشان جوان به برتری رسید.

به گزارش ست پنجم به نقل از فارس، تیم‌های ملی والیبال امید و جوانان که خود را برای حضور در مسابقات جهانی آماده می‌کنند، عصر امروز در دیداری دوستانه در سالن 12 هزار نفری آزادی مقابل هم به میدان رفتند که این بازی با برتری سه بر یک امیدها به پایان رسید.

شاگردان پیمان اکبری گیم نخست را 25 بر 16 به برتری رسیدند و گیم دوم را 25 بر 19 واگذار کردند. در ادامه گیم‌های دوم و سوم را هم امیدها با نتایج 25 بر 19 و 25 بر 21 به پیروزی رسیدند.

هدایت تیم ملی جوانان را فرهاد نفرزاده بر عهده دارد.
نظرتون چیه؟؟؟ :-?

میگن حالال که سلطانی فر رای نیاورده، شاید داورزنی وزیر بشه. به نظر من نباید از والیبال بره. شما چی؟ :-/

والیبالیست های جوان ما دارن میرن ترکیه برا مسابقات. ایشالله دست پر برگردن [-o<

این تاپیک هم مثل تاپیک پرسپولیس پر از اسپم شده مجبورم این جا رو هم قفل کنم و بعد از پاکسازی باز کنم.

قوانینُ بخونین لطفا.

رحمان داوودی والیبالیست کدام تیم است؟!

سرمربی والیبال میزان: محرومیت یا در خراسان ماندن، انتخاب با داوودی است

درحالی که پیش از این اعلام شده بود رحمان داوودی ملی‌پوش کشورمان به تیم والیبال میزان خراسان رضوی پیوسته است اما این بازیکن طی مصاحبه‌ای با دیگر رسانه‌ها بیان کرده با مشهدی‌ها به مشکل خورده است و با باشگاه شهرداری ارومیه قرارداد بسته است.

به گزارش ست پنجم به نقل از ایسنا، هفته گذشته از سوی سخنگوی باشگاه میزان اعلام شد که «رحمان داوودی» بازیکن تیم ملی والیبال کشور به این تیم خراسانی پیوسته است و قطعا آن‌ها را در فصل آینده لیگ برتر کشور همراهی خواهد کرد ولی بعد از این خبر، داوودی در دیگر رسانه‌ها اعلام کرد که با باشگاه شهرداری ارومیه به توافق رسیده و حتی قرارداد خود را امضاء نموده است.

گفتنی است رحمان داوودی اعلام کرده به دنبال گرفتن رضایت‌نامه خود توسط فدراسیون از باشگاه میزان است.

در این خصوص، جبار قوچان‌نژاد، سرمربی تیم والیبال میزان خراسان با بیان اینکه این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: داوودی حدود دو ماه پیش با ما قرارداد رسمی و کتبی بسته است و او در فصل آینده بازیکن ما خواهد بود.

وی تصریح کرد: فدراسیون والیبال کشور اعلام کرده بازیکنانی که دو قراداد همزمان با تیم‌های لیگ داشته باشند یک سال محروم خواهند شد و طبیعتا ما هم چنین رضایتی را نخواهیم داد.

وی ادامه داد: زمانی که با داوودی قرارداد بستیم دیگر سراغ دریافت‌کننده‌های خوب نرفتیم و او باید خودش انتخاب کند که یا در فصل آینده برای ما بازی کند و یا اینکه یک سال محروم شود.

قوچان‌نژاد خاطرنشان کرد: طبق شنیده‌ها‌یمان این بازیکن حدود10 روز پیش با تیم شهرداری ارومیه قرارداد بسته است و فکر می‌کنم پیشنهاد مالی آن‌ها خیلی بهتر از ما بوده است.

1362.jpg

ببخشید یه سوال :
جام ملت های آسیا کی شروع میشه؟ ...... کلا الان برنامه والیبال تیم ملی چه جوریاس؟

به نقل از هـدی :
این. برای خود فدراسیون جهانی هست. روی choose a skill میتونین پست ها رو انتخاب و رده بندی رو ببینین.
مثل اینکه فیلتره تو ایران. 8-| آدم میمونه چی بگه.

تیم جوانان ایران تو رقابت های جهانی مکزیک رو 3-0 بردن و تو یک هشتم نهایی با مصر بازی دارن
ایشاالله موفق شن

Back
بالا