• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

والیبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AmorE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : والیبال

آقا ما که می خوایم با رادیو سر کلاس مسابقه رو دنبال کنیم! شما چی؟

آها راستی من تازه اومدم. خب من 5 ساله حرفه ای والیبال کار میکنم. اولین رشته ورزشی که انتخاب کردم والیبال بود. البته مصدوم هم شدم... :|

به نقل از ghAzAl 4 :
آقا ما که می خوایم با رادیو سر کلاس مسابقه رو دنبال کنیم! شما چی؟
من حالم خوب نیست فردا مد نمیرم و الان هم فهمیدم فردا صبح بازیه بسی خشنود گشتم! <:-P

به نقل از mobina7 :
من حالم خوب نیست فردا مد نمیرم و الان هم فهمیدم فردا صبح بازیه بسی خشنود گشتم! <:-P
خوش به حالت! ما فردا امتحان هم داریم. تازه باید سر کلاس دینی با اون معلم داغونش بازی رو دنبال کنیم! :-<
یادش به خیر! راهنمایی که بودیم سالن اجتماعات یه تلویزیون بزرگ داشت. ما مسئولای مدرسه رو راضی کردیم که بشینیم و بازیا رو اونجا ببینیم. حتی موقع امتحانا دیر تر می رفتیم سر امتحان به خاطر بازیا. یادش به خیر! :-< کل مدرسه رو والیبالی کرده بودیم!!!!.... 8-^

به نقل از ghAzAl 4 :
خوش به حالت! ما فردا امتحان هم داریم. تازه باید سر کلاس دینی با اون معلم داغونش بازی رو دنبال کنیم! :-<
یادش به خیر! راهنمایی که بودیم سالن اجتماعات یه تلویزیون بزرگ داشت. ما مسئولای مدرسه رو راضی کردیم که بشینیم و بازیا رو اونجا ببینیم. حتی موقع امتحانا دیر تر می رفتیم سر امتحان به خاطر بازیا. یادش به خیر! :-< کل مدرسه رو والیبالی کرده بودیم!!!!.... 8-^
لازم به ذکر هست منم فردا امتحان دینی دارم ;D
من از طرف شما هم بازیُ میبینم :-"

راستی سیچلو چرا نیست ؟؟؟

ست اولو باختیم :(( :(( :((

27-25 بردییییییییییییم ست سوم

3-1 باختیم!

میتونستیم ست چهارمُ ببریم ولی حیف! :-<

با این حال بچه ها خیلی زحمت کشیدن! =D> =D>

بازیه اولُ خوردیم ب برزیل اگه بازیه اول نبود شاید میبردیمشون! /m\

به امید برد فردا جلوی ایتالیا! <:-P

عاقا من امروز مردم! سر کلاس جغرافی ارائه داشتیم بعد دقیقا ارائمون موقع شروع بازی تموم شد. تا نشستیم با رادیو بازی رو دنبال می کردم. بعد زنگ تفریح شد و بعدشم زنگ دینی. سر کلاس دینی هم درس رو می نوشتم ، هم به بازی گوش می دادم، هم نتیجه رو به بچه ها می گفتم.
فک کنید تو اوج هیجان بازی که باید اینجوری :-ss می بودم معلم زل زده بود تو چشمم! مجبور بودم اینجوری باشم :|
خلاصه وقتی هم که با اختلاف ناچیز باختیم من اینجوری ~X( بودم!....
و الان دارم به فردا و بردمون فک می کنم ! 8-^ ;D

امروز که خیلی حرف نداشتیم تو زمین..... واسه تجربه خوب بود

ایشالله فردا ;)

ایتالیا بازیو برده فردا اعتماد به نفس بازیو دارن....خدا رحم کنه بهمون

Back
بالا